κοπελα μου στο σαλεμ σε ειχα γαμησει και μου ρωταγες αν εισαι ωραια και αν σου αρεσω και αλλα τετοια κομπλεξικα , ειχες κανει τοτε και τα βυζια σου με τα σημαδια δεν λεω παραπανω πραγματα γιαυτο, κραζεις συνεχεια ολες τις κοπελες νομιζεις οτι εισαι η καλυτερη εχεις πολλα θεματα σου ειπα πηδιεσαι καλα αλλα εισαι τρελη τι να κανουμε ψεματα να πουμε?
Οσο αναφορα λες οτι σιχαινεσαι που λενε την γνωμη τους κοπελα μου δες το site γιαυτο το λογο φτιαχτηκε. Για να μας βοηθαει να βρισκουμε τα μπαζα , τρελες κλπα.
Τελος 2 ατομα ξερω στην πραγματικη ζωη φιλους μου 38 ο ενας και 40 σχεδον ο αλλος που και στους 2 στο τηλεφωνο εχεις βρισει την μανα τους επειδη θελαν ραντεβου την επομενη μερα που μαλιστα η μια δεν ζει. Εν κατακλειδι τοσο που κραζεις τα μελη του φορουμ αλλα και τα υπολοιπα κοριτσια που κανουν την ιδια δουλεια μαζι σου αλλα ειναι σεβαστικες θα επρεπε να σε ειχαν μπαναρει απο εδω αλλα σε αφηνουν γιατι οντως καθε κοινοτητα εχει τον τρελο του.
ΤρελοΕλενα καλο βραδυ
ρε μαλάκα, ποτέ δε ρωτάω αυτή την αρχιδιά ῾¨είμαι ωραία῎ ξέρω ότι είμαι ωραία, δεν περιμένω από σένα τον ανορθόγραφο να μου πεις. Το αν ¨σου αρέσω¨το ρωτάω ενίοτε, για λόγους τακτ, να δω αν αρέσω στον άλλο ναι. Αλλά ουδέποτε ξεστόμισα αυτό, ¨είμαι ωραία? " το θεωρώ πολύ υποτιμητικό για μένα. Τέλος, αποκλείεται μουνόπανο να έχουμε βρεθεί, δεν πάω εγώ με αγράμματους, πάω με καλό κόσμο. Και το Σάλεμ το λες διότι κει πάω συνέχεια και το ξέρουν όλοι αυτό. Αν ήσουν πελάτης μου, δεν θα τολμούσες να γράφεις έτσι για μένα, γιατί όλοι με αγαπούν ή τουλάχιστον με σέβονται που έχουν βρεθεί μαζί μου. Τώρα, το αν βρίζω τα άλλα καράμπαζα που χρυσώνετε εδώ, γούστο μου και καπέλο μου, δεν με ταίζουν, οπότε δεν με αφορά. Με αφορά που πάτε κεί, και που τις δίνετε 100, κι 130 κι 150 κλπ. κι εμένα τἴποτε. Και να ίσως να είμαι και η καλύτερη από τις ανεξάρτητες εμφανισιακά και στη δουλειά, αν και γούστα είναι αυτά. Αντικειμένικά το λέω και ρὤτα όποιον θέλεις. Άλλωστε, το βίντεο του στριπτιζ, καθώς και το fanz, δεν αφήνει πολλά περιθώρια αμφισβήτησης, τί να κάνουμε τώρα, έτσι είναι.
Κι ένα τελευταίο, έχω βρίσει στα τηλέφωνα και μάνες, αλλά δεν τις ξέρω προσωπικά και μπορεί να τους έχω πει αυτό ναι, γιατί με νευρίασαν πολύ οι γιοί και δεν με σέβονται, οπότε κι εγώ για να τους πληγώσω τους λέω αυτό, και κάνουν ότι τους νοιάζει που τους έβρισα τη μάνα κι ότι θίκτηκαν. Αν ήθελαν, ας με σεβόντουσαν, να μην τους βρίσω έτσι, κι εγώ γυναίκα είμαι. Και τέλοσπάντων, η μάνα του καθένα, τί παραπάνω έχει από την αξιοπρέπειά μου ρε? αφού δεν κατανοεί το κάθε καθίκι που να σταματήσει, εγώ γιατί πρέπει να σεβαστώ αυτόν και να μην θέλω να τον πληγώσω? Και δεν θα έπρεπε να το πάρουν και κατάκαρδα, αφου δεν γνωρίζω την οικογένειά τους, αν τη γνώριζα ίσως ήταν πολύ βαρύ. Δεν είναι σωστό να το κάνω, αλλά θέλω να τους πληγώσω, όπως με πληγώνουν. Κανένας δεν αξίζει παραπάνω από τη δική μου ψυχική ηρεμία κι ευτυχία κι όποιος δεν το κατανοεί αυτό, θα τον πληγώνω, όπως προσπαθεί να κάνει κι αυτός.