Κάνεις λάθος εδώ....εσύ αγοράζεις προιόν εδώ...ενώ ο Ποδολάγνος μιλάει για ανθρώπους.
Ρε ομορφια μου,εσυ εχεις βαλει τιμοκαταλογο σε αυτο που προσφερεις,πως περιμενεις οι αλλοι να μην το δουν σαν ενα προιον σε εναν καταλογο,αν σε γνωριζα και μου αρεσες και σε εβγαζα ραντεβου μπορει να χαλαγα για παρτη σου και τα διπλα απο οτι ζητας εσυ για μια ωρα και χωρις να ξερω οτι θα κανω σεξ μετα,τωρα ειναι παρε δωσε το θεμα...
Μπορει ο εκαστοτε πελατης να παραμυθιαζει τον εαυτο του την ωρα που ειναι μαζι σου,μπορει ακομα κι εσυ να παραμυθιαζεις τον εαυτο σου οταν εισαι με πελατη ειδικα αν σου αρεσει αυτος,αλλα αυτα ισχυουν την ωρα του ραντεβου,πριν και μετα ειναι ενα παρε δωσε δυστυχως η ευτυχως.
Κι ο Ποδολαγνος δεν σε ξερει,αυτος εχει μια 2 κινησεις σου απεναντι του και σε κρινει γιατι δεν σε εχει συναντησει και εγω εχω αυτη την μια για να σε κρινω,κανεις απο τους δυο μας δεν σε ξερει για να μπορει να μιλησει στ'αληθεια για ανθρωπους η να κρινουμε εσενα σαν ανθρωπο,υποθετω με την συγνωμη που λες οτι καταλαβαινεις οτι καπου εκανες λιγο λαθος μαζι μου και φυσικα ειναι δεκτη και το θεμα θεωρειται απο με να ληξαν,σου εστειλα ενα πμ αν θες τα υπολοιπα μπορουμε να τα πουμε ιδιαιτερως,να μην δινουμε και στον cgfucker πυρομαχικα να λεει μαλακιες!