το λοιπον.δεν εχει να κανει με την συγκεκριμενη κοπελα αλλα με το ολο σκηνικο.το οτι ρωτησε για τιμες εδω πελατες και αυτοι απαντησαν,με τον οποιο τροπο,ειναι τραγικο και αφελες.αλλοι την κοροιδευουν και αλλοι απαντουν λες και ειναι και οι ιδιοι εκδιδομενες και θα τα επαιρναν.απορω τι θελουν να πετυχουν δινοντας απαντησεις σε τετοιο ερωτημα,υπαρκτο η οχι.με ξεπερνα.στο αλλο τωρα.σιγα μπας και η καθε κοπελα ασχοληται με καποια αλλη κυρια.δεν υπαρχει κυνηγιεμαι απο καποιες.αυτοι που τα λανε σε κοπελες ειναι αρχιγουδαροι,κοροιδευουν και το παιζουν τιμητες των παντων.με λιγα λογια χαλιακες.ε οχι και να δινουμε βαση σε τετοιες μαλακιες.και ναι η ελενα δεν ειναι 55 ουτε μεγαλη οπως λεει οτι λενε αλλα δεν ειναι και 25.ειναι μια ωραια κυρια ανω των 30.
γιατί δεν θεωρώ ότι είναι κακό που απάντησαν, εγώ προσωπικά το εκτιμώ κι ευχαριστώ. Πολλές φορές με έχουν συμβουλέψει σωστά εδώ. Όσον αφορά άλλες κυρίες, πάαααρα πολλές κουτσομπολεύουν, όπως σε κάθε επάγγελμα. Το θέμα είναι τί λες, πώς το λες και τι θες να πετύχεις. Δηλαδή θες να μας πεις ότι δεν μιλάνε και δεν λένε; δεν νομίζω. Ιδίως σε αυτό το επάγγελμα. Τέλος, ευχαριστώ για την αποκατάσταση της αλήθειας.
Ρε σεις απο αυτά που κατά καιρούς έχω διαβάσει στο νήμα της κοπέλας και από τις απαντήσεις της καταλαβαίνω ότι είναι ψυχούλα και σε γενικές γραμμές έχει συμπεριφορά που παραπέμπει σε αθώο άτομο. Μόνο και μόνο το ότι ρωτάει εδώ για το πόσο να χρεώσει δείχνει ένα είδος παιδικής αφέλειας…Έλενα για καλό το λέω, μη με στολίσεις ε;
Εγω θα σου λεγα αφου θα "κλεισεις και θελεις 4.000 ευρω" ξεκινα απο τα 5.000 και δες αντιδραση,
αν δεις οτι ξινιζει λιγο, κατεβα 4500, και μετα αν δεις παλι να κανει μα μου κτλ, κατεβασε το στα 4.000 οπου και θελεις...
Ρε σεις απο αυτά που κατά καιρούς έχω διαβάσει στο νήμα της κοπέλας και από τις απαντήσεις της καταλαβαίνω ότι είναι ψυχούλα και σε γενικές γραμμές έχει συμπεριφορά που παραπέμπει σε αθώο άτομο. Μόνο και μόνο το ότι ρωτάει εδώ για το πόσο να χρεώσει δείχνει ένα είδος παιδικής αφέλειας…Έλενα για καλό το λέω, μη με στολίσεις ε;
Ηello guys! Μπορείτε να δείτε βιντεάκια και φωτό μου στο Fanz, μη μου ζητάτε πριβέ, δε έχω στείλει ποτέ και ούτε τώρα θα το κάνω. Για πείτε, ετοιμάζεστε για διακοπές; εγώ τέλος του μήνα πάω σε ένα κοντινό νησί για 5 μέρες, για Bachelor!!! Για τιμή συζητάω ακόμη, τί να ζητήσω, έχετε καμία ιδέα, διότι ως γνωστόν με πιάνουν κότσο μακρύ; Πέντε μέρες, παρτενέρ μόνο του γαμπρού. Τί να πώ;
τελικά είχατε δίκιο, δέχεται με 4000 χιλιάρικα λέει, αλλά για 7 μέρες με την προυπόθεση να πηγαίνω με όποιον φίλο του θέλει, γιατί σίγουρα θα θέλουν και οι άλλοι. Να μαζέψει τα φράγκα απ αυτούς, ή να με ξεπετάξει. Αλλιώς με 1500 γι αυτόν μόνο. Τζαμπατζής που ήθελε να πάω τζάμπα τελειώς χιχι. Τί καθίκια κυκλοφορούν! Οπότε πούλον. Κρίμα, μόνο για στυγνή εκμετάλλευση. Αλλά μάλλον θα βρίσκουν τζάμπα πολλές για να πάνε διακοπές γι αυτό. Όταν παραγνωρίζεσαι...
τελικά είχατε δίκιο, δέχεται με 4000 χιλιάρικα λέει, αλλά για 7 μέρες με την προυπόθεση να πηγαίνω με όποιον φίλο του θέλει, γιατί σίγουρα θα θέλουν και οι άλλοι. Να μαζέψει τα φράγκα απ αυτούς, ή να με ξεπετάξει. Αλλιώς με 1500 γι αυτόν μόνο. Τζαμπατζής που ήθελε να πάω τζάμπα τελειώς χιχι. Τί καθίκια κυκλοφορούν! Οπότε πούλον. Κρίμα, μόνο για στυγνή εκμετάλλευση. Αλλά μάλλον θα βρίσκουν τζάμπα πολλές για να πάνε διακοπές γι αυτό. Όταν παραγνωρίζεσαι...
Εγώ λεω να τα βρείτε στη μέση. 3 μέρες μαζί του με 1500, και εσυ θα μείνεις άλλες 3 για να χαλαρώσεις με δωμάτιο πληρωμένο από αυτόν.
Άσχετο αλλά Οκτώβριο κλεινει 10 χρόνια το thread σου. Πως θα το γιορτάσουμε???
Εγώ λεω να τα βρείτε στη μέση. 3 μέρες μαζί του με 1500, και εσυ θα μείνεις άλλες 3 για να χαλαρώσεις με δωμάτιο πληρωμένο από αυτόν.
Άσχετο αλλά Οκτώβριο κλεινει 10 χρόνια το thread σου. Πως θα το γιορτάσουμε???
πω πω, 10 χρόνια το κάνω αυτό ναι. Δεν ξέρω, όπως θέλετε. Δεν πάω, με υποβιβάζει αυτό που μου είπε, αν θέλει ας ανοίξει μπορντελάκι στο βίλα του, δεν με αφορά πλέον ο τυπάκος.
μιας που μιλάμε για δουλειές, ΘΕΛΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να επισκευάσω έναν πύργο pc, 8 ετών, QUEST. Μου είπαν κάποια καλόπαιδα ότι δεν φτιάχνεται και καλά γιατί είναι παλιός και έχει καεί η μητρική ίσως, δεν το ξέρουν στα σύγουρα αλλά παρόλ αυτά τα 15 ευρώ και καλά του ελέγχου τα τσέπωσαν. Επίσης βαριούνται να ψάξουν ανταλλακτικά γι αυτόν, και ήθελα να μου πασάρουν έναν άλλο 250 ευρώ. Εγώ θέλω να φτιαχτεί αυτός, δεν θέλω άλλον. Λοιπόν, αν κάποιος κύριος εδώ δουλεύει ή έχει δικό του μαγαζί και θέλει να με βοηθήσει σε αυτό, μπορώ να πληρώσω εώς 150 ευρώ για να επισκευαστεί. Freelancer δεν ξέρω, γιατί αν μου τον πάρει, που να τον βρώ ξέρω κι εγώ; Τέσπα, να δούμε ακριβώς τί πρόβλημα υπάρχει, κι αν είναι να το φτιάξω, ας τ αλλάξουμε κι όλα μέσα. Επίσης, μπορώ να πληρώσω εγώ τ ανταλλακτικά και τη δουλειά να τη πατσίσουμε με είδος, γίνεται κι αυτό. Αν θέλει κάποιος ας με καλέσει στο τηλέφωνο, καθώς ξέρω ότι πάρα πολλοί εδώ ασχολείστε νε υπολογιστές.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και μη με συμβουλεύετε να πάρω άλλον, εγώ θα φτιάξω αυτόν θέλω.
μιας που μιλάμε για δουλειές, ΘΕΛΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να επισκευάσω έναν πύργο pc, 8 ετών, QUEST. Μου είπαν κάποια καλόπαιδα ότι δεν φτιάχνεται και καλά γιατί είναι παλιός και έχει καεί η μητρική ίσως, δεν το ξέρουν στα σύγουρα αλλά παρόλ αυτά τα 15 ευρώ και καλά του ελέγχου τα τσέπωσαν. Επίσης βαριούνται να ψάξουν ανταλλακτικά γι αυτόν, και ήθελα να μου πασάρουν έναν άλλο 250 ευρώ. Εγώ θέλω να φτιαχτεί αυτός, δεν θέλω άλλον. Λοιπόν, αν κάποιος κύριος εδώ δουλεύει ή έχει δικό του μαγαζί και θέλει να με βοηθήσει σε αυτό, μπορώ να πληρώσω εώς 150 ευρώ για να επισκευαστεί. Freelancer δεν ξέρω, γιατί αν μου τον πάρει, που να τον βρώ ξέρω κι εγώ; Τέσπα, να δούμε ακριβώς τί πρόβλημα υπάρχει, κι αν είναι να το φτιάξω, ας τ αλλάξουμε κι όλα μέσα. Επίσης, μπορώ να πληρώσω εγώ τ ανταλλακτικά και τη δουλειά να τη πατσίσουμε με είδος, γίνεται κι αυτό. Αν θέλει κάποιος ας με καλέσει στο τηλέφωνο, καθώς ξέρω ότι πάρα πολλοί εδώ ασχολείστε νε υπολογιστές.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και μη με συμβουλεύετε να πάρω άλλον, εγώ θα φτιάξω αυτόν θέλω.
Τα 15 του ελέγχου τα έχω πληρώσει και εγώ για τσεκ σε laptop...
Συνήθως το service έχει χρέωση.
Τώρα αυτοί συμβουλευτικά σε ενημερώνουν ότι το κόστος των ανταλλακτικών και της επισκευής κοστίζει όσο για αντικατάσταση.
Τα 15 του ελέγχου τα έχω πληρώσει και εγώ για τσεκ σε laptop...
Συνήθως το service έχει χρέωση.
Τώρα αυτοί συμβουλευτικά σε ενημερώνουν ότι το κόστος των ανταλλακτικών και της επισκευής κοστίζει όσο για αντικατάσταση.
δεν είδαν, δεν άνοιξαν τπτ, τζάμπα τα πήραν, δεν ξέρουν καν αν φτάιει όντως η μητρική. Τέσπα, λαμόγια, στο διαταὐτα, έτσι κι αλλιώς δεν θα με ξαναδούν. Απλώς να μου πασάρουν τον άλλο τον μεταχειρισμένο. Αν είναι κανείς σοβαρός και θέλει, ας μιλη´σουμε στο τηλ