karaflo trixompalaki
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2022
- Like
- 1.464
- Πόντοι
- 206
Μπράβο στην Έλενα που περιθάλπει ζωάκια....αυτό κάτι λέει για τον χαρακτήρα της, Μπράβο κ σε αυτούς που την βοήθειαν
δεν το κάνω για να καυχιέμαι ή δεν το κάνω για τους άλλους. Το κάνω γιατί μου κάνει καλό στην ψυχή μου, νιώθω ότι σώζω κάτι, ότι είμαι χρήσιμη κι άξια να ζω στον πλανήτη μας. Νιώθω ότι προσφέρω σε ζωούλες που με τη σειρά τους μ ευγνωμονούν κι αυτό το αίσθημα είναι απερίγραπτο. Νιώθω χρέος να το κάνω χωρίς δεύτερη σκέψη πια. Όταν σώζεις μία χελώνα στο δρόμο, την παίρνεις και την πας στο βουνό για να μην την πατήσουν, όταν σώζεις μία γατούλα τραυματισμένη, ένα σκυλάκο που δεν έχει σπίτι κι αν το αφήσεις θα το πατήσουν τ αυτοκίνητα ή θα πεθάνει στα χέρια ενός κακού ιδιοκτήτη, Όταν βλέπεις ένα μικρό πουλάκι που έπεσε από τη φωλιά του, και το παίρνεις, το βάζεις στο κλουβί, μέχρι ν ανοίξει τα φτερά του...όταν αρχίζεις και κάνεις τέτοια πράγματα νιώθεις χρήσιμος στη ζωή, περήφανος για τις πράξεις σου, νιώθεις πώς είναι η καλοσύνη και πώς είανι αντίθετα η κακία αυτών που δεν κάνουν όλ αυτά κι έτσι ξέρεις να εκτιμάς το καλό και να έχεις ένστικτο στο κακό. Από μικρή αγαπούσα κάθε ζωάκι και κάθε φυτό, δεν ήθελα να μαραίνεται, αλλά τώρα, όλα μου τα χρόνια που είμαι μόνη μου, έχω τα ζωάκια που με αγαπάνε με τέτοια αγάπη που δεν έχω βρεί σε κανέναν άνθρωπο. Κι έτσι δεν τ αποχωρίζομαι και προσπαθώ ότι περνάει από το χέρι μου να κάνω.Μπράβο στην Έλενα που περιθάλπει ζωάκια....αυτό κάτι λέει για τον χαρακτήρα της, Μπράβο κ σε αυτούς που την βοήθειαν
Σε ζηλευω...την κωλαρα της την εγλυψες;;;Καλησπέρα συναγωνιστες είχα σήμερα δίωρο ραντεβού με την Έλενα στο ξενοδοχείο Σάλεμ στην Αργυρούπολη,η κοπέλα είναι σούπερ, αξίζει, φερθείτε της ευγενικά και ειλικρινά και θα κάνει ότι θέλετε και ότι μπορεί για να σας ευχαριστήσει στο σεξ!! Έλενα κουκλάρα μου γλυκιά και ευγενική σε ευχαριστώ πολύ για το δίωρο ραντεβού πέρασα πολύ όμορφα μαζί σου, πολλά φιλιά από την Θήβα!! Καλό Σαββατοκύριακο να έχεις!!
Χαιρομαι που περασες καλα ειναι εξαιρετικο πλασμα η ελενα φαινετε απο τα λεγομενα -γραφτα της δε την εχω συναντησει θα το κανω ομως συντομαΚαλησπέρα συναγωνιστες είχα σήμερα δίωρο ραντεβού με την Έλενα στο ξενοδοχείο Σάλεμ στην Αργυρούπολη,η κοπέλα είναι σούπερ, αξίζει, φερθείτε της ευγενικά και ειλικρινά και θα κάνει ότι θέλετε και ότι μπορεί για να σας ευχαριστήσει στο σεξ!! Έλενα κουκλάρα μου γλυκιά και ευγενική σε ευχαριστώ πολύ για το δίωρο ραντεβού πέρασα πολύ όμορφα μαζί σου, πολλά φιλιά από την Θήβα!! Καλό Σαββατοκύριακο να έχεις!!
Σ ευχαριστώ πολύ γλυκέ μου. Κι εγώ πέρασα πολύ ωραία κι έτσι που με χαϊδεύεις και με εσφιγες ήθελα να κοιμηθώ, ήταν ωραία. Αααα πολύ ωραία....Καλησπέρα συναγωνιστες είχα σήμερα δίωρο ραντεβού με την Έλενα στο ξενοδοχείο Σάλεμ στην Αργυρούπολη,η κοπέλα είναι σούπερ, αξίζει, φερθείτε της ευγενικά και ειλικρινά και θα κάνει ότι θέλετε και ότι μπορεί για να σας ευχαριστήσει στο σεξ!! Έλενα κουκλάρα μου γλυκιά και ευγενική σε ευχαριστώ πολύ για το δίωρο ραντεβού πέρασα πολύ όμορφα μαζί σου, πολλά φιλιά από την Θήβα!! Καλό Σαββατοκύριακο να έχεις!!
Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που με έχεις μπλοκάρει στο τηλέφωνό σου;;;Σ ευχαριστώ πολύ γλυκέ μου. Κι εγώ πέρασα πολύ ωραία κι έτσι που με χαϊδεύεις και με εσφιγες ήθελα να κοιμηθώ, ήταν ωραία. Αααα πολύ ωραία....
Δεν ξέρω ποιος είσαιΥπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που με έχεις μπλοκάρει στο τηλέφωνό σου;;;
Το ίδιο λέμε!!! Εδώ και αρκετές ημέρες προσπαθώ να πάρω τηλέφωνο για ραντεβού με όλες τις προϋποθέσεις (τρίωρο πιο νωρίς , paysafe κλπ), όλες, μα όλες τις ώρες, πρωί, μεσημέρι, απόγευμα, βράδυ, μου λέει ότι "το τηλέφωνο του συνδρομητή είναι κατειλημμένο" ή "το τηλ ειναι πιθανόν απενεργοποιημένο". Όλες τις ώρες όμως!!!!Δεν ξέρω ποιος είσαι
Κι εμένα το ίδιο!!! Μήπως μας δουλεύει κάποια;;; Ζητάει πελάτες αλλά μας αγνοεί στα τηλ;;; ή μήπως ανέλαβε κάποιος άλλος τη διαχείριση του προφίλ και των ραντεβού;;;Το ίδιο λέμε!!! Εδώ και αρκετές ημέρες προσπαθώ να πάρω τηλέφωνο για ραντεβού με όλες τις προϋποθέσεις (τρίωρο πιο νωρίς , paysafe κλπ), όλες, μα όλες τις ώρες, πρωί, μεσημέρι, απόγευμα, βράδυ, μου λέει ότι "το τηλέφωνο του συνδρομητή είναι κατειλημμένο" ή "το τηλ ειναι πιθανόν απενεργοποιημένο". Όλες τις ώρες όμως!!!!
Ίσως ο αριθμός μου σου φαίνεται "περίεργος" και πατάς "αγνόηση". Δεν ξέρω τι άλλο να υποθέσω.
Ρε φίλε τι ασχολείσαι με το ναυάγιο; Έχει τόσες σοβαρές επιλογές με αυτην θα ασχοληθείς;Το ίδιο λέμε!!! Εδώ και αρκετές ημέρες προσπαθώ να πάρω τηλέφωνο για ραντεβού με όλες τις προϋποθέσεις (τρίωρο πιο νωρίς , paysafe κλπ), όλες, μα όλες τις ώρες, πρωί, μεσημέρι, απόγευμα, βράδυ, μου λέει ότι "το τηλέφωνο του συνδρομητή είναι κατειλημμένο" ή "το τηλ ειναι πιθανόν απενεργοποιημένο". Όλες τις ώρες όμως!!!!
Ίσως ο αριθμός μου σου φαίνεται "περίεργος" και πατάς "αγνόηση". Δεν ξέρω τι άλλο να υποθέσω.
Παρακάλια;;; Δεν θα το έλεγα! Ευτυχώς στη ζωή δεν έχει χρειαστεί να παρακαλέσω για σεξ. Πόσο μάλλον για πληρωμένο. Ίσως έχεις δίκιο ότι ασχολήθηκα παραπάνω από το κανονικό.Ρε φίλε τι ασχολείσαι με το ναυάγιο; Έχει τόσες σοβαρές επιλογές με αυτην θα ασχοληθείς;
Διαβάζω τόση ώρα μνμ από παρακάλια σου.. Λίγη αξιοπρέπεια και κάποιο σεβασμό σε εσένα και τα λεφτά σου! Αν ξεκινάς έτσι σκέψου πως θα καταλήξεις με το ραντεβού.. από την μύτη θα σου βγει!
Δεν ειναι έτσι. Τις τελευταίες ημέρες ευχαριστώ πολύ, είχα λίγη δουλειά. Όταν πηγαίνω στα ραντεβού, καθ οδόν, αλλά και κατά τη διάρκεια του ραντεβού, το τηλ ει αι κλειστό. Δεν υπάρχει λόγος ν απαντήσω στο αυτοκίνητο ή στην ώρα που πληρώνει άλλος. Τώρα αν έπειτα έχω ακόμη ένα ραντεβού, πάλι θα είναι κλειστό αυτές τις ώρες. Φυσικά και δεν το έχω κλείστο το τηλ. Το ανοίγω στη μία το μεσημέρι. Αν πάρουν και κλείσει η ημέρα μου, το τηλ το κλείνω πια για να μπορώ να είμαι και ήρεμη και σωστή στη δουλειά. Απλώς μαλλον έτυχε σε σας αυτές οι ώρες. Άλλες μέρες δεν έχω καθόλου δουλειά και είναι όλη τη μέρα ανοικτόΤο ίδιο λέμε!!! Εδώ και αρκετές ημέρες προσπαθώ να πάρω τηλέφωνο για ραντεβού με όλες τις προϋποθέσεις (τρίωρο πιο νωρίς , paysafe κλπ), όλες, μα όλες τις ώρες, πρωί, μεσημέρι, απόγευμα, βράδυ, μου λέει ότι "το τηλέφωνο του συνδρομητή είναι κατειλημμένο" ή "το τηλ ειναι πιθανόν απενεργοποιημένο". Όλες τις ώρες όμως!!!!
Είσαι ΚΑΥΛΑΓειά σας. Ευχαριστώ πολυ!
Φίλε η Έλενα ΔΕΝ είναι καθόλου ΝΑΥΆΓΙΟ!! Έχεις άδικο, μπορεί να είναι δύσκολη στο ραντεβού, κάτι σαν την Μαρίνα 60, στο λίγο πιο εύκολο, αλλά μόλις πας μαζί της θα αποζημιωθεις για όλη την προσπάθεια, όπως ακριβώς και με την Μαρίνα.Ρε φίλε τι ασχολείσαι με το ναυάγιο; Έχει τόσες σοβαρές επιλογές με αυτην θα ασχοληθείς;
Διαβάζω τόση ώρα μνμ από παρακάλια σου.. Λίγη αξιοπρέπεια και κάποιο σεβασμό σε εσένα και τα λεφτά σου! Αν ξεκινάς έτσι σκέψου πως θα καταλήξεις με το ραντεβού.. από την μύτη θα σου βγει!