τι σου λέει ρε κολητέ??
πρέπει να της ξηγηθώ ένα 2ωρο σφυροκόπημα στην κωλοτρυπίδα της για να μάθει να μιλάει έτσι στους "έχοντες"
τι σου λέει ρε κολητέ??
πρέπει να της ξηγηθώ ένα 2ωρο σφυροκόπημα στην κωλοτρυπίδα της για να μάθει να μιλάει έτσι στους "έχοντες"
Καλά αυτό δεν είναι τιμωρία για αυτή
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαπρέπει να της ξηγηθώ ένα 2ωρο σφυροκόπημα στην κωλοτρυπίδα της για να μάθει να μιλάει έτσι στους "έχοντες"
. Τι έχεις;πρέπει να της ξηγηθώ ένα 2ωρο σφυροκόπημα στην κωλοτρυπίδα της για να μάθει να μιλάει έτσι στους "έχοντες"
. Τι έχεις;
ρε άντε και πηδήξου που θα μου πεις για την ψυχολογική μου κατάσταση παπάρι. Ελα να σου πω εγώ ποια είναι άμα σου δώσω καμιά ανάποδη, βλάκα.
Ο wolfakis είναι γνωστός προβοκάτορας/πειραχτήρι.
σε πληρώνω για να λες αυτές τις μαλακίες;
Σιγα μην ριξει και τις σαρδελες.Nayomi, νομίζω ότι πρέπει να ρίξεις τους τόνους. Ο wolfakis είναι γνωστός προβοκάτορας/πειραχτήρι.
Δεν είναι πάντα κακό να είναι κάποιος πειραχτήρι. Αρκεί να μην το παρακάνει...
εγώ πάλι αν ήμουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΔΡΑΣ θα έπαιρνα.......εμένα....αλλά είπαμε......
εγώ πάλι αν ήμουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΔΡΑΣ θα έπαιρνα.......εμένα....αλλά είπαμε......
Ρε σ μην μας καυλώνεις πρωινιατικα και την πληρωσει καμια συναδέλφισα...
πες τα πες τα..άκου κει τα κορόιδα που γαμάνε 20χρονα, αδύνατα με τις φυσικές βυζάρες, γαμήσι όνειρο και στο τσάμπα...ζώα είναι οι άντρες ρεεεεεεεεεε...δεν θα το καταλάβουν ποτέ καλή μου
ps.