vais77
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 5.594
- Πόντοι
- 1.436
Αν ήμουν εφοπλιστής να είσαι σίγουρη ότι δεν θα έπαιρνα εσένα τηλέφωνοΜία χαρά θυμάμαι εφοπλισταρα μου εσύ
Αν ήμουν εφοπλιστής να είσαι σίγουρη ότι δεν θα έπαιρνα εσένα τηλέφωνοΜία χαρά θυμάμαι εφοπλισταρα μου εσύ
Στο τηλέφωνο, όπως και τις άλλες τρεις φορές. Και δεν σε τρολαρα στο τηλέφωνο. Σε πήρα για να κλείσουμε ραντεβού και είπες πάλι εσύ και άρχισες τα μπινελίκια και ήταν η πρώτη φορά αυτή και όταν σου το είπα είπες σορρυ, έλα να κανονίσουμε αλλά τότε πάει η όρεξη για σεξ.Που θ ακούσεις, όταν έρθεις και πληρώσεις για να γαμησρις, η κατά την καυλαντα στο τηλ? Που ακριβώς εντοπίζεις το πρόβλημα αγαπητέ?
Ωχ με τελείωσες τώρα εμένα την άσχημη, πάει. Πάω να το πω στους εφοπλιστές που έχουν έρθει μαζί μου να δω τι θα πουν.Αν ήμουν εφοπλιστής να είσαι σίγουρη ότι δεν θα έπαιρνα εσένα τηλέφωνο
Σε πήρα στις 12 πάρα και σε ρώτησα αν έχεις ελεύθερο χρόνο για τις 2 ή τις 3.
Εσυ μου λες 4 μπορώ.
Σου λέω οκ θα τα πούμε κάποια άλλη στιγμή.
Και γυρνάς με φωνές και λες δηλαδή μπορείς 3 και δεν μπορείς στις 4?
Τα αρχιδια μου θα πάρεις και γενικά άρχισες τα δικά σου.
Πάω να το 0ω στους εφοπλιστές που έχουν έρθει μαζί μου να δω τι θα πουν.
Όταν θα θελήσεις ραντεβού πραγματικά θα βρεις τον τρόπο αφού με ξέρεις, αλλά μάλλον πάει η όρεξη γιατί το καβούρι στην τσέπη δαγκανει πολυΣτο τηλέφωνο, όπως και τις άλλες τρεις φορές. Και δεν σε τρολαρα στο τηλέφωνο. Σε πήρα για να κλείσουμε ραντεβού και είπες πάλι εσύ και άρχισες τα μπινελίκια και ήταν η πρώτη φορά αυτή και όταν σου το είπα είπες σορρυ, έλα να κανονίσουμε αλλά τότε πάει η όρεξη για σεξ.
Την δεύτερη φορά επειδή δεν ταιριαζανε οι ώρες μας μου τα ξαναεχωσες και η τρίτη φορά αφού κανονίσαμε, άρχισες να με βρίζεις γιατί όπως είπες μετά με μπέρδεψες με άλλον!!!
Αυτά!!!
Ηρθε η λουλα ο ζηλιάρης που δεν είναι εφοπλιστής και ζήλεψεΚαλά ρε παιδιά, παλιοί παίκτες και κάθεστε κι ασχολείστε με την τρελή θεία;
Αυτή τα είχε χαμένα πριν μπει στην κλιμακτήριο, πλέον χρειάζεται ζουρλομανδύα…
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
? ? ?
Όντως ζουρλομανδύα, δεν εξηγείται αλλιώς!!!Καλά ρε παιδιά, παλιοί παίκτες και κάθεστε κι ασχολείστε με την τρελή θεία;
? ? ?
Εσύ πρέπει να είσαι αυτός που λένε ο ΑΣΒΟΣ που βρωμαει ε?Καλά ρε παιδιά, παλιοί παίκτες και κάθεστε κι ασχολείστε με την τρελή θεία;
? ? ?
Πάτα λίγο πάνω στο όνομα μου για να μπεις στο προφίλ μου να δεις πόσες κριτικές έχω,γιατί άνοιξες το στόμα σου και πετάς μαλακιες. Άκου καβούρια!!!Όταν θα θελήσεις ραντεβού πραγματικά θα βρεις τον τρόπο αφού με ξέρεις, αλλά μάλλον πάει η όρεξη γιατί το καβούρι στην τσέπη δαγκανει πολυ
Εσύ πρέπει να είσαι αυτός που λένε ο ΑΣΒΟΣ που βρωμαει ε?
Και που σαι, αν είχες 20 ευρώ θα εμπαινες στο Fanz gr να έβλεπες ότι δεν είμαι γριά με κλήμα κτήριο, αλλά ως μπατάκι που είσαι, μόνο βλακειες και συκοφαντίες μπορείς να γράφεις.Καλά ρε παιδιά, παλιοί παίκτες και κάθεστε κι ασχολείστε με την τρελή θεία;
? ? ?
Α οκ εντάξει θα πάω για ύπνο.Θεία τράβα για ύπνο γιατί αύριο μπορεί να σου στείλει κάνας εφοπλιστής νωρίς να πάτε για πατσά!
Πω πω βλακεια έκανα, σορρυΠάτα λίγο πάνω στο όνομα μου για να μπεις στο προφίλ μου να δεις πόσες κριτικές έχω,γιατί άνοιξες το στόμα σου και πετάς μαλακιες. Άκου καβούρια!!!
Είσαι για τα σίδερα και ήθελα να σε πάρω μέσα στην εβδομάδα...ρε μακριά για να γλυτώσω!!!
Λε κλερκ, όπως λέμε κλητηρας? Έχεις δει πολλές με κλήμα κτήριο να κάνουν 300 βίντεο με χορό και κόλπα? Ρε ουστ λουλουδω που πετάχτηκε γιατί θα σου στερησω κάνα ραντεβού απ τις δικές σουΘεία τράβα για ύπνο γιατί αύριο μπορεί να σου στείλει κάνας εφοπλιστής νωρίς να πάτε για πατσά!
Είναι μια περίπτωση που στο νήμα της σε σχέση με τις κριτικές είναι εντελώς αντίθετα.Καλά ρε παιδιά, παλιοί παίκτες και κάθεστε κι ασχολείστε με την τρελή θεία;
? ? ?
Και που σαι, αν είχες 20 ευρώ θα εμπαινες στο Fanz gr να έβλεπες ότι δεν είμαι γριά με κλήμα κτήριο, αλλά ως μπατάκι που είσαι, μόνο βλακειες και συκοφαντίες μπορείς να γράφεις.
Καλα τώρα θες και τα λες η θα τα, σπάσω όλα? Δηλαδή κάθεστε και πιστεύετε όλους τους αργοσχολους, παρά πολλοί αφραγκοι στο ΘΡΕΝΤ που καυλαντιζουν με ένα άτομο που δεν μασάει και δεν σας γλύφει και δεν πιστεύεις τις κριτικές που οι άνθρωποι όχι μόνο πλήρωσαν αδρά, έκατσαν κιόλας κι έγραψαν για μένα. Αξιοθρήνητη κατάσταση πωπω, τι να πω πλέονΕίναι μια περίπτωση που στο νήμα της σε σχέση με τις κριτικές είναι εντελώς αντίθετα.
Εγώ προτιμώ πάντα να έχω την προσωπική μου άποψη.
Έτσι και θέλησα να συναντηθώ μαζί της.
Γνωρίζοντας κιόλας ότι με το παραμικρό παρεξηγείτε ήμουν ευγενικός στο τηλέφωνο και πολύ προσεχτικος. Η ώρα που μπορούσε δεν με βόλευε όπως δεν βόλευε και εκείνη την ώρα που ήθελα εγω.
Οκ δεκτο. Λέω θα τα πούμε κάποια στιγμή που θα μας βολέψει και τους 2.
Και μετά άρχισε....
Έχεις 1€ να βάλω βενζίνη στο ποδήλατο μου?
Πωωωωω τι λες τώρα. Ήταν κι άλλος σαν εσένα που μοστράρε έτσι τα λεφτά και στο τέλος τον είδα οδηγούσε ΤΑΧΙ, χιχι χι μαλακα ρόμπα.
Από την στιγμή που σε πήρα τηλέφωνο για να κλείσω ραντεβού μαζί σου, εσύ τι λες να πίστεψα?Καλα τώρα θες και τα λες η θα τα, σπάσω όλα? Δηλαδή κάθεστε και πιστεύετε όλους τους αργοσχολιυς, παρά πολλοί αφραγκοι στο ΘΡΕΝΤ που καυλαντιζουν με ένα άτομο που δεν μασάει και δεν σας γλύφει και δεν πιστεύεις τις κριτικές που οι άνθρωποι όχι μόνο πλήρωσαν αδρά, έκατσαν κιόλας κι έγραψαν γθα μένα. Αξιοθρήνητη κατάσταση πωπω, τι να πω πλέον
Η είναι οι ςθσ
Από την στιγμή που σε πήρα τηλέφωνο για να κλείσω ραντεβού μαζί σου, εσύ τι λες να πίστεψα?
Αλλα από τον τρόπο που μου μίλησες χωρίς λόγο, επιβεβαιώνεις αυτούς που βρίζεις ότι σε κατηγορούν αδι
Πω δεν ταιριάζουμε, τι να σου αλλοΑπό την στιγμή που σε πήρα τηλέφωνο για να κλείσω ραντεβού μαζί σου, εσύ τι λες να πίστεψα?
Αλλα από τον τρόπο που μου μίλησες χωρίς λόγο, επιβεβαιώνεις αυτούς που βρίζεις ότι σε κατηγορούν αδικα