alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.284
- Πόντοι
- 8.006
Δεν υπαρχει paysafe των 20Ένα των 20 δεν κάνει? Μόνο τηλεφωνικά? Αν το έχουμε στείλει με sms?
5, 10 και 25 εχει
Δεν υπαρχει paysafe των 20Ένα των 20 δεν κάνει? Μόνο τηλεφωνικά? Αν το έχουμε στείλει με sms?
Αφού είστε να μη σας βρίσω ουστΣυγχωνευση....
Μέρα αγάπης ξημερώνει. Κάντε μια προσπάθεια να δώσετε τόπο στην οργή.Αφού είστε να μη σας βρίσω ουστ
Ρε στις υπάρχει μεγάλο θέμα παρακάλεσα τον αντμιν να το σβήσει δεν πρέπει να υπάρχει ,γιατί είναι πολλές οι πληροφορίες και τα βίντεο και ταυτίζομαι. Αν θέλει ας αφήσει το Angel το άλλο ας το σβήσει τι πρόβλημα υπάρχει; Άμα δεν θέλετε σβήστε τα όλα αλλά να υπάρχει το Nayomi δεν γίνεται γιατί θέλετε βα δγμιουργησετε πρόβλημα; Θέλετε να αυτοκτονήσω δηλ;Μέρα αγάπης ξημερώνει. Κάντε μια προσπάθεια να δώσετε τόπο στην οργή.
Δεν συντρέχει λόγος για αυτοχειρία. Εξ άλλου κάποια στιγμή θα ξεχαστεί αν δεν το ανακινείτε.Ρε στις υπάρχει μεγάλο θέμα παρακάλεσα τον αντμιν να το σβήσει δεν πρέπει να υπάρχει ,γιατί είναι πολλές οι πληροφορίες και τα βίντεο και ταυτίζομαι. Αν θέλει ας αφήσει το Angel το άλλο ας το σβήσει τι πρόβλημα υπάρχει; Άμα δεν θέλετε σβήστε τα όλα αλλά να υπάρχει το Nayomi δεν γίνεται γιατί θέλετε βα δγμιουργησετε πρόβλημα; Θέλετε να αυτοκτονήσω δηλ;
Α ναι νόμιζαχότι ήταν σπάμ και το έσβησα δεν ήξερα ότι είχε paysafe σ ευχαριστω πολύ. Όταν θελήσεις παρε τηλ για ραντεβουPaysafecard δεν πρέπει να λέει το χαρτί που σου εκτυπώνουν με ενα αριθμό 16 ψηφίων?
Ακούστε κύριε , πρέπει βα σβηστεί γιατί έχει πολλές πληροφορίες και φωτο που ποτέ δεν έπρεπε να γράψω και τωρα υπάρχει λογος ταύτισης γιατί κάτι έγινε. Γι αυτό έφτιαξα το Angel. Δεν καταλαβαίνω γιατί το συγχωνέψατε δηλαδή που είναι το κακό; Να αφήστε το Angel να είμαι ασφαλής . Δηλαδή γιατί τόση κακιά αφού λεω ότι δεν θέλω, δεν πιάνω χώρο σβήστε το το άλλο τελείωςΔεν συντρέχει λόγος για αυτοχειρία. Εξ άλλου κάποια στιγμή θα ξεχαστεί αν δεν το ανακινείτε.
Άμα υπαρρχρι θέλω να γράψω όποτε σβηστε το γιατί δεν αφήνετε το Angel. Αν δεν με θέλετε σβήστε κι αυτό οκ. Αλλά το Nayomi πρέπει να σβήσειΔεν συντρέχει λόγος για αυτοχειρία. Εξ άλλου κάποια στιγμή θα ξεχαστεί αν δεν το ανακινείτε.
A σ ευχαριστω πολύ τι να πω α ευχαριστωPaysafecard δεν πρέπει να λέει το χαρτί που σου εκτυπώνουν με ενα αριθμό 16 ψηφίων?
α μωρέ μαλάκα πρωί πρωί, που να καταλάβεις κι εσύ, μη μου μιλάς μην απαντάς βλάκα. Γλυψε τους αντμίν κι όποιος νομίζεις ότι θα έχεις όφελος. Ποσο φθηνιάρης. ουστ από μένα εις βάρος μου δεν θα προσπαθείς να ωφεληθείς, μαλάκα είσαι τόσο μηδενικό που γλύφεις τους αντμίν στο θρεντ μου, πωωωω. Έτσι κάνεις και στιος δουλειές σου και σε έχουν οι συνάελφοι του κλώτσου και του μπάτσου, γλύφεις κώλους διευθυντάδων και ιδιοκτητών. χχιχι, παρακμήκαλως εκαναν τη συγχωνευση,μπραβο στους αντμιν
καλα εσυ δεν ειχες εξαφανιστει,τι στο διαολο ξαναρθες να κανεις? επεσε πεινα φαινεται.α μωρέ μαλάκα πρωί πρωί, που να καταλάβεις κι εσύ, μη μου μιλάς μην απαντάς βλάκα. Γλυψε τους αντμίν κι όποιος νομίζεις ότι θα έχεις όφελος. Ποσο φθηνιάρης. ουστ από μένα εις βάρος μου δεν θα προσπαθείς να ωφεληθείς, μαλάκα είσαι τόσο μηδενικό που γλύφεις τους αντμίν στο θρεντ μου, πωωωω. Έτσι κάνεις και στιος δουλειές σου και σε έχουν οι συνάελφοι του κλώτσου και του μπάτσου, γλύφεις κώλους διευθυντάδων και ιδιοκτητών. χχιχι, παρακμή
ναι,θα σου σβησουν 900 σελιδες νημα εσενα,περιμενε. αφου το ζητησες και δεν στο εκαναν,μην περιμενεις να γινει.Πάντα έχω πείνα εγώ. Ρε συ παπαρα είχα ζητήσει να σβήσει το θρεντ για πολύ σοβαρό λόγο έγινε ζημια. Και είπα χθες Ν ανοίξω θρεντ με άλλο όνομα για να μην υπάρχει ταύτιση κι εδώ το κάναν συγχώνευση αντί να σεβαστούν ότι δεν θέλω το παλιό γιατί έχει πολλά για μένα. Και ζητάω να το σβήσουν και να αφήσουν το νέο θρεντ Angel αλλά δεν το κανο6ν γιατί τους την πέφτουν οι νταβαδες που νοιώθουν ενόχληση για δικούς τους βλακώδεισ λόγους.