Λοιπόν για να τελειώνουμε. Χαρες απο εσάς που με ξεφτιλιζετε άχρηστοι εδώ μέσα, οπότε πάω να γράψω, δεν θέλω. Ηλιθιους σαν και σένα δεν θέλω. Όλοι εσείς που κατά καιρούς με βριζετε, με τσινατε, μου κάνετε αφόρητη τη ζωή, όχι τηλέφωνο να πάρετε, να πάτε στα τσακιδια να βρείτε τις γυναικαρες του φόρουμ εδώ μέσα. ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ και πάρετε ξανά τηλέφωνο, να το παίζετε κάθε Δευτέρα την αυγουλα οι καλοί Σαμαρείτες που θέλουν να με βοηθήσουν κι έπειτα με γαμουν από πίσω με χίλιους τρόπους. Θα σας φάω λάχανο. Μα την αλήθεια μου, μηδενικά πλαδαρα, που το παίζετε σωτηρες που μου δίνετε τον οβολον σας γιατί είμαι καημένη, αλλά μου έχετε γαμησει την ψυχολογία μου. βρίζοντας και απαξιώνοντας με εδώ, μην ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ και πάρετε ποτέ μα ποτέ τηλέφωνο, γιατί καταλαβαίνω από τον πολύ γαμησι, τι θέλετε από το πρώτο γεια σας. Αυτό για να εξηγουμεθα. Τίποτενιοι
βλάσφημοι, που μόνο για μούρο μου σε θέλω, είσθε. Λοιπόν, το αν γράφω εδώ τζάμπα και δεν διαβάζει κανείς, είναι δική μου δουλειά. Το αν έχω δουλειά από αυτό το φόρουμ, πάλι δική μου δουλειά κι έγνοια. Εσάς μηδενικά, που με ξεκολιαζετε κάθε τόσο εδώ κι έπειτα τηλεφωνείτε να δείτε πόσο με έχετε γαμησει, θα σας ξεκολιασω στο βρισίδι στο τηλ ναι. Κι ακόμη χειρότερα. Εδώ γράφω, για κάποιους που είναι άξιοι και σωστοί και μόνο. Οι υπόλοιποι, μπορείτε κάλλιστα να με νευριάζετε οπότε θέλετε εδώ, μιας και άλλη δουλειά δεν έχετε. Κι αν πάλι για να έχω δουλειά από εδώ τουλάχιστον προϋποθέτει να σας παίρνω πιπες εσάς τα μηδενικά, Λοιπον έκανα λάθος και ναι τελικά αυτό το φόρουμ δεν με θέλει. Αυτά είχα να πω για σας τα μηδενικά.