ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 48
- Πόντοι
- 16
Η προσωπική μυρωδιά του κορμιού της είναι ακόμη πάνω μου... Μμμμμ sexy lady...!!!
κανε μπανιο ρε παλιογερεΗ προσωπική μυρωδιά του κορμιού της είναι ακόμη πάνω μου... Μμμμμ sexy lady...!!!
πόσο το χρεώνει, 20 ευρώ για 2 ώρες; Δεν νομίζω.
και το "Δεν το κατάλαβα?" έπρεπε να το γράψεις; μην αρπάζεσαι με το παραμικρό...
πάντως, εξακολουθεί να αποτελεί φάουλ το +20, πάντα κατά τη γνώμη μου. Το αφήνω στην κρίση των υπολοίπων
την καλησπέρα μου
κανε μπανιο ρε παλιογερε
που μου το παιξες τζοβενο και ηθελες και nayomi.αφου δεν μπορεις τι ηθελες και επαιξες με το ηφαιστειο?
πλακα κανω χυστη μου,καλως ηρθες στο club
τι γίδα????????????????????, η κοπελιά για να κρατάει σιλουέτα πάω στοίχημα ότι τρώει μόνο μαρούλι και αγγουροντομάταμπουχαχαχαχα...παμε για γιδα βραστη nayomi? βαρεθηκα το σεξ μονο γιδα-πατσα πλεον
Συνάντηση πάλι σήμερα με το κορίτσι.τι να πω άλλο γι αυτό το πλάσμα.;υπηρεσίες citytour σε τιμή call girl.να σαι καλά κορίτσι μου,πέρασα υπέροχα.αν βγαιναν πιο εύκολα τα 100ρια θα ήμουν καθημερινός πελάτης,μέχρι την επόμενη φορά φιλία λοιπόν.
Γιατι, εισαι ο χρηματοδοτης ???Υπήρχε "σενάριο" στη συνεύρεση;
Γιατι, εισαι ο χρηματοδοτης ???
Βιτσιοζε μας !!!Εγώ πάντως την άλλη φορά θα της πω να ντυθεί καθαρίστρια και να κάνουμε το σκέτς με τον κύριο που πηδάει την υπηρέτρια....
Another one bites the dust...
Αααααχ πότε θα ξαναγλείψω αυτό το καταπληκτικό μουνάκι;
Βιτσιοζε μας !!!
Εδω ειναι που συμφωνω, απολυτα μαζι σου !!!Η ΝΑΥΟΜΙ είναι ένα απίθανο πλάσμα... Σε κάνει από την αρχή να αισθανθείς καλά μαζί της. Κρίμα που δεν μπόρεσα να συναντηθώ πάλι με το κορίτσι, όσο βρισκόμουν στην Ελλάδα.
Την επόμενη εβδομάδα όμως που θα κατέβω, θα γίνει της μανικοτρίφυλλης.
"... Θα αναστενάξουν τα μουνιά, οι βύζοι στα κρεββάτια
κι ο Κίτσος που αναζητά χιλιάδες μονοπάτια...."
Α ρε ΝΑΥΟΜΙ.... Μέχρι και ποιητής έγινα για πάρτη σου... :-* :-* :-* :-* :-*
Καλη και η ποικιλια, αλλα στις μερες μας με την κριση, το στανταρ ειναι παντα στανταρ !!!Αυτή τη στιγμή στην Αθήνα η ΝΑΥΟΜΙ πρέπει να είναι η ΤΟΠ επιλογή.
Θέλω να κάνω κάνα δύο ραντεβού ακόμα με μερικά κορίτσια που δεν τα είχα πάρει χαμπάρι, αλλά το Ναγιομάκι είναι σίγουρα μέσα στις πρώτες επιλογές.
Κουκλάρα μου....