kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.824
- Πόντοι
- 4.496
Τύπε @Glyfomounix ,ωραίο νικνέιμ Γαλάτης;;Ποιες δόσεις ;δε χρωστάω κυρία μου.
Όχι ότι δεν θέλω απλά δε με δανείζει κάνεις
Τύπε @Glyfomounix ,ωραίο νικνέιμ Γαλάτης;;Ποιες δόσεις ;δε χρωστάω κυρία μου.
Όχι ότι δεν θέλω απλά δε με δανείζει κάνεις
Καλησπέρα με συγχωρείς πολύ αλλά διαφωνώ μαζί σου εγώ την προσωπική μου ταπεινή άποψη είπα και εσύ έγραψες ένα κείμενο με βρισιές που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα και τι να πω λόγια και ύβρεις χωρίς κανένα αντίκρισμα,αν σε ενόχλησε η άποψη μου με συγχωρείς πολύ!!πήρε τώρα ένας μαλακάκος με δήθεν στεντόρια φωνή, που δεν έχει στον ήλιο μοίρα και μετράει τα φραγκοδίφραγκα, να μας γοητεύσει, και παπάντζες και ξυσ τ αρχίδια μας τα δυο, πρωί πρωί, συγχύζομαι, να μας ρωτήσει τα...τεκταινόμενα πάλι. Λες και δεν τα έχουμε πει μυριάδες φορές μαλάκααααα!!!
Και πήρα να σε ρωτήσω, ποσε έχει ένα κιλό πατάτες να μου τις φέρεις στο σπίτι κλπ κλπ....αν μπορείς να έρθεις σπίτι με 55 ευρώ που λες εδώ και ξυσ τ αρχίδια σ τα δυο.
Μαλάκες, άπαξ και πιάνει η ζέστη και δεν μπορείτε, βάλτε την κεφάλα σας στον κουβά με το κρύο νερό γαμώτη μου, μη με παίρνετε εμένα να σας βρίζω για να έρθετε στα ίσα σας. Όποιος παίρνει γι αρχιδιές, μείον 50 ευρώ από τον λογαριασμό σας χιχι!
Και μου αρέσεις, και χεστήκαμε μαλάκα, σε όλους αρέσουμε, δεν είσαι ο μόνος χιχι! Κι εσένα περιμέναμε σε όλη μας τη ζωή να μας γαμήσεις, και να σε παντρευτούμε, διότι ναι εσύ είσαι αυτὀς που δεν έχει στον ήλιο μοίρα στο διαμέρισμά σου, στην Αθήνα, που εμείς μετά τις τόσες πούτσες που έχουμε φάει στη ζωή γενικά, το κάναμε, γιατί ξέραμε ότι μετά από κάποια χρόνια θα εμφανιστείς εσύ ως σωτήρας, να μας πάρεις βίζιτα, να μας δώσεις 55 ευρώ και να μας σώσεις από την πουτανιά, να σου μαγειρεύουμε, ( που δεν ξέρω), να σου πλένω τα σκατοσώβρακά σου, που πάλι δεν ξέρω...ρε ουστ πλέον, άντε βλάκες.
Είπα, 100 ευρώ σε σπίτι τουλάχιστον και ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ 30 ΕΥΡΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΑ, και δεν έχω ανάγκη κανένα να παίρνω πίπες στα τηλέφωνα σιχάματα. Αντε γαμηθείτε μηδενικά (όσοι είστε τέτοια άχρηστα υποκείμενα). Και ναι, κάπου εκεί ἐξω, υπάρχουν και Αντρες γαμηστεροί να πληρώσουν αν θέλουν να γαμήσουν και να παίρνουν αυτοί πίπες σε εμάς για να μας γαμήσουν με πληρωμή και πρίγκηπες να μας σώσουν αληθινά. Ηλίθιοι!
Ποιος είσαι τώρα συ τι είπα για σένα?Καλησπέρα με συγχωρείς πολύ αλλά διαφωνώ μαζί σου εγώ την προσωπική μου ταπεινή άποψη είπα και εσύ έγραψες ένα κείμενο με βρισιές που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα και τι να πω λόγια και ύβρεις χωρίς κανένα αντίκρισμα,αν σε ενόχλησε η άποψη μου με συγχωρείς πολύ!!
Μάλιστα!Κολλητος του ΣκληρογαμιξΤύπε @Glyfomounix ,ωραίο νικνέιμ Γαλάτης;;
Με συγχωρείς πολύ αλλά νομίζω είσαι σε παραλιριμα, ειλικρινά δεν ξέρεις τι λες βρίζεις χωρίς αιτία και λόγο,μια κουβέντα είπα και άρχισες ένα βριξιμο άνευ προηγουμένου!! Ούτε τσάμπα είπα να μου κάτσεις,ούτε ανέφερα καν να κανονίσω ραντεβού μαζί σου τζάμπα και γενικά ειλικρινά δεν ξέρεις τι λες!! Τέλος πάντων!! Καλό απόγευμα να έχεις!!δώσε θάρρος στο χωριάτη...βλέπετε τηλέφωνο και λέει ο κάθε πένας, ααα ας πάρω να δω άμα μου κάτσει.
Άκου μπατάκι κι εσύ και κάτι άλλα φυντάνια που νομίζετε ότι είστε έξυπνοι, αλλά το Iq σας, ούτε καν ανιχνεύεται.
Όταν μια γκόμενα έχει φάτσα σαν τη δική μου, δεν το βλέπετε αλλά όσοι ξέρουν ξέρουν, έχει σώμα και δέρμα το οποίο είναι αυτό που βλέπετε, έχει αυτή τη δυναμική, αυτή την κίνηση, χιούμορ, χαρά, γαμιέται τόσσοοοο καλά όπως αποδεικνύεται πανταχώθεν, έχει αυτόν τον λόγο που φανερώνει τη μόρφωσή της, και αυτό το ήθος, που το ξέρετε όλοι αυτά τα χρόνια, ε τότε, πρέπει να καταλαβαίνει κανείς, ότι όσα λέει ότι πρέπει να πληρωθεί, και ότι πρέπει να παίρνει πάντα αυτό που αξίζει.
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΌΛ´ν ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ! Έχουν καλλιεργηθεί, έχουν κουραστεί, έχουν γαμηθεί, δεν τεμπελιάζουν, έχουν ζοριστεί, έχουν κλάψει, έχουν αγωνιστεί με τέρατ, και για να διατηρηθούν θέλουν κόπο, χρήμα, χρόνο, διάθεση, καλοσύνη και αγάπη για τον εαυτό τους και γι αυτούς που αγαπούν. Δεν κάθονται για καφέδια στα καφενέ, δεν κατηγορούν και κάνουν πόλεμο σε άλλους για να δειχτούν, δεν τρώνε σαν βόδια και μετα ζηλεύουν τους άλλουν γιατί έχουν κορμάρες, δεν γράφουν με ορθογραφικά, αλλά κατα τ άλλα, η μαλάκω που το παίζει ποια είναι. ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ!
Να το σέβεστε και να μην κάνετε πόλεμο με ξύλα, σας ουρακοτάνγκοι, διότι απλά θα σας νικήσει. Καταλαβού? Είναι τόσα τα όπλα που έχουν αυτοί οι άνθρωποι, που απλά, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ αλλιώς.
Το να δουλεύει κάποιο άτομο με συγκεκριμένες δυνατότητες, για κάποιον άλλο, είναι κάτι το οποίο δεν γίνεται νομοτελειακά, κι αν κάποια στιγμή γίνει, είναι για κάποιους λόγους εξωτερικής φύσης. Αν γίνεται μόνιμα, τότε αυτό έχει να κάνει με χαμηλή αυτοπεποίθηση του ατόμου, πράγμα το οποίο δεν συμβαίνει εδώ και πολύ καιρό με μένα, όσο κι αν προσπάθησαν πολλοί να εκτροχιαστώ.
Ηρεμήστε οι ηλίθιοι, πάτε κει που μπορείτε κι εκεἴ που σας παίρνει και μην ασχολείστε με πράγματα τυα οποία σας ξεπερνούν χιχι!
Κι αν με κατηγορήσετε για μεγάλο ψώνιο, δεν πειράζει καθόλου, κάντε άφοβα, στ αρχίδια μ, αρκετά. Κάποια πράγματα πρέπει αφού δεν τα καταλαβαίνετε, να σας τ αναλύω, μπᾶς και..τουλάχιστον να σταματήσετε να τρέφετε αυταπάτες.
Μπορείτε όμως κι εσείς να διαβάζετε ΑΡΛΕΚΙΝ όπως κι εγώ και να ονειρεύεστε! Δεν είναι κακό, μην ντρέπεστε. Μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε σαν κάνει να νιὤθετε ωραία!
Με συγχωρείς πολύ Έλενα κάτω από την γνώμη μου που σου γράφω Έλενα μην δίνεις σημασία σε αυτούς που σε πειράζουν δεν έχεις γράψει για απάντηση ένα σωρό βρισιές!!Με συγχωρείς πολύ!!Ποιος είσαι τώρα τι είπα για σένα?
Έλενα κοίταξε κάτω από την άποψη μου που σου γράφω μην δίνεις σημασία σε αυτούς που σε πειράζουν και σε νευριάζουν, διάβασε τι βριξιμο μου γράφεις, διάβασε σε παρακαλώ πολύ!!Ποιος είσαι τώρα τι είπα για σένα?
Έτυχε τύπε!! Απλά ήσουν μπροστά κι έφαγες αδέσποτη!!! Μη μασάς, συμβαίνουν αυτά!!!Με συγχωρείς πολύ αλλά νομίζω είσαι σε παραλιριμα, ειλικρινά δεν ξέρεις τι λες βρίζεις χωρίς αιτία και λόγο,μια κουβέντα είπα και άρχισες ένα βριξιμο άνευ προηγουμένου!! Ούτε τσάμπα είπα να μου κάτσεις,ούτε ανέφερα καν να κανονίσω ραντεβού μαζί σου τζάμπα και γενικά ειλικρινά δεν ξέρεις τι λες!! Τέλος πάντων!! Καλό απόγευμα να έχεις!!
Έλα ρε Έλενα σε παρακαλώ ρίξε μια μάτια να πούμε.Έλενα κοίταξε κάτω από την άποψη μου που σου γράφω μην δίνεις σημασία σε αυτούς που σε πειράζουν και σε νευριάζουν, διάβασε τι βριξιμο μου γράφεις, διάβασε σε παρακαλώ πολύ!!
Καλησπέρα αδερφέ για πες μου και εμένα γιατί είμαι αγράμματος ένα δημοτικό έχω τελειώσει αγρότης είμαι από την Θήβα για πες μου ποιοι ήταν οι πυρφοροι;Που πας ειρωνικά να με εξισώσεις με αυτούς!!Έλα ρε Έλενα σε παρακαλώ ρίξε μια μάτια να πούμε.
Οι πυρφόροι κατέστρεψαν την Ελλάδα
Ναι ρε συ κατάλαβα, δεν το πα για σένα. Λέω, κοίτα να δεις, ότι δεν γίνεται να κη βρίσω αυτούς. Δεν το πα για σένα. Αλήθεια σου λέω. Σορρυ, δεν το έκανα ίσως όπως πρέπει. Το έγραψα με αφορμή αυτόν τον ηλιθιο που με πήρε τηλ. Συγνώμη που παρέθεσα σε σένα. Εννοούσα, πως μπορώ να μη μιλάω, όταν υπάρχουν αυτά τα όρια.Έλενα κοίταξε κάτω από την άποψη μου που σου γράφω μην δίνεις σημασία σε αυτούς που σε πειράζουν και σε νευριάζουν, διάβασε τι βριξιμο μου γράφεις, διάβασε σε παρακαλώ πολύ!!
Δεχτή η συγνώμη σου , καλό απόγευμα να έχεις!!Ναι ρε συ κατάλαβα, δεν το πα για σένα. Λέω, κοίτα να δεις, ότι δεν γίνεται να κη βρίσω αυτούς. Δεν το πα για σένα. Αλήθεια σου λέω. Σορρυ, δεν το έκανα ίσως όπως πρέπει
και εσυ μην το σηκωνεισ το τηλ να σου στελνουν μηνυμα οποιοι θελουν Ετσι δεν θα τρελαινεσαιΝαι ρε συ κατάλαβα, δεν το πα για σένα. Λέω, κοίτα να δεις, ότι δεν γίνεται να κη βρίσω αυτούς. Δεν το πα για σένα. Αλήθεια σου λέω. Σορρυ, δεν το έκανα ίσως όπως πρέπει. Το έγραψα με αφορμή αυτόν τον ηλιθιο που με πήρε τηλ. Συγνώμη που παρέθεσα σε σένα. Εννοούσα, πως μπορώ να μη μιλάω, όταν υπάρχουν αυτά τα όρια.
Τι κολλημα εχεις φαει καλε με το Ντιγιαρμπακιρ!!μαλάκα έχεις πολύ φαντασία. Άλλο μαλάκα Μακεδονία, άλλο ηλίθιοι βοὔλγαροπετάματα σαν τους σαλονικείς. Εμένα με βλάψανε πολύ και πήγαν να με σκοτώσουν, ενώ μ έχουν αφήσει απλήρωτη πάρα πολλές φορές κι έτσι έχω αυτή την άποψη και στ αρχίδια μ τί λες εσύ.
Και φυσικά, μην αναλύσουμε πάλι τα ταξιτζάκια και τα λοιπά κατακάθια που στέλνετε. Έναν άνθρωπο ανεβασμένο δεν στέλνετε όλη τη σάρα και τη μάρα. Εγώ φταίω που βρίζω έπειτα. Και σε ποιον μιλάς για μπούρκα ρε μαλακάκι, έλα έλα να σ εξηγήσω από κοντά. Καλά λέω γω ότι πρέπει να βρίσκεσαι στο Ντιγιαρμπακιρ.
Τι μιλάς και εσύ ....από το πουθενάΚαλησπέρα με συγχωρείς πολύ αλλά διαφωνώ μαζί σου εγώ την προσωπική μου ταπεινή άποψη είπα και εσύ έγραψες ένα κείμενο με βρισιές που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα και τι να πω λόγια και ύβρεις χωρίς κανένα αντίκρισμα,αν σε ενόχλησε η άποψη μου με συγχωρείς πολύ!!
εδώ είμαι, δεν πήγα πουθενἄ!και εσυ μην το σηκωνεισ το τηλ να σου στελνουν μηνυμα οποιοι θελουν Ετσι δεν θα τρελαινεσαι
Φακίρης, εσύ που με είδες λάιβ, είμαι όμορφη στη φάτσα, πες αλήθεια. Τί σας πλήρωσε το ΝτιγιαρμπακιρΤι κολλημα εχεις φαει καλε με το Ντιγιαρμπακιρ!!
Χα χα χα χα....
Μας εχει πληρωσει καλα η Ντιγιαρμπακιρσπορ παλια!!
τις σπιτικες σωληνωσεις κοιτα να φιαξεις πρωτα!Υδραυλικός εδώ και μιλάω σοβαρά