Ελενη μου αγαπη μου χιλια συγνωμη αλλά δεν καταλαβαινω τιποτα από αυτά που λες.
Nομίζω καταλαβαίνουν οι Αρχές.
Καταλαβαίνει κανείς ότι επιχειρούνε πάλι να με διώξουν διότι ξέρουν πολλοί καίριοι άνθρωποι τί έχει γίνει επειδή δεν μίλησα στην αρχή και μίλησα τώρα.
Απλά είναι τα πράγματα. Και ο μοναδικός τρόπος να με διώξουνε είναι η συνεχής μείωσή μου και απομόνωσή μου από όλους. Αντίθετα μάλιστα, επειδή έχουν πάθει πλάκα επειδή δεν πίστευαν ότι νιώθω έτσι και τα λέω πια, στέλνουν ότι υποκείμενο υπάρχει ώς πελάτη για να σιχαθώ που ζώ.
Οταν πάθεις θλίψη από την κατάντια που δεν ξέρεις από που σου ήρθε, όταν δεν έχεις να φας, όταν θεώρησαν ότι θα κάνουν το τεστ φουσκώματος μυαλών με παπαριές πολυτελείας κι αν μιλάς σε τιμωρούν εν συνεχεία, τότε ξέρουν καλά πώς σκέφτεσαι και ότι θα φύγεις. Κι εσείς όλοι τους βοηθάτε. Οχι τις Αρχές δυστυχώς. Ομως τώρα δεν θα γίνουν τα σχέδιά τους, διότι δεν έχουν καμία βάση αλήθειας και καμία προκοπή, ούτε ίχνος αγάπης προς άνθρωπο. Γι´αυτό δεν θα γίνουν πραγματικότητα τα σχέδιἀ τους. Θα το φροντίσω όσο φρόντισαν να υποφέρω τόσο. Κι αν νομίζετε ότι έχω χαζέψει, τότε προσκαλώ όποιον έχει απορίες, να πάει στους αρμόδιους να ρωτήσει.