alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.541
- Πόντοι
- 17.470
ρε αρχίδι , είναι τέτοια η ταραχή σ, που αντί για ήνεγκεν, τα έβαλες ΑΝΑΠΟΔΑ! ήγγινες έγραψες χιχι, ταράχτηκε η Λοὐλα!
ρε αρχίδι , είναι τέτοια η ταραχή σ, που αντί για ήνεγκεν, τα έβαλες ΑΝΑΠΟΔΑ! ήγγινες έγραψες χιχι, ταράχτηκε η Λοὐλα!
πάω πάσο, νόμιζα ήνεγκεν, που σημαίνε φέρω, πάω πάσο, έχεις δίκιο!έλα αμόρφωτη.ήγγικεν η ώρα - Βικιλεξικό
el.wiktionary.org
άντε και εσύ έχεις το σθένος για να παραδεχτείς το λάθος.πάω πάσο, νόμιζα ήνεγκεν, που σημαίνε φέρω, πάω πάσο, έχεις δίκιο!
άντε και εσύ έχεις το σθένος για να παραδεχτείς το λάθος.
Σκέφτομαι τους κακομοίρηδες τραχανοπλαγιάδες που σου έκαναν like στο ποστ σου με το και καλά λάθος μου.
no hard feelings Helena,συνεχίζουμε!
πάντα έχω το σθένος! πες μας τώρα για το 15 μελές!άντε και εσύ έχεις το σθένος για να παραδεχτείς το λάθος.
Σκέφτομαι τους κακομοίρηδες τραχανοπλαγιάδες που σου έκαναν like στο ποστ σου με το και καλά λάθος μου.
no hard feelings Helena,συνεχίζουμε!
όχι ρε ούτε καν, ούτε στο 5μελες της τάξης!πάντα έχω το σθένος! πες μας τώρα για το 15 μελές!
Καλησπέρα κούκλα μου! Που μπορούμε να σε βρούμε για να κλείσουμε ραντεβού; είμαι νέο μέλος εδώ και δυστυχώς δεν γνωρίζω πολλά. Δεν μπορώ να στείλω προσωπικό μήνυμα;πάντα έχω το σθένος! πες μας τώρα για το 15 μελές!
Φιρι φιρι για σουβλισμα πας και εσυΚαλησπέρα κούκλα μου! Που μπορούμε να σε βρούμε για να κλείσουμε ραντεβού; είμαι νέο μέλος εδώ και δυστυχώς δεν γνωρίζω πολλά. Δεν μπορώ να στείλω προσωπικό μήνυμα;
Έρχεται Πάσχα συναγωνιστή . Βλέπεις πως με λένε είμαι πρώτος στη σουβλαΦιρι φιρι για σουβλισμα πας και εσυ
Για αυτο το ειπαΈρχεται Πάσχα συναγωνιστή . Βλέπεις πως με λένε είμαι πρώτος στη σουβλα
Ποιος βρίζει την κοπέλα; 667 σελίδες δεν βρίζει κανένας εκτός αν εννοείς βρισιμο το να υπερασπίζεσαι το να γράφει ο καθένας την κριτική του και το να λέει την άποψη του..Είναι απαράδεκτο να βρίζουν συνέχεια την κοπέλα. Κάποιος moderator δεν υπάρχει να βαλει μια τάξη σε αυτό το θέμα. δηλαδή λίγη ανθρωπιά δε βλάπτει.... έλεος
Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.....τι οχι;;;;;;καλά ψάξε ip εσύ.
ακριβώς καμάρι μου!Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.....τι οχι;;;;;;
ναι αυτή!Καλησπέρα σύντροφοι.
Επειδή κάτι πήρε το μάτι μου, αλλά θέλω επιβεβαίωση.
Όντως η Έλενα είναι η Έλενα Τρελοκοτσιδου;
Η βιβη!!!!!ακριβώς καμάρι μου!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ναι αυτή!
Πολύ μουναρα γυναίκαΗ βιβη!!!!!
Καλησπέρα κούκλα μου! Που μπορούμε να σε βρούμε για να κλείσουμε ραντεβού; είμαι νέο μέλος εδώ και δυστυχώς δεν γνωρίζω πολλά. Δεν μπορώ να στείλω προσωπικό μήνυμα;
αααα ευχαριστώ πολύ! Βιβή, ωραίο όνομα κι αυτό! Λοιπόν, Xέλενα Μπίμπι, τρελοκοτσιδού με έλεγαν ναι, ωραίο!Η βιβη!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πολύ μουναρα γυναίκα