δώσε θάρρος στο χωριάτη...βλέπετε τηλέφωνο και λέει ο κάθε πένας, ααα ας πάρω να δω άμα μου κάτσει.
Άκου μπατάκι κι εσύ και κάτι άλλα φυντάνια που νομίζετε ότι είστε έξυπνοι, αλλά το Iq σας, ούτε καν ανιχνεύεται.
Όταν μια γκόμενα έχει φάτσα σαν τη δική μου, δεν το βλέπετε αλλά όσοι ξέρουν ξέρουν, έχει σώμα και δέρμα το οποίο είναι αυτό που βλέπετε, έχει αυτή τη δυναμική, αυτή την κίνηση, χιούμορ, χαρά, γαμιέται τόσσοοοο καλά όπως αποδεικνύεται πανταχώθεν, έχει αυτόν τον λόγο που φανερώνει τη μόρφωσή της, και αυτό το ήθος, που το ξέρετε όλοι αυτά τα χρόνια, ε τότε, πρέπει να καταλαβαίνει κανείς, ότι όσα λέει ότι πρέπει να πληρωθεί, και ότι πρέπει να παίρνει πάντα αυτό που αξίζει.
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΌΛ´ν ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ! Έχουν καλλιεργηθεί, έχουν κουραστεί, έχουν γαμηθεί, δεν τεμπελιάζουν, έχουν ζοριστεί, έχουν κλάψει, έχουν αγωνιστεί με τέρατ, και για να διατηρηθούν θέλουν κόπο, χρήμα, χρόνο, διάθεση, καλοσύνη και αγάπη για τον εαυτό τους και γι αυτούς που αγαπούν. Δεν κάθονται για καφέδια στα καφενέ, δεν κατηγορούν και κάνουν πόλεμο σε άλλους για να δειχτούν, δεν τρώνε σαν βόδια και μετα ζηλεύουν τους άλλουν γιατί έχουν κορμάρες, δεν γράφουν με ορθογραφικά, αλλά κατα τ άλλα, η μαλάκω που το παίζει ποια είναι. ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ!
Να το σέβεστε και να μην κάνετε πόλεμο με ξύλα, σας ουρακοτάνγκοι, διότι απλά θα σας νικήσει. Καταλαβού? Είναι τόσα τα όπλα που έχουν αυτοί οι άνθρωποι, που απλά, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ αλλιώς.
Το να δουλεύει κάποιο άτομο με συγκεκριμένες δυνατότητες, για κάποιον άλλο, είναι κάτι το οποίο δεν γίνεται νομοτελειακά, κι αν κάποια στιγμή γίνει, είναι για κάποιους λόγους εξωτερικής φύσης. Αν γίνεται μόνιμα, τότε αυτό έχει να κάνει με χαμηλή αυτοπεποίθηση του ατόμου, πράγμα το οποίο δεν συμβαίνει εδώ και πολύ καιρό με μένα, όσο κι αν προσπάθησαν πολλοί να εκτροχιαστώ.
Ηρεμήστε οι ηλίθιοι, πάτε κει που μπορείτε κι εκεἴ που σας παίρνει και μην ασχολείστε με πράγματα τυα οποία σας ξεπερνούν χιχι!
Κι αν με κατηγορήσετε για μεγάλο ψώνιο, δεν πειράζει καθόλου, κάντε άφοβα, στ αρχίδια μ, αρκετά. Κάποια πράγματα πρέπει αφού δεν τα καταλαβαίνετε, να σας τ αναλύω, μπᾶς και..τουλάχιστον να σταματήσετε να τρέφετε αυταπάτες.
Μπορείτε όμως κι εσείς να διαβάζετε ΑΡΛΕΚΙΝ όπως κι εγώ και να ονειρεύεστε! Δεν είναι κακό, μην ντρέπεστε. Μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε σαν κάνει να νιὤθετε ωραία!