Να με βγάλεις αμέ! αν και του Λούκα δεν θα του τις δείξουμε και κάποιων άλλων εξυπνάκηδων. Αλλωστε από τζάμπα φωτό δεν σας έχω αφήσει παραπονεμένους...μόνο τσόντες δεν με βάλατε να παίξω τζάμπα ακόμη. Ελεος πια! δεν γίνεται τπτ guys αλήθεια σας λέω...Λούκα μη με μαρσάρεις Αγιες μέρες που είναι
Να με βγάλεις αμέ! αν και του Λούκα δεν θα του τις δείξουμε και κάποιων άλλων εξυπνάκιδων. Αλλωστε από τζάμπα φωτό δεν σας έχω αφήσει παραπονεμένους...μόνο τσόντες δεν με βάλατε να παίξω τζάμπα ακόμη. Ελεος πια! δεν γίνεται τπτ guys αλήθεια σας λέω...Λούκα μη με μαρσάρεις Αγιες μέρες που είναι
αφού με ξέρεις γιατί με δουλεύεις και δεν με βγάζεις εσύ φωτό καλέ μου? Τιραμόλα με πέρασες? αλλά μου φαίνεται όσο σας κάνω τα χατίρια τόσο δεδομένη σας φαίνομαι. Ευχαριστώ πολύ για την εκτίμηση
Να με βγάλεις αμέ! αν και του Λούκα δεν θα του τις δείξουμε και κάποιων άλλων εξυπνάκηδων. Αλλωστε από τζάμπα φωτό δεν σας έχω αφήσει παραπονεμένους...μόνο τσόντες δεν με βάλατε να παίξω τζάμπα ακόμη. Ελεος πια! δεν γίνεται τπτ guys αλήθεια σας λέω...Λούκα μη με μαρσάρεις Αγιες μέρες που είναι