Helena Babe
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2014
- Like
- 0
ποιος σε γαμαει; αφου εισαι 8 ωρες εδω μεσα καθε μερα...
βαγγελιω δν πειθεις...........
xairomai para poly pou tha se gamisoun kai sena gia na teleionoume to party tora.
ποιος σε γαμαει; αφου εισαι 8 ωρες εδω μεσα καθε μερα...
βαγγελιω δν πειθεις...........
Δεν το κατάλαβα αυτό. Κάντο μου πενηνταράκια.
xairomai para poly pou tha se gamisoun kai sena gia na teleionoume to party tora.
na parete tis alles poutanes i Elena sas teleiose arxidi esena
na parete tis alles poutanes i Elena sas teleiose arxidi esena
Δεν το κατάλαβα αυτό. Κάντο μου πενηνταράκια.
με κάνουν και ζηλεύω συνέχεια, και με ενοχλούνε με τηλεφωνήματα με παιδάκια που μαλακίζονται 25 χρονα. Χτυπάνε πόρτες μεσημεριάτικα, έρχονται και ρίχνουν σπόντες για το γνωστό θέμα και για άλλα να με πληγώνουν και οι πελάτες που παίρνουν πια είναι βρωμεροί, με σάπια δόντια και μου λένε άσχημα πράγματα για μπουρδέλα κι άλλα. Κι έτσι έχω πέσει σε θλίψη. Και με κοροιδέυουνε και τώρα τελευταία με στήνουν στα ραντεβού. Ο άλλος που γράφει είναι ένας φίλος μου.
Ελενη, πηγαινε για υπνο. Αρκετα μας ειπες αποψε.
Τύπισσα, πρώτη φορά μπαίνω στο thread σου και μόλις διάβασα 2-3 σελίδες. Η κατηγορία για πορνεία είναι πταίσμα οπότε στα παπάρια σου αλλά η αντίσταση κατά της αρχής είναι πλημμέλημα και μπορεί να φας κανένα χρονάκι με αναστολή. Τώρα τα προβλήματα που έχεις με τον όποιον παπάρα καλό είναι να τα λύσεις ιδιαιτέρως η με PM και όχι δημοσίως κατεβάζοντας καντήλια γιατί ξενερώνεις τον όποιον νορμαλ πελάτη θα είχες με τέτοια συμπεριφορά.
ρε βλάκα άμα θα θελήσω αναλυτή δικηγορίσκο θα βρω ρε συ. Το τί θα κάνω με τη σφαλιάρα που έδωσα στον αλανιάρη αστυνόμο είναι θέμα μου. Οπως και θεμα μου είναι αν γράφω σε ανοιχτό φόρουμ που όποιος θέλει διαβάζει όποιος δεν θέλει δεν διαβάζει. Ιστορίες εξουσίας και δεσποτισμού αλλού όχι σε μένα κρυμμένο μαγκάκι.
ρε βλάκα άμα θα θελήσω αναλυτή δικηγορίσκο θα βρω ρε συ. Το τί θα κάνω με τη σφαλιάρα που έδωσα στον αλανιάρη αστυνόμο είναι θέμα μου. Οπως και θεμα μου είναι αν γράφω σε ανοιχτό φόρουμ που όποιος θέλει διαβάζει όποιος δεν θέλει δεν διαβάζει. Ιστορίες εξουσίας και δεσποτισμού αλλού όχι σε μένα κρυμμένο μαγκάκι.
Τύπισσα, πρώτη φορά μπαίνω στο thread σου και μόλις διάβασα 2-3 σελίδες. Η κατηγορία για πορνεία είναι πταίσμα οπότε στα παπάρια σου αλλά η αντίσταση κατά της αρχής είναι πλημμέλημα και μπορεί να φας κανένα χρονάκι με αναστολή. Τώρα τα προβλήματα που έχεις με τον όποιον παπάρα καλό είναι να τα λύσεις ιδιαιτέρως η με PM και όχι δημοσίως κατεβάζοντας καντήλια γιατί ξενερώνεις τον όποιον νορμαλ πελάτη θα είχες με τέτοια συμπεριφορά.
και για να μη μιλάς γιατί θα φας μπουκέτο, όσα έχω πληρώσει στην Εφορια και στο κράτος στα 30 χρόνια ζωή μου παρόλ ᾽αυτά που υπέστη από τα μιάσματα, εσύ δεν τα έχεις καν σκεφτεί ότι θα μπορούσαν να γίνουν. Αν υπάρχει εφοριακός εδώ ας τσεκάρει λίγο , αφού τα ξέρετε όλα. Γκέκε.
Μόνη μου όμως!
Δεν ισχυει αυτό.Μην ξεχνάς ΚΑΙ ΤΗΝ KΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΠΛΑΣΤΟΥ 10 ΕΥΡΟΥ ΜΕΣΩ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 25 ΧΡΟΝΙΑ
Μην ξεχνάς ΚΑΙ ΤΗΝ KΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΠΛΑΣΤΟΥ 10 ΕΥΡΟΥ ΜΕΣΩ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 25 ΧΡΟΝΙΑ
εριξες σφαλιαρα σε μπατσο?
ναι τραβάς κάνα ζόρι. Γι αυτό με κλείσανε φυλακή, άσε με να κοιμηθώ τώρα