μπορείτε σεις να τα φέρετε ακριβὠς
Θέλω να ζητήσω ένα πολύ μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ για την πολύ άσχημη συμπεριφορά μου και τα βρισίδια μου εδώ μέσα όλ αυτά τα χρόνια, αλλά κυρίως τα τελευταία, που είχε ως αποτέλεσμα να παρεξηγούμαι από ΣΩΣΤΑ ΑΤΟΜΑ που ίσως να θέλουν να με συναντήσουν. Θα προσπαθήσω πάρα πολύ να κόψω τα βρισίδια, διότι έτσι διώχνω και σωστά άτομα. Υπάρχει αιτία, κι αιτία είναι το μπόουλινγκ που μου κάνουν, καθώς και το γεγονός ότι δεν με σέβονται, δεν παίρνουν υπόψιν το πώς μπορώ να κάνω τα ραντεβού μου, αλλά και τον υποβιβασμό μου εδώ στο θέμα της τιμής. Δεν θα επεκταθώ περαιτέρω, δεν μετανιώνω που νοιώθω έτσι.
Μακάρι κάποιοι σωστοί πελάτες που σέβονται, να μη φοβούνται και να έρθουν για ραντεβού.
Η τιμή είναι 50 ευρώ για 1 φορά, 65 για 2 φορές, συν 10 ευρώ το άναλ για κάθε φορά, στη Γλυφάδα, στο SALEM ή στο LACOBA για γνωστούς, εννοώ που τους έχω γνωρίσει ήδη.
Ραντεβού τουλάχιστον 3, 4 ώρες πριν κλείσιμο, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΚΙ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ή για ΜΕΘΑΥΡΙΟ ή για ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ.
Το τηλ ανοίγει περί τις 12.00, εκτός αν έχω δουλειά (λίγο αργότερα, μετά από 1ώρα πχ..., προσπαθήστε πάλι όσοι θέλετε) και ραντεβού εώς τις 19.00.
Ραντεβού με άτομα άνω των 35 ετών ΑΥΣΤΗΡΑΑΑΑΑ!!!
Άτομα που θέλουν να ρωτήσουν τί και πώς θα κάνουμε το σεξ για αύριο......ή για μια ἄλλη φορά, ΔΕΝ Θ ΑΠΑΝΤΩ! δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητήσουμε το θέμα! Όποιος θέλει ραντεβού, παίρνει και κλείνει άμεσα!
Άτομα που έχουμε βρεθεί 1, 2 , 3 φορές πριν κάτι χρόνια, και θεωρούν ότι τους χρωστώ χάρη κι έτσι...και ότι θα τους παίρνω πίπες στα τηλέφωνα για να τους παρακαλέσω να βρεθούμε, ΑΠΑΤΩΝΤΑΙ ΟΙΚΤΡΑ, ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΙ! Και αυτοί παίρνουν και ξαναπαίρνουν δήθεν για να ...κάνουμε κάποιαααα στιγμή ραντεβού, θα ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ στο τηλέφωνο, το ταμ τιριρι.
Άτομα που δεν με σέβονται ενώ τους έχω εξηγήσει ότι δεν μπορώ σε 1 και 2 ώρες, άμεσα, κι ενώ έχουμε βρεθεί πολλές φορές, θα συνεχίσουμε να μαλώνουμε στα τηλέφωνα, οπότε παρακαλώ πολύ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ εσείς.
Όποιος δεν σέβεται στο τηλέφωνο, θα μαλώνουμε πάλι και ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ.
Εδώ θα προσπαθήσω να μη ΞΑΝΑΒΡΙΣΩ ΠΟΤΕ! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ!