Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 16.350
Δεν ειμαι Νάρκισσος, εσείς είστε που θέλετε να γαμειτε τζάμπα και να σας λέμε κι ευχαριστώ. Κι αν είμαι, δεν βλάπτω κανένα και δεν είμαι χειριστικη. Πρώτα θα διαβάζεις τι σημαίνει Νάρκισσος και μετά θα κατηγορείς. Κι αν εγώ επιθυμώ κάποια πράγματα στη ζωή μου, είναι δικαίωμα μου και δεν απολογούμαι σε κανέναν, αλλά ούτε εκμεταλλεομαι και ούτε κρίνω κανένα. Πρωτα θα διαβάζεις τι σημαίνει Νάρκισσος. Το ότι απαιτώ για μένα αυτό που ξέρω ότι μου αξίζει, δεν σημαίνει Νάρκισσος. Εσύ είσαι Νάρκισσος που νομίζεις ότι θα με χτυπήσεις στο φιλότιμο και θα με χειριστείς.Eλεναρα πηγαινε για μπανιο και μετα για κοψιδια ταβερνα , αφου θελειs να σε εχουν βασιλισσα και εισαι ναρκισσοs !!! Μονο Γλυφαδα και Βουλιαγμενη σου αξιζουν μονο η χλιδατη ζωη μονο η πολυτελεια, και λιγα παιρνειs αφου κανειs και κωλο τουλαχιστον 200 ευρω επρεπε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν πάω για κοψίδια σε ταβέρνες τα σιχαινομαιEλεναρα πηγαινε για μπανιο και μετα για κοψιδια ταβερνα , αφου θελειs να σε εχουν βασιλισσα και εισαι ναρκισσοs !!! Μονο Γλυφαδα και Βουλιαγμενη σου αξιζουν μονο η χλιδατη ζωη μονο η πολυτελεια, και λιγα παιρνειs αφου κανειs και κωλο τουλαχιστον 200 ευρω επρεπε