Δεν την γνώριζα την ιστορία η οποία είναι τέρμα διδακτική..
Όπως κάποτε παραγκονισε άλλες και το έπαιζε ιστορία ζητώντας φωτό και σε περνούσε από τεστ και κόσκινο, να θυμάται ότι τα χρόνια περνάνε και ότι ο τροχός γυρίζει. Αλλά αν γυρίσει και βρεθείς από κάτω άντε να ξανά ανέβεις.. Οπότε ας αφήσει στην άκρη τα άλλα κορίτσια και να μην τα πιάνει στο στόμα της, γιατί όπως ήθελε παρακάλια αυτή έτσι θέλουν και αυτά.
Από την άλλη ας δουν τα νεότερα κορίτσια την περίπτωση της και να φιλάνε τα λεφτά τους τώρα που τα περνούν.
στ αρχίδια μου ρε για τις άλλες πραγματικά, δεν με νοιάζει από την στιγμή που βλέπω ότι είμαι σαφώς καλύτερη από άλλες που παίρνουν παραπάνω. Άμα θέλεις Αγία και υπεράνω, αλλού. Φυσικά και δεν θ αφήσω κανένα και καμία να με υποβιβάζει ή επειδή τις ευνοείτε εγώ να μαι στην απέξω. Τί λες μωρέ μαλακάκο, με τη σειρά να πάμε, όποια μπει εδώ, σαβούρα, ξεσαβούρα, δηλαδή να της δώσουμε τη θέση, λες και κάναμε καμία συμφωνία, ή λες και δουλεύω για κάποιον και δεν το ξέρω?
Μαλάκα αλήθεια, τα σκέφτεσαι αυτά που λες? ειλικρινά δεν μ ενδιαφέρουν αυτά που λες για τις υπόλοιπες στο νήμα μου.
Κι όσον αφορά αυτό που λέει ο κύριος, ήμουν σε γραφείο κι άλλος έκανε το facecontrol και τα κλεισίματα, όχι εγώ. Και δεν ήτο 120 το απλό, αλλά 150, από τα οποία κάποια έπαιρνα εγώ και κάποια το γραφείο, όπως γίνεται. Εγώ δεν έβλεπα τον πελάτη να κρίνω, άλλωστε ήμουν τόσο άπειρη, που πήγαινα παντού, όπου μου έλεγαν.
Αλήθεια, δεν έχω κάνει facecontrol, ίσως κάποιοες φορές, αλλά όταν ήταν 200, ήταν με γραφείο.
Επίσης, αυτό που λες για τροχούς, σε μένα δεν παίζει, αυτά είναι για τ ανθρωπάκια. Εγώ ορίζω την τύχη μου, και γι αυτό τσακώνομαι με μουνάκια που κοιτάνε να προωθήσουν άλλες, λες κι έχω καμιά υποχρέωση ν αφήνω τη θέση για τα νιάτα ναπούμε, τα οποία νιάτα και καινούργιες, ωχριούν και μπροστά μου δηλαδή.
Είμαι πολύ ανταγωνιστική σε ότι κάνω, και δεν αφήνω περιθώρια, παρόλο που με άλλες γυναίκες συνεργάζομαι ομαλά. Αλλά μην μου την μπαίνεις με πατσαβούρες, γιατί δεν μασάω κι έχω κι αποδείξεις, οπότε αυτές τις αρχιδιές περί σειράς, και κάτσε στη σειρά, σε καμιά άλλη, όχι σε μένα.
Δεν σου ζήτησα χάρη και μόνη προσπαθώ έστω και με 50 κι 65.
Άπαξ κι αναφέρεις ξανά για άλλές εδώ, θα σου γαμήσω.
Κι αρκετά με την πάρτυ σου δασκαλάκο. Κουβάδια κι αλλού να κουνήσεις το δάχτυλο, διότι αν συνεχίσεις, θα στο βάλω στον κώλο.