Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 11.474
- Πόντοι
- 3.556
Πρώτη φορά βλέπω αυτό το νήμα. Πάω να πάρω ποπκόρν και μπυρα.
16 χρόνια δεν δουλεύω λάθος κάνεις κοντευω τα 30 από τα 3 χρόνια μου γαμιέμαι. Και το λάπτοπ μου το επισκεύσαν τελικά κι όχι μόνο αυτό, αλλά μου έδωσε και δώρο και πύργο καινούριο και λάπτοπ και υποστήριξη. Αμέ! Δεν με γαμάει τζάμπα ο σωστός ο άνθρωπος, κάτι μουνάκια σαν κι εσένα ίσως.Απλά γελάω που στην Ελλάδα ακόμη και μία πουτάνα που δουλεύει, κατά δήλωσή της 16χρόνια,
είναι τόσο φαντασμένη όσο και οι υπόλοιπες ελλεηνίδες.
Θα μου πεις, έχεις και τους μουνόδουλους που σου πατάνε like ενώ γράφεις ότι με τον καιρό γίνεσαι καλύτερη,για γυαλιστερές επιδερμίδες, για iq όταν σε γαμάνε τζάμπα δήθεν για να σου επισκευάσουν το laptop
Σου έχω ξαναγράψει ότι ευτυχώς μένω χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά και έχω απαλλαγεί από φαντασμένα βούρλα σαν και εσένα,
που θα πεις και για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ γαμώ το πακιστάν σας μέσα, που άμα πάτε να κάνετε πιάτσα στη Σωκράτους
θα σας βρουν το πρωί σε κανέναν κάδο
εσένα μαλάκα που μένεις μακριά ποιες σε γαμάνε, τίποτε Τουρκάλες από το Ντιγιαρμαπκίρ και δεν είναι με αυτοπεποίθηση?Απλά γελάω που στην Ελλάδα ακόμη και μία πουτάνα που δουλεύει, κατά δήλωσή της 16χρόνια,
είναι τόσο φαντασμένη όσο και οι υπόλοιπες ελλεηνίδες.
Θα μου πεις, έχεις και τους μουνόδουλους που σου πατάνε like ενώ γράφεις ότι με τον καιρό γίνεσαι καλύτερη,για γυαλιστερές επιδερμίδες, για iq όταν σε γαμάνε τζάμπα δήθεν για να σου επισκευάσουν το laptop
Σου έχω ξαναγράψει ότι ευτυχώς μένω χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά και έχω απαλλαγεί από φαντασμένα βούρλα σαν και εσένα,
που θα πεις και για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ γαμώ το πακιστάν σας μέσα, που άμα πάτε να κάνετε πιάτσα στη Σωκράτους
θα σας βρουν το πρωί σε κανέναν κάδο
Δεν ξέρεις τι έχεις χάσει!!!Πρώτη φορά βλέπω αυτό το νήμα. Πάω να πάρω ποπκόρν και μπυρα.
16 χρόνια δεν δουλεύω λάθος κάνεις κοντευω τα 30 από τα 3 χρόνια μου γαμιέμαι.
δες τι έχεις γράψει και εσύ στη συνέχειαη Ελενα εκδιδετε 16 χρονια περιπου
απο τα 19-20 της
κανε την προσθεση να δεις την ηλικια της
σορυ (μπα μαλλον οχι σορρυ) απλα εισαι ενα τρολ
αυτό το έγραψε άλλος ο Γεροκσούρας, κι όχι εγώ. Δεν σημαίνει ότι λέει αλήθεια. 10 χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά, όσο και το θρεντ μου εδώ.Για αρχή πήγαινε σε αυτό το ποστ
δες τι έχεις γράψει και εσύ στη συνέχεια
και πούλα τρέλα σε κανάν μουνόδουλο, γιατί θα πάει η καραμούζα σύννεφο..
Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να σε έχουμε δει στο γυαλί;;;Εγώ μόνο στάρ παρουσιάστρια ήθελα να γίνω αλλά πέσαμε σε λάθος άτομα και πήγαμε χαμένες.
γιατί αν υπήρχε θα το έλεγα εδώ χιχι? Mπορεί και ναι, αλλά δεν θα σας το πω ποτέ. Τότε όμως δεν έγινα, γιατί δεν ήμουν πουτ...να να γαμηθώ, κι έτσι αθώα και άβγαλτη όπως ήμουν, δεν με ήθελαν, διότι δεν άνοιγα τα πόδια. Αυτή είναι η αλήθεια, και να με πιστέψετε. Τότε μετρούσε πολύ αυτό, κι εγώ δεν μπόρεσα να βρω κάποιον να τον πιστέψω ότι θα με βοηθήσει και να νιώσω και καλά κι έτσι πήγα άπατη. Αυτό είναι η αήθεια. Λειτούργησα με συναίσθημα και ακεραιότητα και δεν τα κατάφερα.Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να σε έχουμε δει στο γυαλί;;;
Έστω και σε κάποιο μικρό κανάλι ή και για λίγο;;;
Eλεναρα το καλυτερο παιδι ρε !!! Ελενα σε θελω διπλο με την κοπελλα στην φωτογιατί αν υπήρχε θα το έλεγα εδώ χιχι?
Γιατί δεν μπαίνεις σε σάιτ της χώρας που μένεις, φοβάσαι μήπως. Μαλάκα Λαζογερμανε!
Δεν πειράζει, αυτοί χάσανε, όπως και οι μαλακες που σου σπάνε τα νεύρα τζάμπα και βερεσέ!!!γιατί αν υπήρχε θα το έλεγα εδώ χιχι? Mπορεί και ναι, αλλά δεν θα σας το πω ποτέ. Τότε όμως δεν έγινα, γιατί δεν ήμουν πουτ...να να γαμηθώ, κι έτσι αθώα και άβγαλτη όπως ήμουν, δεν με ήθελαν, διότι δεν άνοιγα τα πόδια. Αυτή είναι η αλήθεια, και να με πιστέψετε. Τότε μετρούσε πολύ αυτό, κι εγώ δεν μπόρεσα να βρω κάποιον να τον πιστέψω ότι θα με βοηθήσει και να νιώσω και καλά κι έτσι πήγα άπατη. Αυτό είναι η αήθεια. Λειτούργησα με συναίσθημα και ακεραιότητα και δεν τα κατάφερα.
4 σελίδες διάβασα. Βλέπω μια τεράστια οργή απέναντι στην κοινωνία . Πολύ Μπινελίκι.Δεν ξέρεις τι έχεις χάσει!!!
μαλάκα έχεις πολύ φαντασία. Άλλο μαλάκα Μακεδονία, άλλο ηλίθιοι βοὔλγαροπετάματα σαν τους σαλονικείς. Εμένα με βλάψανε πολύ και πήγαν να με σκοτώσουν, ενώ μ έχουν αφήσει απλήρωτη πάρα πολλές φορές κι έτσι έχω αυτή την άποψη και στ αρχίδια μ τί λες εσύ.Για να βλέπω μουνόδουλους να τους απαξιώνει ένα κομπλεξικό φαντασμένο milf που έχει πρόβλημα από ταξιτζήδες ,μεροκαματιάρηδες μέχρι Μακεδόνες και ένα σωρό άλλες κατηγορίες ανθρώπων και οι μουνόδουλοι να τις πατάνε και like
Στο έχω ξαναγράψει, μπαίνω χρόνια απλά για να γελάω, μέχρι που το γάμησες και ψόφησε με τα κομπλεξιλίκια.
Κοίτα στο τέλος μη φοράς κανά χιτζάμπ για να κάνεις ραντεβού στο κέντρο.
Το πάνω από 30 είναι δικαίωμα της. Έτσι γουστάρει η κοπέλα. Τώρα για το αν θα έβαζες 30 προκαταβολή είναι δικαίωμα σου και όπως όλων των υποψηφίων πελατών. Η αλήθεια είναι ότι και σε μένα κάπως κάθεται...4 σελίδες διάβασα. Βλέπω μια τεράστια οργή απέναντι στην κοινωνία . Πολύ Μπινελίκι.
Τα περί εμφάνισης είναι υποκειμενικά. Προκαταβολικά χρήματα δε θα έβαζα πάντως. Ακόμα να καταλάβω γιατί πάνω από 30 μόνο.χιχι
στ αρχίδια, δεν μ ενδιαφέρει όποιο μουνόπανο εδώ δεν μ εμπιστεύεται. Εγώ γιατί να χαλάσω την ησυχία μου, να ξεσηκωθώ, να ντυθώ να ξοδέψω βενζίνη, να κάνω τη χάρη σε ποιον? εγώ γιατί να σας κάνω τη χάρη να έρθω τζάμπα, κι εσείς να μην μου κάνετε τη χάρη να βάλετε 30 ευρώ για να είμαι κι εγώ ήρεμη κι ωραία.4 σελίδες διάβασα. Βλέπω μια τεράστια οργή απέναντι στην κοινωνία . Πολύ Μπινελίκι.
Τα περί εμφάνισης είναι υποκειμενικά. Προκαταβολικά χρήματα δε θα έβαζα πάντως. Ακόμα να καταλάβω γιατί πάνω από 30 μόνο.χιχι
Κοιτά μιας και με έβρισες. Είπα να κρατήσω ένα επίπεδο πριν.στ αρχίδια, δεν μ ενδιαφέρει όποιο μουνόπανο εδώ δεν μ εμπιστεύεται. Εγώ γιατί να χαλάζω την ησυχία μου, να ξεςσηκωθώ, να ντυθώ να ξοδέψω βενζίνη, να κάνω τη χάρη σε ποιον? εγώ γιατί να σας κάνω τη χάρη να έρθω τζάμπα, κι εσείς να μην μου κάνετε τη χάρη να βάλετε 30 ευρώ για να είμαι κι ε´γω ήρεμη κι ωραία.
Δεν μ ενδιαφέρει παλιομπατάκι η άποψή σου, όποιος θέλει, αλλιώς στις υπόλοιπες της σειράς που τα παίρνουν στο χέρι χιχι!
ούτε κι εγώ έρχομαι σε τέτοια αρχίδια σαν κι εσένα, μην κόπτεσαι μαλάκα ασχημομούρη. Κι ευτυχώς σας καταλαβαίνω κι από το τηλ. Και θα σας βρίζω, γιατί μόνο αυτό αξίζεις εσύ και οι υπόλοιποι σαν κι εσένα, κι αυτό πολύ είναι. Μαλάκα ιδέα δεν έχεις πραγματικά πόσο χαζός είσαι έτσι.Κοιτά μιας και με έβρισες. Είπα να κρατήσω ένα επίπεδο πριν.
Δε θα πλήρωνα ούτε 30 σύνολο σορρυ. Και εντάξει είσαι φοβερή και απίστευτη. Δεν πειράζει ας σε χαρούν άλλοι.
Το πάνω από 30 είναι δικαίωμα της. Έτσι γουστάρει η κοπέλα. Τώρα για το αν θα έβαζες 30 προκαταβολή είναι δικαίωμα σου και όπως όλων των υποψηφίων πελατών. Η αλήθεια είναι ότι και σε μένα κάπως κάθεται...
Αλλά πρέπει να διαβάσεις και άλλες σελίδες πιο πίσω. Θα μείνεις, πίστεψε με!!!
Ασχημομούρης:ειμαιούτε κι εγώ έρχομαι σε τέτοια αρχίδια σαν κι εσένα, μην κόπτεσαι μαλάκα ασχημομούρη. Κι ευτυχώς σας καταλαβαίνω κι από το τηλ. Και θα σας βρίζω, γιατί μόνο αυτό αξίζεις εσύ και οι υπόλοιποι σαν κι εσένα, κι αυτό πολύ είναι. Μαλάκα ιδέα δεν έχεις πραγματικά πόσο χαζός είσαι έτσι.
όχι ρε σύ, κατάλαβαν κάτι χοντροκώληδες με κυτταρίτιδα άνδρες - να τους κάνει ο Θεός, τέσπα - και κατι γερόντια, ότι δεν αξίζω, βγάλαν ετυμηγορία τότε, είδαν κάποια πράγματα σαν ουάου επιχιρηματίες που ήταν, ότι δεν αξίζω ν ασχοληθούν μαζί μου, κάτι τύποι που είναι σαν με σύνδρομο down, με χαμηλότατο iq, αλλά θράσος απατεώνα. κι έτσι, τους πίστεψαν τα πρόβατα, και τώρα εμείς έχουν μίσος προς την κοινωνία, γιατί μας κατέστρεψαν κάτι nobody που ούτε καν κουβέντα δεν ανταλλάξαμε. Αυτό έγινε. Σου είπα, έπεσα σε λάθος άτομα και τώρα μισώ την κοινωνία όπως λέει και ο άλλοςΔεν πειράζει, αυτοί χάσανε, όπως και οι μαλακες που σου σπάνε τα νεύρα τζάμπα και βερεσέ!!!
Εμείς πάντως σε αγαπάμε!!!