Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 16.082
εεεεε????γεια σου Ελενα, ραντεβου για μπανιο και μετα ξενοδοχειο θα εκανες;
εεεεε????γεια σου Ελενα, ραντεβου για μπανιο και μετα ξενοδοχειο θα εκανες;
τί γλυκός κι ευχάριστος και θετικός άνθρωπος είσαι. Φτιάχνεις τη διάθεση του άλλου!...μαγκες επειδη αρκετοι μου στειλατε μνμ για το πως πετυχα την @Helena - Nayomi και πως εγινε η διαδικασια, για να μην απανταω σε εναν-εναν ξεχωριστα (παρολο που σας τα εχει πει κ η Ελενα) θα τα ξαναγραψω εδω!
1. Παιρνετε τηλεφωνο μετα τις 13:00 για ραντεβου για μετα απο 3 τουλαχιστον ωρες (η απο την προηγουμενη μερα αν θελετε νωρις ραντεβου).
2. Αν δν απανταει ή δν πιανει γραμμη, δοκιμαστε ξανα ανα μισαωρο
3. Κανονιστε στο τηλεφωνο την ωρα κ το μερος που βολευει.
4. Πατε αγοραστε μια paysafe των 25ευρω
5. Ξανακαλεστε το κοριτσι, δωστε τον κωδικο της καρτας και επιβεβαιωστε το ραντεβου.
That's all κ καλα γαμησιαααααα
Ελενα καποιο προβλημα εχει το τηλεφωνο σου , γιατι σε πηρα πριν 5 λεπτα που εγραψες και εσυ το μηνυμα , και μου ελεγε κλειστοτί γλυκός κι ευχάριστος και θετικός άνθρωπος είσαι. Φτιάχνεις τη διάθεση του άλλου!
τώρα ναι το έκλεισα για σήμερα, ακριβώς; πριν 4, 5 λεπτά. Αύριο πάλι...Ελενα καποιο προβλημα εχει το τηλεφωνο σου , γιατι σε πηρα πριν 5 λεπτα που εγραψες και εσυ το μηνυμα , και μου ελεγε κλειστο
Ανοιξε το please για 5 λεπτα, εχω εμπνευση !!!τώρα ναι το έκλεισα για σήμερα, ακριβώς; πριν 4, 5 λεπτά. Αύριο πάλι...
τί ήθελες?Ανοιξε το please για 5 λεπτα, εχω εμπνευση !!!
συναντηση στην παραλια για μπανακι και παιχνιδι μεσα στο νερο και μετα παμε και στο ξενοδοχειο. το ειπα επειδη σου αρεσουν και σενα τα χειμωνιατικα μπανιαεεεεε????
σ αρέσουν κι εσένα?συναντηση στην παραλια για μπανακι και παιχνιδι μεσα στο νερο και μετα παμε και στο ξενοδοχειο. το ειπα επειδη σου αρεσουν και σενα τα χειμωνιατικα μπανια
Φυσικά, ειδικά με παρέασ αρέσουν κι εσένα?
χειμωνιάτικα? εχθες που μετρησα το νερό είχε 20,9 βαθμους ,μεχρι στιγμης κολυμπω καθημερινά 3-3,5 χλμ περιπου 2 ωρες, μεσα στη θαλασσα ....σ αρέσουν κι εσένα?
Μωρο μου γαλανοματικο , ευχαριστω για την αφιερωσηΠω πω.... Κομμάτια...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
...
κι εγώ σε υχαριστώ πολύ!!!Μωρο μου γαλανοματικο , ευχαριστω για την αφιερωση
...την επομενη φορα που θα κατεβω, θα σ τραβηξω κ εγω φωτογραφιεςΠω πω.... Κομμάτια...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
...
Με ευχαριστεις με τα γαλαζια σου ματια , τα μαλια μεχρι τον κωλο και τη γραμμωση Και ολα αυτα τυλιγμενα σε cool συμπεριφορακι εγώ σε υχαριστώ πολύ!!!
Θα τις αγορασω χαχαχα...την επομενη φορα που θα κατεβω, θα σ τραβηξω κ εγω φωτογραφιες
Κάνεις συλλογή;Θα τις αγορασω χαχαχα
Απο γραμμωμενες, γιατι ειναι σπανιο ειδος χαχαχαΚάνεις συλλογή;
Καλά ναι. Δεν βρίσκεις εύκολα!!!Απο γραμμωμενες, γιατι ειναι σπανιο ειδος χαχαχα
Καπάρο ή κουμπάρο; (Χαβαλέ κάνω φίλε)Στο εμποριο παιζει η λεγομενη προκαταβολα .Παραδειγμα σου λεει ο εμπορος η ο τεχνιτης κλπ δωσε καμπαρο κατι μπροστα και κανουμε η παρε αυτο που θελεισ.Αρα καλα κανει το κοριτσι με τις καρτες .Ετσι κανω και εγω τωρα οταν ειναι να παρω μεγαλη δουλεια . Οχι θα πληρωσω υλικα και μετα θα μου πει ο αλλος οχι το μετανιωσα , οχια διμουτσουνη .Ελενα ετσι με καρτα προκαταβολα και γαμω τα συστηματα .