παιδιά, σόρρυ, το ένα κακό μετά το άλλο. Μου κάνει δικαστήριο έξωσης ο νοικιαστής, τον Δεκέμβρη. Ψάχνω αν ξέρετε καμιά παλιά μονοκατοικία μικρή στο Λαγονήσι. Δηλαδή καμιά ΄που δεν τη χρειάζονται, με λίγα λεφτά νοίκι. Γιατί έχω 13 ζωάκια και δεν με βάζουν πουθενά.
Αυτός εδώ ήθελε 400 ευρώ νοίκι κι επειδή δεν του τα δίνω, αλλά δίνω 250, για ένα παλιόσπιτο με πλάκες αμιάντου, που στάζει πάρα πολύ η οροφή, με όλα διαλυμένα, είναι προκάτ.
Νομίζει ότι έχει βίλα ξέρω γω.
Κι επειδή δεν φεύγω γιατί δεν βρίσκω αλλού, κάνει δικαστήριο και θέλει λεφτά 6500 ευρώ γιατί λέει το συμβόλαιο έληξε το 2015.
Αλλά 7 χρόνια τώρα τα παίρνει τα 250 μέσω webbanking και κάνει τουμπεκί.
Εγώ έχω όλες τις αποδείξεις της WEBBANKING κι αυτός δεν μου δώσει καμιά απόδειξη ως τώρα.
Μου είχε πει σιωπηρή παράταση αορίστου χρόνου, και να δίνεις όσα μπορείς, γιατί με πρήζει η γυναίκα μου.
Τώρα τον έβαλε η γυναίκα του αλλά κι αυτός είναι κακός, και θέλει λέει 6500 αποζημίωση και δικαστικά έξοδα να πληρώσω, και να φύγω από το σπίτι. Θ'ελουν λεφτά, το κάνουν σύστημα για όλους που μένουν εδώ, τώρα καταλαβαίνω τί έκανε και παλιά.
Στι; 12 Δεκέμβρη το δικασ΄τήριο στο Λαύριο Ειρηνοδικείο.
Αν ξέρετε ή έχετε κανένα γνωστό που έχι κανένα παλιό σπίτι για μένα και τα σκυλάκια μου, έχω μέχρι 200 ευρώ να δίνω.
Αν έχετε, παρακαλώ πάρτε με τηλ.