Κουνουπίδι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 885
- Πόντοι
- 361
Το βράδυ εγω ειχα παρει.Τυχερό ζαρζαβατικό!!! Εγώ ακόμα παίρνω τηλέφωνο και το έχει κλειστό χαχαχαχα
Το βράδυ εγω ειχα παρει.Τυχερό ζαρζαβατικό!!! Εγώ ακόμα παίρνω τηλέφωνο και το έχει κλειστό χαχαχαχα
Οπότε παρέβεις τον κανόνα "τρεις ώρες πριν", με κίνδυνο να ακούσεις τα δικά σουΤο βράδυ εγω ειχα παρει.
Φιλαράκι πάντως ηταν πολύ κουλ. Εδω ηθελε να αφαιρεθεί απ το ποσο και η κάρτα που της εδωσα χωρίς να το ζητήσει. Εννοείται δε το δεχτηκα. Για να βρίζει πρέπει να τη τρελαίνουν έτσι την έκοψα εγωΟπότε παρέβεις τον κανόνα "τρεις ώρες πριν", με κίνδυνο να ακούσεις τα δικά σου
Πλάκα κάνω ρε...
Τέλος τα πουστριλίκια ΤΕΛΟΣ!!! Ανέβασε καμία από τις καλές που τράβηξες γιατί αυτή είναι softΦιλαράκι πάντως ηταν πολύ κουλ. Εδω ηθελε να αφαιρεθεί απ το ποσο και η κάρτα που της εδωσα χωρίς να το ζητήσει. Εννοείται δε το δεχτηκα. Για να βρίζει πρέπει να τη τρελαίνουν έτσι την έκοψα εγω
Ούτε ποίημα δεν έκανε ο αρκούδας....και έχει δίκιο...θέλουμε φωτό το μωρό...Τέλος τα πουστριλίκια ΤΕΛΟΣ!!! Ανέβασε καμία από τις καλές που τράβηξες γιατί αυτή είναι soft
Τι έγινε τυπάρα μου;;Ούτε ποίημα δεν έκανε ο αρκούδας....και έχει δίκιο...θέλουμε φωτό το μωρό...
Ο κουνουπηδαρος έφαγε σήμερα Βάγγο φίλε...Μουναρος
Εμείς να δούμε πότε θα την γλυψουμε την κυριαΟ κουνουπηδαρος έφαγε σήμερα Βάγγο φίλε...
Είναι καλη εμπειρία πάντως εγω εξεπλάγην. Εύγε @Helena - Nayomi περασα μια υπέροχη ωραΕμείς να δούμε πότε θα την γλυψουμε την κυρια
Ωραίος φίλεΔεν εβγαλα αλλη ήθελα να αδειάσω
Είναι καλη εμπειρία πάντως εγω εξεπλάγην. Εύγε @Helena - Nayomi περασα μια υπέροχη ωρα
Καιιι συγγνώμη τέτοια γυναίκαρα δεν έχει ραντεβού
Και οι τυφλοι ειδαν
Ενα 10 ρικο μονο για να νιώσει σίγουρη. Τα αλλα στο χερι είναι σα να κανεις bookingΤα φωτας σας λίγο αγοραζω pasefe κ της στέλνω κωδικό;έτσι γίνεται;
Ευχαριστώ αδελφέ,στο κιν στέλνω κωδικό η στο ισταγκραμ;Ενα 10 ρικο μονο για να νιώσει σίγουρη. Τα αλλα στο χερι είναι σα να κανεις booking
Κατατοπιστικός,το πρώτο 10 Νοεμβρίου έχω γιορτή κ γενεθλία,οπότε να το δώρο μουΔεν έχω ινστα φιλε δε ξέρω πως τη λενε. Στο κιν εγω τα εκανα ολα αλλα μάλλον θα πήγαινε καπου σήμερα. Δεν εχει ρολλαρει και δε κανει πολλα ραντεβού απο οτι μου πε... Αλλα με μια ώθηση θα απογειωθει