Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 15.555
Δεν πάω σε τροχόσπιτα και σκηνές κλπΜανάρι για ραντεβού ποτέ να σε καλεσω να κανονίσουμε?
Δεν πάω σε τροχόσπιτα και σκηνές κλπΜανάρι για ραντεβού ποτέ να σε καλεσω να κανονίσουμε?
Ωραια τι ωρα να σε παρω το πρωι να συννενοηθουμε;Ιιιιιι το μου Ι της πουτανας σου σιγά μην πάω και σε σκηνή μωρέ μαλακα. Έχεις τροχόσπιτο? Εκεί ζεις?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι παω
Οχι μωρή χαμούρα δεν ζω εκεί. Ελα και θα στο κάνω δώρο μετά.Παλιό είναι.Ιιιιιι το μου Ι της πουτανας σου σιγά μην πάω και σε σκηνή μωρέ μαλακα. Έχεις τροχόσπιτο? Εκεί ζεις?
Ναι παω
Ο άλλος είναι με το τροχόσπιτο όχι εγώΔεν πάω σε τροχόσπιτα και σκηνές κλπ
Ρε χεσε μας μωρέ μαλακα δεν μένω σε τροχόσπιτα εγώ αι στο διάολο αχρηστε παπαρα, μόνο βίλες δέχομαι ως δώρο. Γυφτουλα που νομίζεις ότι απευθύνεσαιΟχι μωρή χαμούρα δεν ζω εκεί. Ελα και θα στο κάνω δώρο μετά.Παλιό είναι.
Α οκΟ άλλος είναι με το τροχόσπιτο όχι εγώ
Από 11.30 έως 14.00. Μετά πάω θάλασσα και δεν θα μπορώ, όποιος πάρει μετά για την άλλη μέρα με κάρτα ανά χείραςΩραια τι ωρα να σε παρω το πρωι να συννενοηθουμε;
Για αυριο τι ωρα θα μπορεις για ραντεβου;Από 11.30 έως 14.00. Μετά πάω θάλασσα και δεν θα μπορώ, όποιος πάρει μετά για την άλλη μέρα με κάρτα ανά χείρας
Ελα μωρή χαμούρα να στον ακουμπήσω. Εχω χρόνια να πηδήξω ψυχασθενή..Ρε χεσε μας μωρέ μαλακα δεν μένω σε τροχόσπιτα εγώ αι στο διάολο αχρηστε παπαρα, μόνο βίλες δέχομαι ως δώρο. Γυφτουλα που νομίζεις ότι απευθύνεσαι
Α οκ
Δεν είμαι ψυχασθενης, απλά έχω πολλά νεύρα όταν προσπαθούν να με γαμησουν τζάμπαΕλα μωρή χαμούρα να στον ακουμπήσω. Εχω χρόνια να πηδήξω ψυχασθενή..
Είπα μωρέ βλακα πάρε από 11. 30 έως 14.00 για να κάνουμε στις 17.00 πχΓια αυριο τι ωρα θα μπορεις για ραντεβου;
Οποιος κοροιδευει, είναι αυτός ψυχασθενηςΕλα μωρή χαμούρα να στον ακουμπήσω. Εχω χρόνια να πηδήξω ψυχασθενή..
Κάνης Μεγάλο Λάθος.....Κατά τα άλλα πεινάει και δεν παίρνει κάνεις μας να κλείσει ραντεβού.
Τον άλλον τον λέει βλακα επειδή την ρωτάει τι ώρα ανοίγει το γαμω κινητό της απο τα μπάνια, τον άλλον τον στολίζει επειδή της ζήτησε ραντεβού στο κέντρο και τον άλλον τον γαμοστραυωσε επειδή της είπε δεν μπορεί νότια να βρουν που αλλού βολεύει.
Συνεχίστε να την παίρνετε... Εκτός και αν έχετε βίτσιο να σας γαμοσταυριζει
πολλοι ειναι καινουριοι και δεν τη ξερουν.κλεινεις ραντεβου εκει που τη βολευει,την ωρα που τη βολευει,αφου πληρωσεις προκαταβολη βεβαιως βεβαιως.μη κανεις καμια μαλακια και πεις οτι δε σε βολευει η ωρα η το ξενοδοχειο που βολευει την ιδια,θα φας γαμωσταυριδι περιποιημενο.μετα εχουμε κλαματα για πεινες. ετσι παει το στορι εδω και χρονια τωρα.Κατά τα άλλα πεινάει και δεν παίρνει κάνεις μας να κλείσει ραντεβού.
Τον άλλον τον λέει βλακα επειδή την ρωτάει τι ώρα ανοίγει το γαμω κινητό της απο τα μπάνια, τον άλλον τον στολίζει επειδή της ζήτησε ραντεβού στο κέντρο και τον άλλον τον γαμοστραυωσε επειδή της είπε δεν μπορεί νότια να βρουν που αλλού βολεύει.
Συνεχίστε να την παίρνετε... Εκτός και αν έχετε βίτσιο να σας γαμοσταυριζει
σίγουρα δεν θα βρεθούμε, δεν πληρώνω ζιγκολο εγώ.Ελενα ενω σε συμπαθω γιατι μου εχουν πει οτι εισαι καλη καρδια, δεν θα βρεθουμε δυστυχως ποτε ενω θα γουσταρα πολυ γιατι σιγουρα κανεις καλο γαμησι.
Σε παιρνω να κανονισουμε,σου λεω οτι δεν μπορω νοτια και πριν προλαβω να πω να βρουμε που αλλου σε βολευει και σενα, αρχιζεις τα δυνατα γαμωσταυριδια, μεσα σε 1 δευτερολεπτο.
Μπορει να σε παιρνουν διαφοροι τηλ για να καυλαντισουν και να σου σπασουν τα νευρα, αλλα τι φταιμε να την πληρωνουμε οι αλλοι που θελουμε να περασουμε ομορφα.
Δεν σου λεω τι να κανεις αλλα μαλακια δεν ειναι να την πληρωνουν και οσοι εχουν (ειχαν βασικα γιατι τωρα με αυτα δυσκολο)σκοπο να σε δουν?
Φυσικά και κατι άλλο συμβαίνει, όλοι αυτοί που παίρνουν, παίρνουν τηλ γιατί νομίζουν ότι είμαι καθυστερημένη χαζούλα που παίρνω ναρκωτικά, που μπορούν να δουν στο τηλ τί φρούτο είμαι για να κάνουν καυλάντα. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ! Κι αν έχουν παν στα καταγώγια του κέντρου με τις γυψοσανίδες και σε όποια πάει κει, γιατί αυτό προωθείται κι από δω μέσα. ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ χοτελ να γαμήσουμε.Κάνης Μεγάλο Λάθος.....
Εγώ Προσωπικά Που Μίλησα Μαζί Της Η Κοπέλα Ήταν Μία Χαρά Και Αρκετά Συνενοησιμη......
Μήπως Συμβαίνει Κάτι Άλλο????