Πάντως, τώρα τί σας έπιασε και συγκρίνετε κοπέλες, δεν είναι καθόλου ωραίο, μας βάζετε και σε διαδικασία ανταγωνισμού πιθανότατα με την κακή έννοια. Νιώθω άσχημα να σας πω, για το γεγονός ότι συγκρίνετε και κατακρίνετε γιατί στην τελική όχι τίποτε άλλο, αλλά εμείς οι κοπέλες την πατάμε στο τέλος. Εμένα δεν μου αρέσει να με συγκρίνουν - θα τα σπάσω όλα - γιατί οι γυναίκες νιώθουμε ανταγωνισμό και ζήλια που τις περισσότερες φορές μας κάνουν και κάνουν και στους πελάτες κατ´ επέκταση, κακό. Η καθεμία έχει την αξία της και κάποια για να ζητάει και να παίρνει στην τελική τόσα και να ζει από αυτό, σημαίνει ότι κάτι κάνει και μάλιστα με ανταπόκριση για να τα παίρνει. Εμένα πάντως όταν ζητούσα παραπάνω με πυροβολούσατε νυχθημερόν, άσχημη, γριά, άχρηστη και τί δεν έχετε γράψει και τί δεν έχω ακούσει στο τηλέφωνο. Πάντως για την ιστορία, εγώ έχω να λάβω στα χέρια 150 ευρώ, εδώ και πολλά χρόνια. Επίσης να με πληρώσει κάποιος 2 ωρο, ας πούμε 200 ευρώ, έχω τουλάχιστον 6, 7 χρόνια. Για ΣΚ, που άλλες παίρνουν 2000 χιλιάρικα μίνιμουμ, εγώ δεν έχω πάρει ποτέ ούτε 300 ευρώ. Δηλαδή αν πάω, πάω τζάμπα, γιατί θέλω να πάω εκδρομή κι έτσι. Φανταστείτε τώρα! Δηλαδή γράφετε εδώ ξέρω γω, αλλά πάτε αλλού και τα σκάτε, κι ας είναι μούφα. Και δεν μιλάω για τις κυρίες που αναφέρετε, αυτό να το ξεκαθαρίσω. Κύριοι, το αποτέλεσμα μετράει!