heimweh_64
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 305
- Πόντοι
- 296
ειπα στον νιο να στο κανει παραθεση
απλα περγραφω την κωλοφαρδεια μου
οκ. καλό βράδυ.
ειπα στον νιο να στο κανει παραθεση
απλα περγραφω την κωλοφαρδεια μου
αν δεν στο στελει στειλε πμ θα στο γραψω αυριοοκ. καλό βράδυ.
να του κάνεις εξώδικοπλακα σου κανει
βασιζεται στα λεγομενα κινηματογραφικα φλαςμπακ
λοιπον ειχα σκοπο να γραψω κριτικη αλλα θα τα πω και εδω μεσα. με την Nayomi συνναντηθηκα πριν περιπου 2 βδομαδες που ειχα ανεβει Αθηνα. ηταν το πρωτο call girl που επαιρνα μετα απο 7 χρονια καθωτι παντρεμενος αλλα τωρα που χωρισα ειπα να ξαναξεκινησω το σπορ. συννενοηση μεσω τηλεφωνου ευκολα, συναντηση στο ξενοδοχειο μου το επομενο μεσημερι. κορμαρα μαυρισμενη, βυζια πλαστικα μεν αλλα super,ξυρισμενο και περιποιημενο γατακι (ωραιο tatoo), ματαρες, γενικα αυτο που λεμε χυμωδης και sexy γυναικα. αλλα αυτο που σε κερδιζει ειναι ο χαρακτηρας και η προθυμια στo sex. πιασαμε την κουβεντα, χαλαρωσαμε (εγω βασικα γιατι ημουν καπως καθως μετα απο 7 χρονια και ενα δυσκολο διαζυγιο ημουν λιγο σφιγμενος), μετα αρχισε η μαχη στο κρεβατι, γλωσοφιλα που κοντευει να σε φαει, τρομερη ενεργεια στη διαρκεια, προθυμη για ολα, πραγματικη εργατρια. και οταν τελειωνε η ωρα και συνεχιζοταν το σφυροκοπημα και αγχωθηκα οτι τελειωνει η 1 ωρα και θα θελει να φυγει μου λεει "μην αγχωνεσαι με την ωρα, εδω δεν αγχωνομαι εγω και παραπανω να χρειαστεις να τελειωσεις δεν πειραζει". και μετα τη ληξη του ματς, μπανακι, κουβεντουλα και η 1 ωρα εγινε στο τελος κοντα 1,20. και στην πληρωμη ενω μου ειχε πει +20 για το παρκινγκ στο τελος δεν ηθελε να το παρει και τις το εδωσα με το ζορι γιατι γουσταρα. η εμπειρια λοιπον για εμενα κρινεται Α επιπεδου και οτι παπαριες λεει ο καθε βλαμενος τα ακουω βερεσε καθως εχω ιδιαν πειρα πια. Nayomi να εισαι καλα κοπελαρα μου και οταν ξαναερθω ΑΘηνα θα τα πουμε
+20 για το πάρκινγκ;
στο Κολωνάκι συναντηθήκατε;
ούτε εκεί δεν πληρώνεις τόσο το πάρκινγκ...
φάουλ Νayomi...
τουλάχιστον δεν τα πήρε στο τέλος, οπότε το φάουλ διορθώθηκε
αστους μωρε ο καθενας με τα κολληματα του.Λογικη η εξτρα χρεωση για το παρκινγκ γιατι το ξενοδοχειο που εμενα εχει παρκινγκ που το χρεωνει ακριβουτσικα και να βρεις θεση να παρκαρεις εκτος ξενοδοχειου εκει κοντα δεν παιζει.Να να εισαι καλα κοπελαρα μου και οποιος πει κακο λογο για μας να του βγει το ματι σαν λουκουμας.ήταν μακριά και το χοτέλ χρεώνει το πάρκινγκ. Δεν το κατάλαβα? αυτό το λέω στο τηλέφωνο, όποιος συμφωνεί με παίρνει, όποιος διαφωνεί οκ!
τα λεφτα τα λεφτα τα εκατομμυρια,τα ψιλα τα χοντρα στη πορτοφολαααα....λεφτα ρεεεεεεεεεεεεεε
μπουχαχαχαχα...παμε για γιδα βραστη nayomi? βαρεθηκα το σεξ μονο γιδα-πατσα πλεονΚαλά εσύ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ δεν υπάρχεις! Θεός λέμε!
ήταν μακριά και το χοτέλ χρεώνει το πάρκινγκ. Δεν το κατάλαβα? αυτό το λέω στο τηλέφωνο, όποιος συμφωνεί με παίρνει, όποιος διαφωνεί οκ!
Φαουλ θα ήταν ,αν τον χρέωνε εκ των υστέρων..Αφού του το είπε από πριν και ο άνθρωπος δεν είχε πρόβλημα, γιατί να έχουμε οι υπόλοιποι?πόσο το χρεώνει, 20 ευρώ για 2 ώρες; Δεν νομίζω.
και το "Δεν το κατάλαβα?" έπρεπε να το γράψεις; μην αρπάζεσαι με το παραμικρό...
πάντως, εξακολουθεί να αποτελεί φάουλ το +20, πάντα κατά τη γνώμη μου. Το αφήνω στην κρίση των υπολοίπων
την καλησπέρα μου
Φαουλ θα ήταν ,αν τον χρέωνε εκ των υστέρων..Αφού του το είπε από πριν και ο άνθρωπος δεν είχε πρόβλημα, γιατί να έχουμε οι υπόλοιποι?
πωωω φίλε ερώτημα που έβαλες!!!!!!!!!!!!ποσοι μαλακες χωραν σε ενα φορουμ