Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 15.132
δεν καταλαβαίνω τί εννοείς, λες εμένα ψεύτρα? τις αρχιδιές που λες, τα κρυψίνους και τις μαλακίες τις κρυμμένες πούλα τις αλλού. Το ότι εσένα σε έχουν γαμήσει και τα καλαμάκια και δεν πιστεύεις δεν με αφορά. Έχεις κάτι να πεις κάτι επ αυτού? πραγματικά τί υποννοείς,α λλά τέτοια έχετε μάθει οι τουρκοκύπριοι, να καίτε τον εγκέφαλο κάποιου για να τον διώξετε. Τί μαγαζιά έχεις αγαπητέ. Τί να εξυπηρετήσεις εσύ, εσύ προικοθήρας είσαι, τί δουλειά έχεις εδώ? Άσε, εδώ έχει γίνει τσιμέντο γύρω μου, δεν περνάν αυτά. Άσε παπατζή, τα μάθαμε πως το κάνετε με το κάψιμο εγκεφάλου, και περνάνε απ έξω πια, σαν τους δορυφόρους, δεν ακουμπούν σίχαμα. Σε σιχαίνομαι.σου ειχα γραψει καποια στιγμη παρτο αλλιως κ με στολισες με σεντονια..
Μετα απο 20 χρ μαγαζια εχω να πω κατι. Εγω δεν μπορω να εξυπηρετησω γιατι τσαντιζομαι με τον μαλακα πελατη.
Κ αν εκανα οτι κανεις δηλαδη να κραζω στα σοσιαλ οποιον πελατη με ξενερωσε θα χα καταστραφει.
Το ο πελατης εχει παντα δικιο ειναι η μεγαλυτερη μπαλαφαρα εβερ.
Απλα στους ψιλομαλακες κανουμε κ εμεις τους ψιλομαλακες,
Στις χοντραδες ναι αντιδραμε.
Θα με βρισεις παλι αλλα το ποστ δεν εχει σκοπο να κανει υποδειξη ουτε να προσβαλει
Τελευταία τροποποίηση: