alexakoss13
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2022
- Like
- 88
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα. Είμαι καινούργιος και ήθελα να ψαχτω πολύ πριν κάνω το πρώτο μου ραντεβού . Ανακάλυψα λοιπόν την Έλενα.Ειχα μεγάλη ανυπομονησία να την πάρω τηλέφωνο και να βρεθούμε γιατί είχα διαβάσει πολύ καλά σχόλια.Παιρνω λοιπόν σήμερα μου λέει πότε θες κλπ και της λέω τάδε ώρα σε ένα από τα ξενοδοχεία που αναφέρει και η ίδια στο προφίλ της.Μου λέει πρέπει να μου δώσεις 25 ευρώ paysafe. Της λέω πολύ ευγενικά και όμορφα ότι δεν θέλω να μπω σε αυτή την διαδικασία. Και στην τελικη είναι κάτι που ΔΕΝ αναφέρει η ίδια στο προφίλ της.Αυτή την στιγμή τουλάχιστον. Και μόλις της λέω ότι δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία αρχίζει να φωνάζει και έκανε σαν υστερικη. Ούτε εγώ θέλω να έρθω στου διαόλου την μάνα (ενώ αναφέρει ότι πηγαίνει εκεί που της είπα) και ενώ συνέχιζε να φωνάζει της έκλεισα το τηλέφωνο, γιατί σκοπός μου ήταν η συνάντηση και όχι ο τσακωμός με μία άγνωστη.
Θεωρώ ανεπίτρεπτη και τραγική την συμπεριφορά. Η κοπέλα δεν έχει τρόπους και όταν έχεις τέτοια συμπεριφορά από το τηλέφωνο, δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να γινει στο ραντεβού. Αν θες προκαταβολή 25 ευρώ ή ένα σπίτι στο Παγκράτι είναι δικαίωμα σου.Ομως όταν ΔΕΝ το αναφέρεις πουθενα στην αγγελία σου είσαι φάουλ,ειδικά με αυτή τη συμπεριφορά. Δεν ξέρω αν γενικά οι ανεξάρτητες έχουν τέτοια συμπεριφορά, αλλά ήταν κάτι πραγματικά δυσάρεστο.Ειδικα για εμένα που μπορεί να μην είμαι πιτσιρικάς,αλλά θέλησα να έχω για πρώτη φορά μια τέτοια εμπειρία.Λυπαμαι πολύ και ελπίζω να βρω κάτι που να με καλύψει.
Θεωρώ ανεπίτρεπτη και τραγική την συμπεριφορά. Η κοπέλα δεν έχει τρόπους και όταν έχεις τέτοια συμπεριφορά από το τηλέφωνο, δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να γινει στο ραντεβού. Αν θες προκαταβολή 25 ευρώ ή ένα σπίτι στο Παγκράτι είναι δικαίωμα σου.Ομως όταν ΔΕΝ το αναφέρεις πουθενα στην αγγελία σου είσαι φάουλ,ειδικά με αυτή τη συμπεριφορά. Δεν ξέρω αν γενικά οι ανεξάρτητες έχουν τέτοια συμπεριφορά, αλλά ήταν κάτι πραγματικά δυσάρεστο.Ειδικα για εμένα που μπορεί να μην είμαι πιτσιρικάς,αλλά θέλησα να έχω για πρώτη φορά μια τέτοια εμπειρία.Λυπαμαι πολύ και ελπίζω να βρω κάτι που να με καλύψει.