adesmeftostypos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2024
- Like
- 540
- Πόντοι
- 81
απο τα καλυτερα κοριτσια εδω μεσα η Ελενα
μια απορια εχω με εσενααπο τα καλυτερα κοριτσια εδω μεσα η Ελενα
του συγχωρεμενου του Ριζου βεβαιαμια απορια εχω με εσενατου δημητρη ριζου εισαι η του κωστα μητση
![]()
Το έχω ξαναγράψει. Εχω συνατηθεί μαζί της 2 φορές πριν την καραντίνα. Άψογη και 100% αξίζει.αξιζει 100%
ειναι οπως τα λεςΤο έχω ξαναγράψει. Εχω συνατηθεί μαζί της 2 φορές πριν την καραντίνα. Άψογη και 100% αξίζει.
Το γνωρίζω . Να φανταστείς, την πρώτη φορά δεν ήταν Nayomi αλλά bibi αν θυμάμαι καλάειναι οπως τα λες
Πολύ ωραίο όνομα BibiΤο γνωρίζω . Να φανταστείς, την πρώτη φορά δεν ήταν Nayomi αλλά bibi αν θυμάμαι καλά
Πάντως τις 2 φορές που βρεθήκαμε όλα ήταν ωραία πάνω σου. Δεν ξαναβρεθήκαμε, απλά λόγω πολύ φορτωμένου ωραρίου μου και οικογενειακών συνθηκών.Πολύ ωραίο όνομα Bibi
Απίστευτες βυζαρες!!!!…
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι εννοείς
κανεις και χειμώνα μπάνια;…
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι εννοείς
Είσαι Κ Ο Υ Κ Λ Ι Τ Σ Α υπέροχος άνθρωπος Ελεναρα μου
Ναι είναι πολύ καλή και σαν εμφάνιση και σαν συμπεριφορά αρκεί να τις φερθείς σωστα και θα στο ανταποδώσει πολλαπλάσια.Υ.Γ.Για κάποιους που φοβούνται τις Paysafe βεβαιώνω ότι δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα να χάσουν τα λεφτά τους η Έλενα είναι υπέρ του δεόντως Τ Ι Μ Ι Α!!!Τις ζητάει γιατί κάποιοι την στήνουν στα ραντεβού.ολοι καλα λογια εχουν για την κοπελα που σημαινει πως ειναι οντως πολυ καλη
ναι ναι ετσι ειναι οπως τα λεςΝαι είναι πολύ καλή και σαν εμφάνιση και σαν συμπεριφορά αρκεί να τις φερθείς σωστα και θα στο ανταποδώσει πολλαπλάσια.Υ.Γ.Για κάποιους που φοβούνται τις Paysafe βεβαιώνω ότι δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα να χάσουν τα λεφτά τους η Έλενα είναι υπέρ του δεόντως Τ Ι Μ Ι Α!!!Τις ζητάει γιατί κάποιοι την στήνουν στα ραντεβού.
Είσαι πολύ καλό ατομο κι ένας ευγενέστατος νέος με ιδανικά, σ ευχαριστω πολύ για τα λόγια σου. Επίσης είσαι κι έξοχος στο σεξ αλλά το ξέρεις αυτό!!Απ'τον σημερινό αγώνα με τον ηφαιστειογενή βυζούβιο καύλας. Ακολουθεί και κριτική την οποία την αξίζει!!!
Αμοιβαία τα αισθήματα να ξέρεις!! Κι εσύ είσαι ένα εξαίρετο κορίτσι με χρυσή καρδιά και στο σεξ δεν παίζεσαι!!! Άλλωστε τα γράφω στην κριτική μου!! Σ'ευχαριστώ με τη σειρά μου για το τέλειο μεσημέρι που πέρασα μαζί σου!!!Είσαι πολύ καλό ατομο κι ένας ευγενέστατος νέος με ιδανικά, σ ευχαριστω πολύ για τα λόγια σου. Επίσης είσαι κι έξοχος στο σεξ αλλά το ξέρεις αυτό!!
Φιλάκι μου !!!Αμοιβαία τα αισθήματα να ξέρεις!! Κι εσύ είσαι ένα εξαίρετο κορίτσι με χρυσή καρδιά και στο σεξ δεν παίζεσαι!!! Άλλωστε τα γράφω στην κριτική μου!! Σ'ευχαριστώ με τη σειρά μου για το τέλειο μεσημέρι που πέρασα μαζί σου!!!