επειδή μου τη μπαίνετε σεις που δεν έχω λεφτά, κι εγώ από περηφάνια δεν σας παίρνω πίπες τζάμπα, γι αυτό και οι άλλοι επηρεάζονται ως προς το ποιόν μου και δεν έρχονται. Θέλετε να είμαι σαν τη ζητιάνα που σας παρακαλάει να μου δώσετε τα τάληρα, ενώ είναι οφθαλμοφανές ότι δεν αξίζω τέτοια μοίρα.
Κι εσένα άμα σου έδιναν την Καινούγιου ή όποια άλλη πλαστικιά, ας μην την πηδούσες.
Μου κάνεις πλάκα και συνεχίζεις να υποβιβάζεις, αντί να πεις ξέρεις τί, θα πάω σε αυτό το κορίτσι που λέει ότι δεν έχει να φάει. Αλλά δεν θέλετε να κάνετε καλό. Πάρτο χαμπάρι κι εσύ και οι άλλοι, είστε κακά άτομα που προτιμάτε να κάνετε κακό και να κοροιδεύετε. Χαίρεστε να υποφέρει ο άλλος, αυτό είναι, και να σέρνεται, αν μπορείτε να τον πατήσετε κι άλλο κάτω θα το κάνετε για να γελάτε μεταξύ σας κι εδώ. Άσε από τα γαμπριλίκια που στέλνετε μαλάκα κατά καιρούς. Είναι να πας στο Σούνιο και να πέφτεις, μιλάμε για τρέλα, αλήθεια από γραφείο συνοικεσίων κι έτσι χιχι?
Οι άλλες έχουν δουλειά, γιατί δεν ασχολούνται μαζί σας, και ούτε χάνουν τον χρόνο τους, κρατάν χαρακτήρα και όποιος θέλει, δεν σας δίνουν λαβή. Κι εσείς αντί να εκτιμήσετε κάποιον που είναι ειλικρινής, πρώτα αφού βλέπετε ότι τραβέι ανηφόρα το γαιδούρι, τον ξεζουμίζετε από κάθε δύναμη κι ενέργεια με σκατοδουλειές, και μετά ...είναι υπέργηρη κυρία. Ενώ οι άλλες στ αρχίδια τους και καλά κἄνουν. Και όταν λέμε πια δεν μπορουμε, δε θέλουμε, σας ξινίζει που χάσατε τη χρυσή κότα, κι έπειτα....υπέργηρη κυρία.
Όχι ότι θα γίνει κάτι με αυτά που γράφω, απλώς τα γράφω για να σας ξεμπροστιάσω χιχι!!!
Πάω παραλία, και μην στείλετε κανένα γαμπρό πάλι, γιατί θα τον αρχίσω στα κλωτσομπουνίδια, πριν καν μιλήσει.