όμως γιατί πρέπει να συμπεριφέρομαι σαν αγία ή σαν καθώς πρέπει σε ατομα που επανειλημένα έχουμε πει τα ίδια πράγματα, δεν το σέβονται, λέμε δεν μπορούμε σε μισή ώρα, δεν ήμαστε στο δρόμο, η τιμή δεν πάει παρακάτω, έχω τόσα να πω. Δεν μπορώ να συμπεριφέρομαι καλά σε άτομα που δεν σέβονται, δεν μπορώ και δεν θέλω. Αντ αυτού, σεις βάζετε βαλτούς να κάνουν again anad again τα ίδια καψόνια. και μετά λέτε, ααααα η Ελενα είναι τρελή, φωνάζει, βρίζει. Σε πληηροφορώ ότι αν είχα σωστούς πελάτες, ή μάλλον υποψήφιους πελάτες, διότι δεν είναι πελάτες, δεν θα είχα αυτή τη συμπεριφορά. Όπως στην αρχή τα πρώτα χρόνια, δεν έβριζα έτσι, γιατί είχα καλύτερης ποιότητας πελάτες, με παιδεία κι ευγένεια και σεβασμό. Τώρα κάνω το μέντιουμ απ το τηλέφωνο μην κακοπέσω. Με ενοχλεί ρε να με καλεί ο κάθε κωλόγερος 80 χρονών και να θέλει να γαμήσει τζάμπα και να με παίρνει απανωτά τηλέφωνα να με βγάζει απ τα ρούχα μου. Να με περιμένει λέει έγω απ το χοτέλ να με δει και αρχιδιές ή να έρθει να με πάρει από το Λαγονήσι με το αυτοκίνητό του. Με ενοχλεί που παλιοί πελάτες, μου κλείνουν ραντεβού το πρωί 11 η ώρα, κι εγώ ξυπνάω στις 8 για να πάω, και μετά το ακυρώνουν, κι έχει γίνει 3 φορές. Με ενοχλεί που τον άλλο τον μαλακοπίτουρα, του έκανα σκάρτη τιμή για μία φορά, πήγα και σπίτι του, και του εξηγώ χίλιες φιρές, εεεε θέλω 2 ώρες τουλάχιστον πριν να με καλείς. Και με παίρνει κοτζάμ άνδρας, και ζητάει να πάω και στο σπίτι του ο πασας σε μισή ώρα, και το κάνει 3 φορές αυτό. Όχι ρε συ, δεν μπορώ, θέλω να τους ξεχέσω αυτόν και τους άλλους, να μην ξαναπάρουν, δεν θέλω να με παίρνουν και δεν μπορώ να είμαι ευγενική με μουνόπανα. Θες να σου πω κι άλλα; Γιατί έγώ φίλτατε, βάζω τα καλά μου, πλένομαι, βάφομαι στη εντέλεια πάντα, βάζω βλεφαρίδες, αλείφομαι με λάδι για να πάω έστω κι αν αυτός εργάζεται στη λαική. Χτενίζω τα μαλλιά μου, βάζω λάδι, βάζω σκουλαρίκια, τακούνια κλπ Λοιπόν, αφού εγώ τους τιμώ ετσι, δεν δέχομαι από μουνιά να μη με σέβονται. Και να ξέρεις , γιατί το κουράσατε, τις βρισιές τις ακούνε αυτοί που προανέφερα, ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ! Δεν βγήκε ένας να πει, την κάλεσα πρώτη φορά, τη ρώτησα αν μπορεί σε 1 ώρα ή αν μπορεί στο Bill ή στα Βόρεια Προάστια και με έβρισε. Κανείς. Αυτοί που κλαίγονται, το κάνουν εσκεμμένα 2 και 3 και 4 φορές. Και φυσικά υπάρχουν και κάποιοι που επειδή μας πήραν 7 φορές, θεωρούν ότι μπορούν να με καλούν λες και είμαι η γκόμενά τους, κι εγώ πρέπει να τους παίρνω πίπες στα τηλέφωνα, άσε που είναι και μουνόπανα και δεν σέβονται τη γυναίκα. Λοιπόν, αυτά κάνετε και βρίζω. Ξεκάθαρα. Αντε γιατί ...