vais77
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 5.699
- Πόντοι
- 1.436
Εννοείται ότι δεν ταιριάζουμε.Η είναι οι ςθσ
Πω δεν ταιριάζουμε, τι να σου αλλο
Εγώ ψάχνω θυληκα και όχι νταλικερη
Καλη συνεχεια
Εννοείται ότι δεν ταιριάζουμε.Η είναι οι ςθσ
Πω δεν ταιριάζουμε, τι να σου αλλο
Καλό ψάξιμο λοιπόνΕννοείται ότι δεν ταιριάζουμε.
Εγώ ψάχνω θυληκα και όχι νταλικερη
Καλη συνεχεια
Πέστα ρε φίλε! Στο μόνο που έχει δίκιο η συγκεκριμένη, είναι ότι τόσα χρόνια ακόμη ασχολούνται μαζί της, λες και δεν την ξέρουν τι μουρλή είναι. Βαρετή πια η κασέτα, κάποιοι να την κράζουν και αυτή να ισχυρίζεται ότι όλοι οι νταβάδες του σύμπαντος είναι εναντίον της.Καλά ρε παιδιά, παλιοί παίκτες και κάθεστε κι ασχολείστε με την τρελή θεία;
Η είναι οι ςθσ
Ωχ μας την έπεσε το βαρύ πυροβολικό των νταβαδων.Πέστα ρε φίλε! Στο μόνο που έχει δίκιο η συγκεκριμένη, είναι ότι τόσα χρόνια ακόμη ασχολούνται μαζί της, λες και δεν την ξέρουν τι μουρλή είναι. Βαρετή πια η κασέτα, κάποιοι να την κράζουν και αυτή να ισχυρίζεται ότι όλοι οι νταβάδες του σύμπαντος είναι εναντίον της.
Ε μα βέβαια, πρέπει να ασχολούνται με τις δικές σας και σας τρωω το ψωμίΩχ μας την έπεσε το βαρύ πυροβολικό των νταβαδων.
Τρελοκοτσιδού, εγώ δεν θα παίξω μαζί σου. Την βαρεθήκαμε την κασέτα. Άντε γεια.Ωχ μας την έπεσε το βαρύ πυροβολικό των νταβαδων.
Ε τότε τι πετάγεσαι, σ ενόχλησα? Ούτε καν με ξέρειςΤρελοκοτσιδού, εγώ δεν θα παίξω μαζί σου. Την βαρεθήκαμε την κασέτα. Άντε γεια.
Εγώ ήρθα να γράψω κάποια πράγματα ήρεμα κι ωραια και πάλι ορμησατε να με φοβερισετε και μετά λέτε γιατί επιτίθεμαι στο τηλ. Αν ήταν όλα ωραία και καλά θα ήμουν και ήρεμη στο τηλ. Δεν ειμεθα όλες το ίδιο.Ε τότε τι πετάγεσαι, σ ενόχλησα? Ούτε καν με ξέρεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όλα τα ωραία που έγραψα σήμερα χάθηκαν στις πίσω σελίδες γιατί με κράζετε
Λέτε με βαρεθήκατε? Δηλαδή έναν άνθρωπο όταν κάνει πολύ καιρι μια δουλειά τον βαριούνται και τον πετάνε? Κι αν ναι, γιατί συνεχίζετε και με πολεματε όταν γράφω κάτι? Αφού με βαρεθήκατε, μην γράφετε στο ΘΡΕΝΤ και φυσικά δεν σας ζήτησε κάποιος κάτι. Αν δε είναι δικο σας το ΘΡΕΝΤ και με βαρεθήκατε, μπορείτε κάλλιστα να το διαγράψετε, έτσι δεν είναι?Εγώ ήρθα να γράψω κάποια πράγματα ήρεμα κι ωραια και πάλι ορμησατε να με φοβερισετε και μετά λέτε γιατί επιτίθεμαι στο τηλ. Αν ήταν όλα ωραία και καλά θα ήμουν και ήρεμη στο τηλ. Δεν ειμεθα όλες το ίδιο.
Το θρεντ δεν σου ανήκει.Λέτε με βαρεθήκατε? Δηλαδή έναν άνθρωπο όταν κάνει πολύ καιρι μια δουλειά τον βαριούνται και τον πετάνε? Κι αν ναι, γιατί συνεχίζετε και με πολεματε όταν γράφω κάτι? Αφού με βαρεθήκατε, μην γράφετε στο ΘΡΕΝΤ και φυσικά δεν σας ζήτησε κάποιος κάτι. Αν δε είναι δικο σας το ΘΡΕΝΤ και με βαρεθήκατε, μπορείτε κάλλιστα να το διαγράψετε, έτσι δεν είναι?
Είσαι τόσο τραγικό μηδενικό που βαριέμαι και ν απαντήσω. Μόνο αυτό θα πω, μοιάζεις πάρα πολυυυ με τον δολοφόνο που έπνιξε την Καρολαιν. Πρόσεχε γιατί θα σε μπουζουριασουν μετά.Η γκόμενα έχει θέμα σοβαρό.... Κυριολεκτικά χρειάζεται γιατρό
Ούτε και σε σας. Φέρει τ όνομα μου κι έχω την ευθύνη για ότι γράφεται η δεν γράφεται. Άνοιξε δικό σου ΘΡΕΝΤ vais κλπ, έτσι κι αλλιώς κι εσύ μάλλον πουτανιτσα είσαι χιχιΤο θρεντ δεν σου ανήκει.
Το θρεντ ανήκει στα μέλη του σαιτ όπου πολύ απλά μπορούν να διαβάσουν και να συζητήσουν ότι αφορά εσένα.
Ταυτόχρονα σου δίνεται και εσένα είτε να ενημερώσεις τον κόσμο για τα ωράρια σου, το Πρόγραμα σου, να βάλεις κάποιες φώτογραφιες, αλλά και αν διαβάσεις κάτι που δεν ισχύει να βάλεις τα πράγματα στην θέση τους.
Από εκεί και πέρα όμως αυτό το σαιτ είναι προς ενημέρωση των μελών από αλλά μέλη και όχι για να διαφημίζετε η καθε κοπελα.
πόσο μισανθρωπος, μισογυνης είσαι ε? Εν δυνάμει δολοφόνος της κακιάς της ώρας κι έτσι. Πω μακριά. Τι δουλειά έχεις εδώ μέσα ρε?Η γκόμενα έχει θέμα σοβαρό.... Κυριολεκτικά χρειάζεται γιατρό
Μάλλον... Δεν είσαι σίγουρη πάντως.Ούτε και σε σας. Φέρει τ όνομα μου κι έχω την ευθύνη για ότι γράφεται η δεν γράφεται. Άνοιξε δικό σου ΘΡΕΝΤ vais κλπ, έτσι κι αλλιώς κι εσύ μάλλον πουτανιτσα είσαι χιχι
Αν μου έκανε κακό δεν θα μου να εδώ, να σαι σίγουρος. Εγώ ξέρω τι κάνω εδώ, εσύ δεν ξέρω τι κάνεις, ψάχνεις ακόμη ποια θα σου κάθεται τζάμπα γιατί είσαι και πολύ γκόμενις κι έτσι?Μάλλον... Δεν είσαι σίγουρη πάντως.
Το όνομα σου το φέρει για να βρίσκουμε πληροφορίες για εσένα πιο εύκολα.
Στο τέλος θα μας πεις ότι πληρώνεις και ενφια.
Εσένα αν νομίζεις ότι σου κάνει κακο αυτό το θρεντ κάνεις αίτημα να διαγραφεί και να αποχώρησης γιατί εδώ μέσα είμαστε όλοι νταβατζήδες, τσαμπατζηδες, πουτανιτσες κλπ
Τι κάνεις ακόμα εδώ?
Με όσες έχω πάει γνωρίζουν καλά αν είμαι τζαμπατζης, αγενής, κάφρος και ότι άλλο μου έχεις πει.Αν μου έκανε κακό δεν θα μου να εδώ, να σαι σίγουρος. Εγώ ξέρω τι κάνω εδώ, εσύ δεν ξέρω τι κάνεις, ψάχνεις ακόμη ποια θα σου κάθεται τζάμπα γιατί είσαι και πολύ γκόμενις κι έτσι?