vaggelis 80
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2019
- Like
- 2.763
- Πόντοι
- 446
Ραντεβού με το υπερόπλο..
Είναι ΚΑΥΛΑ η γυναίκα....Η ΚΩΛΑΡΑ της είναι για πολύ γλυψιμοΡαντεβού με το υπερόπλο...
Ραντεβού με το υπερόπλο..
Είναι ΚΑΥΛΑ η γυναίκα....Η ΚΩΛΑΡΑ της είναι για πολύ γλυψιμοΡαντεβού με το υπερόπλο...
Φίλε Βάγγο....αυτός ο κωλος είναι ο κόσμος όλος...Είναι ΚΑΥΛΑ η γυναίκα....Η ΚΩΛΑΡΑ της είναι για πολύ γλυψιμο
Είμαι μαλακας τόσο καιρό που δεν έχω κλήσει ραντεβού με την ΚΑΥΛΙΑΡΑΦίλε Βάγγο....αυτός ο κωλος είναι ο κόσμος όλος...
Φίλος και εγώ ακριβώς το ίδιο είπα....όταν έφυγα..λέω τρόμπα κοίτα τι εχανες..Είμαι μαλακας τόσο καιρό που δεν έχω κλήσει ραντεβού με την ΚΑΥΛΙΑΡΑ
Εσύ ετοιμάσου για πόλεμο....ελπίζω να ξεκουραστηκες ζαρζαβατικο γιατί αλλιώς σε βλέπω να φεύγεις μπουσουλωντας...Το ένστικτο μου λέει οτι θα χτυπάει σα τρελό το τηλέφωνο της. Παντως ειχα πει για viber να είχε και οτι θα ήταν καλύτερα... Τελικά δε θα ηταν φαντάσου τι θα της στελνανε εκει.. Πόσοι χανιδες
Το έχει κλειστόΤο ένστικτο μου λέει οτι θα χτυπάει σα τρελό το τηλέφωνο της. Παντως ειχα πει για viber να είχε και οτι θα ήταν καλύτερα... Τελικά δε θα ηταν φαντάσου τι θα της στελνανε εκει.. Πόσοι χανιδες
Ο επιμένων νικαΤο έχει κλειστό
Είμεθα πρωινοί τύποι μύστη μου!!!Ο επιμένων νικα
Ρε κουφαλα Μητσοτακη στους λαθρο δινεις τσαμπα ρευμα και αιρκοντισιον, στους ελληνες πολιτες που αποδεδειγμενα δεν μπορουν να πληρωσουν το κοβεις, σιχαμενε υποκριτηΝα πω επίσης ότι απι τις δωρεές σας μου έκαναν σήμερα επανασύνδεση το ρεύμα, από έδωσα 44 ευρώ. Αλλά από βδομάδα πρέπει να δώσω σε 4 δόσεις τα υπόλοιπα, αλλιως το ξανσκοβουν λένε. λενεΜακάρι να έχω δουλίτσα, για να μπορέσω να ζήσω. Ευχαριστώ ολους όσοι βοήθησαν. Οι φώτο που έβγαλε ο κύριος το πρωί είναι ακριβείς κι έκανε ότι μπορούσε για να περάσω κι εγώ καλά και να γελάσω.
....αντε σιγα-σιγα να ανακαλυπτουμε ξανα την γυναικαρα! Ουτε εγω την εχω συναντησει αλλα θα γινει συντομα στο πρωτο μου κατεβασμα στην Αθηνα! Μαγκες φαινεται να αξιζει η κυρια, μεχρι κ το τελευταιο λεπτο, βαλτε σειρα κ προγραμμα,Να πω επίσης ότι απι τις δωρεές σας μου έκαναν σήμερα επανασύνδεση το ρεύμα, από έδωσα 44 ευρώ. Αλλά από βδομάδα πρέπει να δώσω σε 4 δόσεις τα υπόλοιπα, αλλιως το ξανσκοβουν λένε. λενεΜακάρι να έχω δουλίτσα, για να μπορέσω να ζήσω. Ευχαριστώ ολους όσοι βοήθησαν. Οι φώτο που έβγαλε ο κύριος το πρωί είναι ακριβείς κι έκανε ότι μπορούσε για να περάσω κι εγώ καλά και να γελάσω.
Κορίτσι αυτό που θέλουμε οι πιο πολλοί είναι να μην πεινάς και να έχεις δουλειά. Να μην φτάνεις σε αυτο το σημείο γιατί πραγματικά δεν το αξίζεις.Καλή συνέχεια σου εύχομαι και όλα να σου πάνε καλύτεραΠαιδιά, ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια εδώ, όσοι βοηθήσατε. Άλλη φορά αν πεινάω και δεν εχω δούλευα να γράφω εδώ, η δεν θέλετε? Και δεν κοροϊδεύω, μιλάω σοβαρά. Δεν θελω να το κάνω φυσικά αλλά αν είναι άσχημα τα πράγματα.
Μη φοβάσαι...ο κάθε ελλην φορολογούμενος θα πληρώσει για όλους..Ρε κουφαλα Μητσοτακη στους λαθρο δινεις τσαμπα ρευμα και αιρκοντισιον, στους ελληνες πολιτες που αποδεδειγμενα δεν μπορουν να πληρωσουν το κοβεις, σιχαμενε υποκριτη
Και φροντιζει και 15 σκυλια σαν ΜΚΟ
Τυχερό ζαρζαβατικό!!! Εγώ ακόμα παίρνω τηλέφωνο και το έχει κλειστό χαχαχαχα
Πω πω ΚΑΥΛΑ είσαι!!!Θέλω να σε συναντήσω να σε γλυψω ΚΑΥΛΙΑΡΑ