λοιπον στο παρελθον σε εχω παρει αρκετες φορες , εμεινα ευχαριστημενος ειναι γνωστο οτι οι τρελες γκομενες γαμιουνται καλα, εχεις ασχημο χαρακτηρα ομως και βγαζεις πολυ ζηλεια και κακια λες και κανεις στους συναγωνιστες εδω χαρη. Δεν εχεις δουλεψει στη ζωη σου κανονικη δουλεια βγαζει ματι και δεν σεβεσαι τους πελατες σου αλλα και τα ατομα του φορουμ και δεν αναφερομαι σε 2-3 ατομα που οντως εδω στο νημα σου την μπενουνε χοντρα αλλα τους δινεις αφορμη να το κανουνε μιας και εχεις ασχημο χαρακτηρα . Και για να απαντας εδω κατευθειαν σημαινει οτι οντως δεν εχεις καθολου ραντεβου επειδη σε βλεπω να πεινας τραβα σε κανα ψυχιατρο να σε χορηγησει τιποτα διοτι εχεις σπασμενα νευρα σε μερικα χρονια μπορει να κανεις και κακο στον ευαυτο σου τρελεγκο.
σταμάτα την κριτική παλιογαμιόλη για μένα μη σου γαμήσω το σπιτάκι το μπουρδελάκι σου. Που μ έχεις πάρει εμένα μουνάκι αρκετές φορές. Έχω πολύ άσχημο χαρακτήρα και σπάω κεφάλια σαν τα δικά σου τα τηγανοκέφαλα άμα λάχει. Κόφτο, δεν με ξέρεις είναι ολοφάνερο γαμημένε παλιάνθρωπε, ούτε αν έχω δουλέψει, εσύ μιλάς για το άν σέβομαι εγώ τους πελάτες μου?
οι ΗΔΗ ΠΕΛΑΤΕΣ μου, αυτοί που πληρώνουν ξέρουν αν τους σέβομαι ή όχι. Οι υπόλοιποι δεν είναι πελάτες, μέχρι να γίνουν, αν γίνουν! Ποιά άτομα να σεβαστώ του φόρουμ, τα μουνόπανα που δεν σέβονται και με θίγουν και λένε ένα σωρό αναληθή πράγματα για μένα άπα τη ευκαιρία? Φυσικά και δεν θα σας σεβαστώ ποτέ και σας μισώ κιόλας. Σου θἴξαμε τις σαπιογκόμενες τις πατσόλες που προωθείτε εδώ και τις μοσχοπουλάτε? που άπαξ και τις πεις να πάρουν κάνα 10 έυρω λιγότερο, θα σας σκοτώσουν επιτόπου? χιχι, για δοκίμασε....
και φυσικά έχω ζήλια όταν κάτι μουνάκια γαμημένα σαν κι εσένα, γράφουν ό, τι αρλούμπα θέλουν επειδή τους έβρισα τις πατσόλες τις πουστόγριες που πουλάνε εδώ μέσα, και χάνουν τα 20 ευρα του οδηγού και τα τζάμπα γαμήσια που παίρνουν. Και φυσικά έχω ζήλια και κακία, όταν κάποιοι σαν κι εσένα χωρίς ούτε 1 ΚΡΙΤΙΚΗ, γράφουν δήθεν ότι με έχουν πάρει πολλές φορές. Τ αρχίδια σου έχεις πάρει μαλακάκο. Δεν ξέρεις αν έχω δουλέψει, δεν ξέρεις τι είμαι , αλλά ξέρεις ότι οι σάπιες πατσοκοιλιές, που ίσα ίσα παίρνουν την πούτσα στο στόμα, θέλουν 100 κι 120 κι 150 ευρώ, δεν αξίζουν ούτε τζάμπα να τις γαμάνε, αλλά επειδή έχουν ψευτονταβατζάκια του 20 ευρού σαν κι εσένα, έχουν αυτή τη δουλειά που έχουν, για κάνα χρόνο και μετά σουτ.
Όσον αφορά στα ψυχοφάρμακα, δεν έχω πάρει ποτέ ούτε και πρόκειται, αυτά θα τα πάρουν οι τεμπέλες που προωθείτε, εκτός κι αν βρουν κανένα μαλακάκο και κατσικωθούν. Ως τότε, κράτα τα 20 ευρα της βίζιτας εσύ, και μην μπαίνεις σε νήματα άπιαστων ονείρων όπως το δικό μου.
Πάρε το βίντεο πάλι, και κλάψε που σου βρίζουμε τις σάπιες που τις δίνετε 100 έυρα. Εμένα δεν με νοιάζει καθόλου για τις πουτάνες σας, θα έπρεπε? όμως με νοιάζει που επειδή έχουν νταβάδες εδώ που με πολεμάνε, εγώ αναγκάζομαι να παίρνω 50 ευρώ, ναι με νοιάζει, και πολεμάω κι εγώ όπως μπορώ.
Αχχχ, και τί ωραία που νοιώθω που είμαι ζηλιάρα και κακιά, και κωλοχαρακτήρας! Πώ....γουστάρω τρελά....λέμε κωλόπαιδο είμαι ναι.....
δώσε κι άλλο νταβατζάκο, που μας έχεις πάρει πολλές φορές, αλλά δε έχεις ούτε μία κριτική.....τώρα βλέπω ότι ίσα που έχεις και 41 μηνύματα μαλάκα, το 2017 εγγραφή και μ έχεις πάρει και πολλές φορές. Πότε με πήρες, από το 2017 και μετά που δεν είχα δουλειά, ή το 2012 που δεν ήσουν εδώ? Άραγε με πήρες με τα 100 ή πρόλαβες τα 50? Δώσε, πες τί μουνί είμαι, κωλόπαιδο. Γουστάρω πολύ να είμαι κωλόπαιδο έτσι.