G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.198
- Πόντοι
- 216
Ωραίες φωτό ΘοδωρήΡαντεβού με το υπερόπλο...
Καύλα είναι η άτιμη
Γυναικάρα......
Ωραίες φωτό ΘοδωρήΡαντεβού με το υπερόπλο...
Γιατί αδερφούλη δε πρόλαβες?Ο μύστης μέλος Θοδωρής
πήδηξε τη Nayomi
άραγε πήρε και λοκώ;;;
Δε μάθαμε ακόμη!!!
Μετά απ'αυτόν παίρνει σειρά
ο χρήστης Κουνουπίδι
εγω πάλι δεν πρόλαβα
και πήρα ένα αρχίδι!!!
Ποιητική αδεία αδερφέ, για να βγει η ρίμα!!!Γιατί αδερφούλη δε πρόλαβες?
Φίλε αρκούδα ...εννοείται τσιμπησαμε και κουλουρι...το οποίο με στοιχιωσε τόσο καύλα που ήταν και σφιχτό...ακόμα βασανίζομαι στο μυαλό μου...Ο μύστης μέλος Θοδωρής
πήδηξε τη Nayomi
άραγε πήρε και λοκώ;;;
Δε μάθαμε ακόμη!!!
Μετά απ'αυτόν παίρνει σειρά
ο χρήστης Κουνουπίδι
εγω πάλι δεν πρόλαβα
και πήρα ένα αρχίδι!!!
Είναι ακριβώς ότι βλέπεις στις φωτό μου...Ρε μαγκες αν οι φωτογραφιες της ειναι ακριβεις , αυτη ειναι η Τζειν η κοπελλα του Ταρζαν η η αλλη που επαιζε στο Tomp Raider
μαλι φυσικο η extension ?Είναι ακριβώς ότι βλέπεις στις φωτό μου...
Φυσικό, μου αρέσει φτου φτουμαλι φυσικο η extension ?
Το κορίτσι είναι σούπερ....Όσοι δεν την έχουν συναντήσει. Αν την συναντήσεις θα δεις τι φοβερό παιδί είναι!!
Τοτε παιζει να εισαι η πιο ωραια ανεξαρτητη ( εκτος πρακτορειων εννοω )Φυσικό, μου αρέσει φτου φτου
Μην αγχωνεσαι κατι θα γινειΝα πω επίσης ότι απι τις δωρεές σας μου έκαναν σήμερα επανασύνδεση το ρεύμα, από έδωσα 44 ευρώ. Αλλά από βδομάδα πρέπει να δώσω σε 4 δόσεις τα υπόλοιπα, αλλιως το ξανσκοβουν λένε. λενεΜακάρι να έχω δουλίτσα, για να μπορέσω να ζήσω. Ευχαριστώ ολους όσοι βοήθησαν. Οι φώτο που έβγαλε ο κύριος το πρωί είναι ακριβείς κι έκανε ότι μπορούσε για να περάσω κι εγώ καλά και να γελάσω.
Αρχοντα, μη δίνεις σημασία!! Τα στιχάκια είναι για πλάκα και δεν ακριβολογώ!!! Βάζω μέσα διάφορα πραγματάκια της επικαιρότητας, άσχετα αν είναι αλήθεια ή όχι και προσπαθώ να γίνει ομοιοκαταληξία. Όλα είναι στο περίπου!!! Φτάνει να γελάμε!!!Φίλε αρκούδα ...εννοείται τσιμπησαμε και κουλουρι...το οποίο με στοιχιωσε τόσο καύλα που ήταν και σφιχτό...ακόμα βασανίζομαι στο μυαλό μου...
Αρκουδιαρη φίλε μου...δεν το έχω με στιχάκια....επικεντρώθηκα στο κουλουριΑρχοντα, μη δίνεις σημασία!! Τα στιχάκια είναι για πλάκα και δεν ακριβολογώ!!! Βάζω μέσα διάφορα πραγματάκια της επικαιρότητας, άσχετα αν είναι αλήθεια ή όχι και προσπαθώ να γίνει ομοιοκαταληξία. Όλα είναι στο περίπου!!! Φτάνει να γελάμε!!!
Σιγά σιγά βρε μύστη μουΑρκουδιαρη φίλε μου...δεν το έχω με στιχάκια....επικεντρώθηκα στο κουλουρι
Μεταμόρφωση ήταν φιλε μου...νομίζω στα 23-27 γτ μου έδειχνε στο τάμπλετ δωμάτια και κοίταγα να ξεμπερδευω από την είσοδο..καλη επανεκινηση Ελενακι
εαν επιτρεπεται το ξενοδοχειο που συναντηθηκατε μαλλον στην Αργυρουπολη ποσο πηγε παραπανω στα 100?
Τίποτα ρε φίλε...να είσαι καλάααα οκ ! σ ευχαριστω πολυ