Επισκέπτης
Δεν σε ειπε στουντιοκοριτσο. μιλησε για φωτος . Το οτι αυτες τις φωτος τις βρισκουμε καλυτερες απο τις αλλες που ειχες βγαλει.......δεν θα το σχολιασεις?μα δεν μπορώ χρυσέ μου, με λενε μην τσιμπάω, αλλά δεν μπορώ
Δεν σε ειπε στουντιοκοριτσο. μιλησε για φωτος . Το οτι αυτες τις φωτος τις βρισκουμε καλυτερες απο τις αλλες που ειχες βγαλει.......δεν θα το σχολιασεις?μα δεν μπορώ χρυσέ μου, με λενε μην τσιμπάω, αλλά δεν μπορώ
Ή έχει πρόβλημα να κατανοήσει ό,τι διαβάζει ή το κάνει επίτηδες..δεν εξηγείται αλλιώςΔεν σε ειπε στουντιοκοριτσο. μιλησε για φωτος . Το οτι αυτες τις φωτος τις βρισκουμε καλυτερες απο τις αλλες που ειχες βγαλει.......δεν θα το σχολιασεις?
προφανώς δεν πας καλά..ή δεν καταλαβαίνεις ή κάνεις ό,τι δεν καταλαβαίνεις..και αν νομίζεις ό,τι είσαι καλύτερη από στουντιοκόριτσο, να σε ενημερώσω ό,τι..Τσου. Ή έχεις σύνδρομο καταδίωξης ή προσπαθείς επίτηδες να δημιουργείς εντάσεις μπας και τσιμπήσεις κανά πελάτη!
Ή έχει πρόβλημα να κατανοήσει ό,τι διαβάζει ή το κάνει επίτηδες..δεν εξηγείται αλλιώς
στα παπάρια που δεν έχω τί νομίζεις. Ούτε απ' εξω δεν περνάω. Ωρα καλή και να μας γράφεις. Η μάλλον σε ξέρω τι παπάρι είσαι κι από παλιά και θα ήταν ευχής έργον να μην γράφεις. Δεν γράφω για να κάνω φασαρία, γράφω για να κατανοήσετε ορισμένοι ότι ό, τι και να κάνετε δεν θα σας κάνω τη χάρη να με χώσετε εκεί που σχεδιάσατε δηλ σε μπουρδέλο ή στούντιο. Καπίτο βλάκα? άντε πάνε τώρα να πηδήξεις σε στούντιο κι άσε με εμένα να παλεύω να "ψαρέψω πελάτες". Κι αν κάνω φασαρία εσένα δεν σε πέφτει λόγος, το πώς βγάζω το ψωμί μου. πάντως συνομωσίες για να ξεπουλήσω κάποιον δεν κάνω.
Αει μορη πουτανα πανε παρε καμια πιπα και ασε τις μαγκιες πισω απο την οθονη... δεν φτανει που σου εσκασε φραγκα ο αλλος να φας κανα κομματι ψωματι τον βριζεις και απο πανω
Ουτε για μπουρδελο στο Μεταξουργειο δεν κανεις με τα μουτρα που εχεις. Μιλας και εσυ ...
ενώ σύ είσαι μάγκας που με βρίζεις πίσω από την οθόνη πιπάκο? θα σε στείλω στο Μεταξουργείο και θα χώσω τη μούρη σου σε καμιά λεκάνη με κατούρια να την καθαρίσεις να γελάνε οι κοπελίτσες ... για να μάθεις πώς θα μου μιλάς
γεια σου κουκλα
ενώ σύ είσαι μάγκας που με βρίζεις πίσω από την οθόνη πιπάκο? θα σε στείλω στο Μεταξουργείο και θα χώσω τη μούρη σου σε καμιά λεκάνη με κατούρια να την καθαρίσεις να γελάνε οι κοπελίτσες ... για να μάθεις πώς θα μου μιλάς
Προσεχε μην σου σκασω μυτη κανενα βραδυ και σου κανω την μαπα κρεας παλιομπαζο !!!
Βρωμιαρα ... σταδιαλα
μα δεν μπορώ χρυσέ μου, με λενε μην τσιμπάω, αλλά δεν μπορώ
Δεν εχεις καταλαβει οτι εισαι σε φορουμ για πουτανες και οι παιχτες εχουν γνωμες και γουστα. Δεν σου ανηκει το φορουμ και εισαι εδω μονο επειδη εκδιδεσαι και οχι για να μας τα λες.
Αν δεν σου αρεσουν αυτα που σου λενε παρε την πορτα και ουστ απο εδω. Πως να στο πω πιο απλα.
Κοινως ΠΟΥΛΟ
Δεν εχεις καταλαβει οτι εισαι σε φορουμ για πουτανες και οι παιχτες εχουν γνωμες και γουστα. Δεν σου ανηκει το φορουμ και εισαι εδω μονο επειδη εκδιδεσαι και οχι για να μας τα λες.
Αν δεν σου αρεσουν αυτα που σου λενε παρε την πορτα και ουστ απο εδω. Πως να στο πω πιο απλα.
πως σε παγιδεψαν ? για πεςτον πούλο θα πάρεις εσύ και κάποιοι άλλοι που με παγίδεψαν και απείλησαν χρυσό μου. Πούλο πανηγυρικά μάλιστα.
τον πούλο θα πάρεις εσύ και κάποιοι άλλοι που με παγίδεψαν και απείλησαν χρυσό μου. Πούλο πανηγυρικά μάλιστα.
εγώ πώς να σας το πω αφού απλά δεν καταλαβαίνεις κι εσύ κι αυτοί που κοιτάτε τη δουλίτσα σας να κάνετε, ότι δεν θα παίξω με τους όρους σας. Κι όσο και να θέλετε να με μειώσετε δεν θα σας περάσει για να με μαμήσετε. Ποτέ αγαπητέ δεν θα με μαμήεις ούτε εσύ ούτε οι υπόλοιποι τζαμπατζήδες που τροφοδοτείτε την κατάσταση. Κι όσο έχουν όλοι δικαίωμα να γράάφουν εδώ, έχω κι εγώ και περισσότερο διότι είναι και η δουλειά μου. Αν δεν σε αρέσει μη με διαβάζεις. Αλλά από πού είσαι ικανός εσύ να με διώξεις? εκτός αν έχεις το φόρουμ. Οπότε εσύ και κάποιοι άλλοι πάρτε τον πούλο από το θρεντ που φέρει το όνομά μου, αν δεν σου αρέσει που δεν καταφέρατε να με πουλήσετε στους νταβατζήδες των μπουρδελοστούντιών σας.