Επισκέπτης
δωσε φωτο στο λαο σου Nayomi
καλά λέει, τί εννοείς "έβλεπα Di Caprio και καύλωσα? επεξήγηση, να βγάλω μερικές ακόμη?
ελενιτσα αν δε σε πειραζει θα σε τραβηξω εγω φωτο το βραδακι και θα τις ανεβασεις εσυ
εντάξει γλυκέ μου. Να σας στέλνω κι άλλες...μάκια
:o :o :o :o :o :o :o :oεντάξει γλυκέ μου. Να σας στέλνω κι άλλες...μάκια
εισαι για πολυ
Το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι είναι ό,τι δεν καταλαβαίνουν πώς το να επεξεργαστείς μια φωτογραφία με φωτοσοπ δεν είναι κάτι απλό..δεν ανόγεις το εγχειρίδιο και ακολουθείς τα βήματα που περιγράφονται.. οι επαγγελματίες φωτογράφοι δίνουν τις φωτογραφίες σε τρίτους, ειδικούς στην επεξεργασία. Όσοι είναι ημιεπαγγελματίες/παντογνώστες κτλ τα κάνουν μόνοι τους και συνήθως αποτυγχάνουν. Και δεν το λέω μόνο για τις φώτο της Nayomi.Η πλειοφηφία των φώτος των στουντιοκόριτσων πχ είναι άθλια επεξεργασμένες! Καλύτερα ερασιτεχνική ή selfie παρά "επαγγελματική" από ανίδεους!Τελικα ειχαμε δικιο οσοι επιμεναμε να τραβηξει μονη της φωτο. καμμια σχεση με τις επαγγελματικες.. Αυτες τωρα ειναι καλυτερες
Το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι είναι ό,τι δεν καταλαβαίνουν πώς το να επεξεργαστείς μια φωτογραφία με φωτοσοπ δεν είναι κάτι απλό..δεν ανόγεις το εγχειρίδιο και ακολουθείς τα βήματα που περιγράφονται.. οι επαγγελματίες φωτογράφοι δίνουν τις φωτογραφίες σε τρίτους, ειδικούς στην επεξεργασία. Όσοι είναι ημιεπαγγελματίες/παντογνώστες κτλ τα κάνουν μόνοι τους και συνήθως αποτυγχάνουν. Και δεν το λέω μόνο για τις φώτο της Nayomi.Η πλειοφηφία των φώτος των στουντιοκόριτσων πχ είναι άθλια επεξεργασμένες! Καλύτερα ερασιτεχνική ή selfie παρά "επαγγελματική" από ανίδεους!
σε μοιάζω για στουντιοκόριτσο ή θες να με νευριάσεις χρονιάρες μέρες? και τέσπα αν βρείτε κανέναν Διαμαντόπουλο callgirls να με το συστήσετε για να βγω ωραία. Το κάνεις για να νευριάσεις και το πέτυχες σε ενημερώνω. Μην ξανααναφέρεις σε παρακαλώ πολύ ανόμοια πράγματα. Αντε και μη με χαλάς τη διάθεση έχω και καύλες
προφανώς δεν πας καλά..ή δεν καταλαβαίνεις ή κάνεις ό,τι δεν καταλαβαίνεις..και αν νομίζεις ό,τι είσαι καλύτερη από στουντιοκόριτσο, να σε ενημερώσω ό,τι..Τσου. Ή έχεις σύνδρομο καταδίωξης ή προσπαθείς επίτηδες να δημιουργείς εντάσεις μπας και τσιμπήσεις κανά πελάτη!σε μοιάζω για στουντιοκόριτσο ή θες να με νευριάσεις χρονιάρες μέρες? και τέσπα αν βρείτε κανέναν Διαμαντόπουλο callgirls να με το συστήσετε για να βγω ωραία. Το κάνεις για να νευριάσεις και το πέτυχες σε ενημερώνω. Μην ξανααναφέρεις σε παρακαλώ πολύ ανόμοια πράγματα. Αντε και μη με χαλάς τη διάθεση έχω και καύλες