Helena Babe
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2014
- Like
- 0
δηλαδη μπατσο σενα μπατσο
ναι γιατί πεκανε χαβαλέ, του την είπα και με είπε που...α και είχα πολλά νεύρα από τη σύλληψη και τον χαστούκισα για να μάθει να κοροιδεύει
δηλαδη μπατσο σενα μπατσο
ναι γιατί πεκανε χαβαλέ, του την είπα και με είπε που...α και είχα πολλά νεύρα από τη σύλληψη και τον χαστούκισα για να μάθει να κοροιδεύει
ισως πρεπει να ξεκινησεις πυγμαχια
όχι έχω φίλους γι αυτή τη δουλειά. καληνύχτα
Αν δεν εισουν αρρωστη ......................... θα σου κατεβαζα κατι χρηστοπαναγιες.άντε και γαμήσου ρε συ, ποιος είσαι συ να μου λες αυτό. Εδώ τώρα που με σκίσατε πάλι ήμερα θα τα μάθουν όλα. αλλιώς είστε ικανοί να με σκοτώσετε επειδή θέλω να ζήσω όπωε θέλω.
Ούτε να σου περάσει από το μυαλό να μου δώσεις διαταγή παπάρι άλλη φορά έστω κι εδώ
Αν δεν εισουν αρρωστη ......................... θα σου κατεβαζα κατι χρηστοπαναγιες.
Αντε παρε κανενα φαρμακο να συνελθεις λιγο .............. τσοκαρο!
καλημερα φιλεπες μας για τους φιλους σου
χαχακαλημερα φιλε
μπορω να βοηθησω
bipolar disorder λεγεταιειμαι χαζος που δεν βγάζω άκρη από αυτά που γράφει η υπαρχουν κιαλοι ?
Διαταραχή πολλαπλής προσωπικότητας (διασχιστική διαταραχή της ταυτότητας)Ποιος είναι ο Γιωργος παλι?
εγω το εχω η η nayomi ?bipolar disorder λεγεται
η ναυομι η ελενα μπειμπι η κωστης η γιωργος η τρυφωνας η μαλμπορο μαλακοεγω το εχω η η nayomi ?
ευτυχως γιατι αγχωθηκαη ναυομι η ελενα μπειμπι η κωστης η γιωργος η τρυφωνας η μαλμπορο μαλακο
η ναυομι η ελενα μπειμπι η κωστης η γιωργος η τρυφωνας η μαλμπορο μαλακο
ξερεις τυπε τι ναι το μπιπολαρ ?bipolar disorder λεγεται
javascript:void(0);ξερεις τυπε τι ναι το μπιπολαρ ?
javascript:void(0);