paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
αν θελεις ποσταρε εδω τα specs του υπολογιστη. Συγκεκριμενα πες μας μητρικη επεξεργαστη ραμ, και τι προβλημα εχει. Αν δεν εχεις ιδεα ή αν εχεις πεταξει τα κουτια, κατεβασε το προγραμμα speccy https://www.ccleaner.com/speccy , κανε τσαμπα install και τρεξτο, και ανεβασε μας ενα print screen με κατι σαν αυτομιας που μιλάμε για δουλειές, ΘΕΛΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να επισκευάσω έναν πύργο pc, 8 ετών, QUEST. Μου είπαν κάποια καλόπαιδα ότι δεν φτιάχνεται και καλά γιατί είναι παλιός και έχει καεί η μητρική ίσως, δεν το ξέρουν στα σύγουρα αλλά παρόλ αυτά τα 15 ευρώ και καλά του ελέγχου τα τσέπωσαν. Επίσης βαριούνται να ψάξουν ανταλλακτικά γι αυτόν, και ήθελα να μου πασάρουν έναν άλλο 250 ευρώ. Εγώ θέλω να φτιαχτεί αυτός, δεν θέλω άλλον. Λοιπόν, αν κάποιος κύριος εδώ δουλεύει ή έχει δικό του μαγαζί και θέλει να με βοηθήσει σε αυτό, μπορώ να πληρώσω εώς 150 ευρώ για να επισκευαστεί. Freelancer δεν ξέρω, γιατί αν μου τον πάρει, που να τον βρώ ξέρω κι εγώ; Τέσπα, να δούμε ακριβώς τί πρόβλημα υπάρχει, κι αν είναι να το φτιάξω, ας τ αλλάξουμε κι όλα μέσα. Επίσης, μπορώ να πληρώσω εγώ τ ανταλλακτικά και τη δουλειά να τη πατσίσουμε με είδος, γίνεται κι αυτό. Αν θέλει κάποιος ας με καλέσει στο τηλέφωνο, καθώς ξέρω ότι πάρα πολλοί εδώ ασχολείστε νε υπολογιστές.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και μη με συμβουλεύετε να πάρω άλλον, εγώ θα φτιάξω αυτόν θέλω.
κανε αυτα για αρχη, να δουμε περιπου τι προβλημα κοιταμε και ποσο ειναι το κοστος για τυχον ανταλλακτικα, και βλεπουμε για το παρακατω, υπαρχουν και νηματα στο φορουμ για pc στα οποια θα παρεις περισσοτερες απαντησεις/ιδεες.