Kostas99
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.263
- Πόντοι
- 3.425
Τα γούστα στις γυναίκες είναι υποκειμενικά. Μια κοπέλα που εγώ την βρίσκω όμορφη, άλλος μπορεί να την βλέπει μπάζο.
Προσωπικά κρίνω και τα επιμέρους στοιχεία, αλλά και το σύνολο στο τέλος.
1. ΕΜΦΑΝΙΣΗ. Ποιος αμφισβητεί πως η ΝΑΥΟΜΙ έχει σώμα που σκοτώνει;
2. Πρόσωπο. Ποιος από όσους την έχουν δει από κοντά λέει πως είναι μπάζο; Σε καμμία περιπτωση "μπάζο". Αδιάφορη για ορισμένους ναι.... μπάζο όχι. Δεν το δέχομαι με τίποτα.
Ίσα ίσα... πιστεύω πως το κορίτσι έχει καλή κατατομή προσώπου, ελαφρώς ψηλά ζυγωματικά που της δίνουν έναν ιδιαίτερο τύπο και πολύ όμορφα μάτια.
3. Συμμετοχή. Η ΝΑΥΟΜΙ προσπαθεί πολύ να περάσεις καλά. Δεν πιστεύω πως μπορεί να υπάρξει κάποιος να δώσει στην συμμετοχή της λιγότερο από 10.
4. ΕΥΚΟΛΙΕΣ. Προσωπικά δεν αντιμετώπισα πρόβλημα στη συνάντησή μας. Γλυφάδα με βόλευε, Γλυφάδα βρεθήκαμε. ΚΡΕΟΛΙ ήθελα, εκεί βρεθήκαμε. Μαλιστα μου πρότεινε να βρεθούμε και σε δικό μου χώρο σε επόμενη συνάντηση, πράγμα που εκτίμησα ιδιαιτερα, μόνο και που το είπε.
5. ΤΙΜΗ. 100 ευρώ για μία ωρα με μία τέτοια γυναίκα, είναι σίγουρα VFM. Επειδή έχω πάρει και την ΕΛΒΙΡΑ και μπορώ να κάνω σύγκριση.... μεταξύ μιας αγχωμένης ΕΛΒΙΡΑΣ που κοιτάζει να σε ξεπετάξει σε 5 λεπτά με 50 ευρώ.... προτιμω την NAYOMI με 100 που δεν κοιτάει ποτέ το ρολόι...
6. Αφήνω τελευταίο το θέμα της καθαριότητας. Δεν έχω ξαναδοκιμάσει σεξ με πιο καθαρό και μοσχοβολιστό πλάσμα από την ΝΑΥΟΜΙ.
Όποιος έχει αντιρρήσεις... να τις ακούσω πολύ ευχαρίστως.
Συμφωνω και επαυξανω για ολα οσα αναφερεις φιλαρακι....