doctor milfer
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Like
- 82
- Πόντοι
- 0
Μία φορά που πήγα με Έλενα πέρασα καλά πάντως
Πριν κάποιες σελίδες είχες γράψει ότι τσακώθηκες με έναν συναγωνιστή έξω από ένα ξενοδοχείο (αν θυμάμαι καλά δεν είχε έρθει στην ώρα του ραντεβού)γιατί σου είπε ένα όνομα από εδώ μέσα και εν'τελει δεν ήταν αυτός. Και για αυτό το λόγω πρώτα θα σου στείλω πμ και μετά θα σε πάρω τηλέφωνο!!!ποιος είναι αυτός, δεν θυμάμαι, δεν υπάρχει θέμα συγνώμης, όλα καλά, δεν με στενοχώρησες, είπα κι εγώ τον πόνο μου εν τέλει.
αυτό το παλιόπαιδο ο αλπούλας που όλο τρολάρει.ποιος είναι αυτός, δεν θυμάμαι, δεν υπάρχει θέμα συγνώμης, όλα καλά, δεν με στενοχώρησες, είπα κι εγώ τον πόνο μου εν τέλει.
Το ενδιαφέρον σ αυτή την τοποθέτηση είναι πιο ηταν το γεγονός στη ζωή σου που σε έκανε να μην θες κάθε είδους συναναστροφες με μικρότερους.. After dark psychotherapy τό κάναμε!!ότι δουλειά επιλέγω να κάνω στη ζωή μου, έχει άμεση σχέση με τα συναισθήματά μου, γι αυτό και είμαι τόσο κάθετη σε αυτό. Δηλαδή, ενώ θα μπορούσα να πάω να δουλέψω σε διάφορες δουλειές, έχω στο μυαλό μου ανέκαθεν συγκεκριμένα πράγματα που έχουν άμεση σχέση με την ολότητά μου. Ίσως και γι αυτό πάντα ξεχωρίζω με διαφορά, σε ότι κάνω, μη με κοροιδεύετε. ίσως γιατί δεν βλέπω τις δουλειές που επιλέγω να κάνω, σαν δουλειές, αλλά αποτελούν προέκταση του είναι μου. Πάντα! Το γεγονός ότι δεν θέλω να κάνω σεξ με μικρότερους, είναι άμεσα συνδεδεμένο με το γεγονός ότι δεν μου αρέσουν οι επαφές με μικρότερα άτομα γενικά στη ζωή μου, εννοώ συναναστροφές.
αυτός είναι ο ALPULA. Μου είχε πει ο τύπος τότε ότι ήταν αυτός. Μια χαρά στην ώρα του ήταν, απλώς με είπε ενώ ήμαστε στο κρεβάτι να ξεκινήσουμε, ότι δεν θα με πληρώσει, αλλά θα με βοηθήσει στη δουλειά. Έπειτα έφυγα αμέσως και μαλώναμε και φωνάζαμε στο πεζοδρόμιο χιχι. Αλλά ο ALPULA εδώ, μας είπε ότ δεν είναι αυτός, άρα ο ALPULA ΔΕΝ ΜΕ ΞΈΡΕΙ, ΔΕΝ Μ ΈΧΕΙ ΣΥναντήσειΠριν κάποιες σελίδες είχες γράψει ότι τσακώθηκες με έναν συναγωνιστή έξω από ένα ξενοδοχείο (αν θυμάμαι καλά δεν είχε έρθει στην ώρα του ραντεβού)γιατί σου είπε ένα όνομα από εδώ μέσα και εν'τελει δεν ήταν αυτός. Και για αυτό το λόγω πρώτα θα σου στείλω πμ και μετά θα σε πάρω τηλέφωνο!!!
δειχνει ξηγημενη αν και θερμοκεφαληΜία φορά που πήγα με Έλενα πέρασα καλά πάντως
δεν είναι κάτι συγκεκριμένο, απλώς δεν έχω να μάθω κάτι από μικρότερους, το βασικό, κι έπειτα, δεν με καυλώνουν χημικά εννοώ, μα με τίποτε, λες με πηδιέμαι με δέντρο. Ετσι από παλιά, δεν ακτανοώ για´τι πρέπει να υπάρχει κάτι ενδότερο, δεν υπάρχει. Εμένα με καυλώνει εγκεφαλικά πάντα κάποιος, κι ένας μικρότερος δεν υπάρχει περίπτωση διότι, δεν έχει ωριμότητα, πείρα, σκέψη....κλπ....Το ενδιαφέρον σ αυτή την τοποθέτηση είναι πιο ηταν το γεγονός στη ζωή σου που σε έκανε να μην θες κάθε είδους συναναστροφες με μικρότερους.. After dark psychotherapy τό κάναμε!!
λες με πηδιέμαι με δέντρο
μην το δει ο Νένας αυτό και της πιάσει κουβέντα θα κάψει τον εγκέφαλο σε τελικό στάδιο.
δεν είναι κάτι συγκεκριμένο, απλώς δεν έχω να μάθω κάτι από μικρότερους, το βασικό, κι έπειτα, δεν με καυλώνουν χημικά εννοώ, μα με τίποτε, λες με πηδιέμαι με δέντρο. Ετσι από παλιά, δεν ακτανοώ για´τι πρέπει να υπάρχει κάτι ενδότερο, δεν υπάρχει. Εμένα με καυλώνει εγκεφαλικά πάντα κάποιος, κι ένας μικρότερος δεν υπάρχει περίπτωση διότι, δεν έχει ωριμότητα, πείρα, σκέψη....κλπ...
μπράβο σου γιατί αυτή και μόνο η απάντηση σου είναι μοναδική .Πραγματικά είναι δείγμα τιμιότητας και σεβασμού.....Βαζεις γυαλιά σε πολλές και καλο θα ήταν να σε διαβάζουν και να ακολουθούν το παράδειγμα σου και άλλες γυναικες...δεν είναι κάτι συγκεκριμένο, απλώς δεν έχω να μάθω κάτι από μικρότερους, το βασικό, κι έπειτα, δεν με καυλώνουν χημικά εννοώ, μα με τίποτε, λες με πηδιέμαι με δέντρο. Ετσι από παλιά, δεν ακτανοώ για´τι πρέπει να υπάρχει κάτι ενδότερο, δεν υπάρχει. Εμένα με καυλώνει εγκεφαλικά πάντα κάποιος, κι ένας μικρότερος δεν υπάρχει περίπτωση διότι, δεν έχει ωριμότητα, πείρα, σκέψη....κλπ....
οι δουλειές δεν συνδέονται πάντα με το συναίσθημα και τα θέλω. Ο καθέλας δουλεύει αλλιώς. Ίσως κάποιος βρίσκει λάθος αυτό που κάνω εγώ. Πάντως ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.μπράβο σου γιατί αυτή και μόνο η απάντηση σου είναι μοναδική .Πραγματικά είναι δείγμα τιμιότητας και σεβασμού.....Βαζεις γυαλιά σε πολλές και καλο θα ήταν να σε διαβάζουν και να ακολουθούν το παράδειγμα σου και άλλες γυναικες...
Η τιμιότητα και ο σεβασμός είναι αξίες που θέλω να διατηρώ, διότι με εξυψώνουν πνευματικά κι έτσι κερδίζω.μπράβο σου γιατί αυτή και μόνο η απάντηση σου είναι μοναδική .Πραγματικά είναι δείγμα τιμιότητας και σεβασμού.....Βαζεις γυαλιά σε πολλές και καλο θα ήταν να σε διαβάζουν και να ακολουθούν το παράδειγμα σου και άλλες γυναικες...
Αν και δεν ανήκω στην κατηγορία των μικρων θα διαφωνισω. Δεν μιλάω βέβαια για ηλικίες των 20 που εκεί έχει βάση η λογική σου (τους βλέπω σαν μάνα, δεν μου βγαίνει κτλ) . Από κάποια ηλικία και μετά έχει διαμορφωθεί η σωματικη και πνευματική πορεια του καθενός. Είτε καποιος είναι 30-35 είτε 50-60-70 αν δεν έχει ωριμάσει στο στάδιο που έπρεπε το ίδιο ανώριμος θα ειναι όσα χρόνων και αν έχει φτάσει. Κάποιος 30ρης που από μικρή ηλικία έχει βάλει στόχους και έχει ενδιαφερθεί να εξελίξει τον εαυτό του σίγουρα θα είναι πιο ώριμος και έχει να σου δώσει πολύ περισσότερα από έναν 50ρι που δεν ενδιαφερθηκε στη ζωή του πως θα βελτιωθεί σαν άτομο. Άρα νομίζω είναι λίγο μηδενιστικη η λογική σου έτσι όπως την θέτεις και γι αυτό υπέθεσα ότι ίσως υπαρχει κάτι άλλο που θα υποβοσκε πίσω απ αυτή.δεν είναι κάτι συγκεκριμένο, απλώς δεν έχω να μάθω κάτι από μικρότερους, το βασικό, κι έπειτα, δεν με καυλώνουν χημικά εννοώ, μα με τίποτε, λες με πηδιέμαι με δέντρο. Ετσι από παλιά, δεν ακτανοώ για´τι πρέπει να υπάρχει κάτι ενδότερο, δεν υπάρχει. Εμένα με καυλώνει εγκεφαλικά πάντα κάποιος, κι ένας μικρότερος δεν υπάρχει περίπτωση διότι, δεν έχει ωριμότητα, πείρα, σκέψη....κλπ....
ε ναι δεν πάμε με τον 50 αρη τον αχαίρευτο, όχι. Αλλά τις προάλλες βρέθηκα να σου πω με έναν 30 ετών, που δεν τον κατάλαβα στη φωνή ότι ήταν τόσο, μου φάνηκε πολύ σοβαρός, κι έτσι αποφάσισα να βρεθώ μαζί του. Και ήταν και καυλιάρης και με τα όλα του, και ένα παιδί μπράβο στην ωριμότητά του. Αλλά μέχρι εκεί για μένα. Αν και αυτό δεν αφορά εδώ, σχέση πχ, δεν θα έκανα με αυτόν ή να παντρευτούμε κλπ, γιατί μετά γίνονται κι άλλα. Γενικά μιλάω.Αν και δεν ανήκω στην κατηγορία των μικρων θα διαφωνισω. Δεν μιλάω βέβαια για ηλικίες των 20 που εκεί έχει βάση η λογική σου (τους βλέπω σαν μάνα, δεν μου βγαίνει κτλ) . Από κάποια ηλικία και μετά έχει διαμορφωθεί η σωματικη και πνευματική πορεια του καθενός. Είτε καποιος είναι 30-35 είτε 50-60-70 αν δεν έχει ωριμάσει στο στάδιο που έπρεπε το ίδιο ανώριμος θα ειναι όσα χρόνων και αν έχει φτάσει. Κάποιος 30ρης που από μικρή ηλικία έχει βάλει στόχους και έχει ενδιαφερθεί να εξελίξει τον εαυτό του σίγουρα θα είναι πιο ώριμος και έχει να σου δώσει πολύ περισσότερα από έναν 50ρι που δεν ενδιαφερθηκε στη ζωή του πως θα βελτιωθεί σαν άτομο. Άρα νομίζω είναι λίγο μηδενιστικη η λογική σου έτσι όπως την θέτεις και γι αυτό υπέθεσα ότι ίσως υπαρχει κάτι άλλο που θα υποβοσκε πίσω απ αυτή.
Ναι οκ και εγώ γενικά μιλάω γιατί είπες δεν συναναστρεφεσαι γενικά με μικρότερους και μου κανε εντύπωση. Βέβαια δεν ξέρω τι λες στο τηλέφωνο με όποιον σε παίρνει και μπορείς να κρίνεις τον αχαιρευτο απ τον μη αχαιρευτο. Απ τα περιστατικά που έχεις περιγαψει φαίνεται ότι έχεις πέσει πολλές φορές έξω απ την εικόνα που αποκομισες στην τηλεφωνική επικοινωνια.. Σίγουρα ένα ηλικιακο όριο είτε προς τα πάνω είτε προς τα κατω οι περισσότεροι το χουμε στον τομεα των σχέσεων αλλά στις κοινωνικές συναναστροφες είναι εντελώς διαφορετικό με το τι έχει να μας δώσει ο κάθε άνθρωπος ανεξαρτήτου ηλικιας...ε ναι δεν πάμε με τον 50 αρη τον αχαίρευτο, όχι. Αλλά τις προάλλες βρέθηκα να σου πω με έναν 30 ετών, που δεν τον κατάλαβα στη φωνή ότι ήταν τόσο, μου φάνηκε πολύ σοβαρός, κι έτσι αποφάσισα να βρεθώ μαζί του. Και ήταν και καυλιάρης και με τα όλα του, και ένα παιδί μπράβο στην ωριμότητά του. Αλλά μέχρι εκεί για μένα. Αν και αυτό δεν αφορά εδώ, σχέση πχ, δεν θα έκανα με αυτόν ή να παντρευτούμε κλπ, γιατί μετά γίνονται κι άλλα. Γενικά μιλάω.
κάποια στιγμή θα συζητήσουμε το θέμα γάμος, θα έχει ενδιαφέρον η άποψή σου.ε ναι δεν πάμε με τον 50 αρη τον αχαίρευτο, όχι. Αλλά τις προάλλες βρέθηκα να σου πω με έναν 30 ετών, που δεν τον κατάλαβα στη φωνή ότι ήταν τόσο, μου φάνηκε πολύ σοβαρός, κι έτσι αποφάσισα να βρεθώ μαζί του. Και ήταν και καυλιάρης και με τα όλα του, και ένα παιδί μπράβο στην ωριμότητά του. Αλλά μέχρι εκεί για μένα. Αν και αυτό δεν αφορά εδώ, σχέση πχ, δεν θα έκανα με αυτόν ή να παντρευτούμε κλπ, γιατί μετά γίνονται κι άλλα. Γενικά μιλάω.
ε ναι δεν πάμε με τον 50 αρη τον αχαίρευτο, όχι. Αλλά τις προάλλες βρέθηκα να σου πω με έναν 30 ετών, που δεν τον κατάλαβα στη φωνή ότι ήταν τόσο, μου φάνηκε πολύ σοβαρός, κι έτσι αποφάσισα να βρεθώ μαζί του. Και ήταν και καυλιάρης και με τα όλα του, και ένα παιδί μπράβο στην ωριμότητά του. Αλλά μέχρι εκεί για μένα. Αν και αυτό δεν αφορά εδώ, σχέση πχ, δεν θα έκανα με αυτόν ή να παντρευτούμε κλπ, γιατί μετά γίνονται κι άλλα. Γενικά μιλάω.
όχι δεν έχω πέσει έξω, ήταν αξιοπρεπείς και σύγχρονοι και γενικά ταιριαστοί με το τί είμαι. Απλώς μάλλον έπειτα, θεώρησαν ότι μπορούν και τζάμπα. Γενικά δεν πέφτω έξω, δηλαδή να πάω σε κάποιον που στο τηλέφωνο ήταν οκ και είδα κάτι άλλο. Όπως και το αντίστροφο.Ναι οκ και εγώ γενικά μιλάω γιατί είπες δεν συναναστρεφεσαι γενικά με μικρότερους και μου κανε εντύπωση. Βέβαια δεν ξέρω τι λες στο τηλέφωνο με όποιον σε παίρνει και μπορείς να κρίνεις τον αχαιρευτο απ τον μη αχαιρευτο. Απ τα περιστατικά που έχεις περιγαψει φαίνεται ότι έχεις πέσει πολλές φορές έξω απ την εικόνα που αποκομισες στην τηλεφωνική επικοινωνια.. Σίγουρα ένα ηλικιακο όριο είτε προς τα πάνω είτε προς τα κατω οι περισσότεροι το χουμε στον τομεα των σχέσεων αλλά στις κοινωνικές συναναστροφες είναι εντελώς διαφορετικό με το τι έχει να μας δώσει ο κάθε άνθρωπος ανεξαρτήτου ηλικιας...