deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
Σ'αρεσε η απαντηση μεγαλε? Unpectable? Αν ερχοσουν στο μαγαζι μου να πιεις καφε και μου ελεγες "παλικαρι μπορεις να μου πεις σε παρακαλω τι καφε χρησιμοποιεις?" και εγω σου απαντουσα "σηκω φυγε μεγαλε εδω δεν θα σου αρεσει" πως θα σου φανει?
Τι εντυπωση θα σου αφησει το μαγαζι μου? Ετσι απο περιεργεια,θα ξαναπατησεις?
Ε ρε πουστη μου κατι τυποι σαν κι εσενα τις εχουν χαλασει και αυτες και τις γυναικες γενικοτερα....
Εκτος και αν εισαι απο του τυπους που του αρεσει να τους βριζουν,να τους βαρανε και να τους προσβαλουν για να την βρουνε,τοτε σε καταλαβαινω,ο καθενας με τα βιτσια του
Συγκρίνεις τελείως ανόμοια πράγματα και καταστάσεις. Προφανώς η οποιαδήποτε κοπέλα μπορεί να επιλέγει τους πελάτες της με τα όποια κριτήρια θέτει η ίδια και πέρα από τα προφανή ασφάλειας, καθαριότητας κτλ.
Το δικαίωμα επιλογής γενικά ισχύει στους περισσότερους ελεύθερους επαγγελματίες, ιδιώτης γιατρός μπορεί να αρνηθεί να αναλάβει κάποια περίπτωση (για πολλούς λόγους), δικηγόρος, καθηγητής έως ηλεκτρολόγος και υδραυλικός. Και πέρα από τεχνικούς ή άλλους λόγους ακόμα και γιατί δεν τους αρέσει ή δεν τους πάει κάτι καλά με τον πελάτη. Προσωπικά γνωρίζω τέτοιες περιπτώσεις και τις περισσότερες από αυτές καλά έκαναν.
Η απάντησή της μπορεί να ήταν αρνητική αλλά τουλάχιστον ήταν ειλικρινής προς τη διάθεση και την αιτία και μάλλον προτιμότερη από να τον δούλευε ότι ήταν πχ. κλεισμένη μέχρι το 2017 κτλ.
Unpectable εννοεί άπαικτη τύπε.