Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 15.070
Ευχαριστώ για τη βοήθεια ως τώρα. Ήδη έχει χαμογελάσει και το φρύδι μου, ποση διαφορά.
Συνημμένα
Τελευταία τροποποίηση:
Συνεχισε ετσι ψυχραιμα , γιατι το αγωνισμα ειναι 1500αρι ( στην πισινα ) , οχι 50αρι σπριντ ελευθεροΕυχαριστώ για τη βοήθεια ως τώρα. Ήδη έχει χαμογελάσει και το φρύδι μου, ποση διαφορά.
Ohhhh πατίνια.... Do y like?
Κορμάρα μουΕυχαριστώ για τη βοήθεια ως τώρα. Ήδη έχει χαμογελάσει και το φρύδι μου, ποση διαφορά.
Ευχαριστώ για τη βοήθεια ως τώρα. Ήδη έχει χαμογελάσει και το φρύδι μου, ποση διαφορά.
εκπληκτικήΕυχαριστώ για τη βοήθεια ως τώρα. Ήδη έχει χαμογελάσει και το φρύδι μου, ποση διαφορά.
Ανοιχτό είναι το τηλ, δεν πήρε κανείς για ραντεβουΑπό τότε που άλλαξε το κλίμα, το τηλέφωνο πρωί, μεσημέρι, βράδυ λέει πως είναι κατειλημμένο, προσπαθήστε αργότερα.
Βρε μανούλα μου, πριν από 10 λεπτά σε έπαιρναΑνοιχτό είναι το τηλ, δεν πήρε κανείς για ραντεβου
Τώρα αυτή τη στιγμή λέει πως είναι απενεργοποιημενοΒρε μανούλα μου, πριν από 10 λεπτά σε έπαιρνα
Ανοικτό είναι για όποιον θέλει ραντεβου
sms?Συνεχώς εναλλάσεται ανάμεσα σε κατειλημμενο και απενεργοποιημενο.
Να σου στείλω viber;;; Εδώ έχεις τα μηνύματα κλειστά!!!
Δεν ξέρω άλλο τρόπο επικοινωνίας.
Odin, σήμερα ήρθε η τροφή, σ ευχαριστώ πολύ και τα σκυλάκια, σ ευχαριστούν.
Εγώ δεν σε κοροιδευωΣυνεχώς εναλλάσεται ανάμεσα σε κατειλημμενο και απενεργοποιημενο.
Να σου στείλω viber;;; Εδώ έχεις τα μηνύματα κλειστά!!!
Δεν ξέρω άλλο τρόπο επικοινωνίας.
...τα φιλια μας κ απο εμας!Odin, σήμερα ήρθε η τροφή, σ ευχαριστώ πολύ και τα σκυλάκια, σ ευχαριστούν.
Α ευχαριστουμε πολύ, είναι κουκλάκια. Ευχαριστούμε γατούλες....τα φιλια μας κ απο εμας!
Αν με είχες μπλοκάρει θα έλεγε "φραγή " ειλικρινά δεν ξέρω τι γίνεται.Odin, σήμερα ήρθε η τροφή, σ ευχαριστώ πολύ και τα σκυλάκια, σ ευχαριστούν.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγώ δεν σε κοροιδευω
και γιατί δεν το λες τόσο καιρό, να σε μάθουμε να οδηγείς και να μην έχεις ανάγκη τίποτα?για την κακή οδήγησή μου