ρε παιδια δινεις 200 ευρω αλλα εισαι με επαγγελματια, ειδικα με κατι κοριτσια σαν τη ναιομι που απ' οτι διαβαζω ειναι αριστη στη δουλεια της τα αξιζουν.
Η έννοια της "διόρθωσης" πρέπει πλέον να διέπει κάθε πτυχή της καθημερινότητος.
ρε παιδια δινεις 200 ευρω αλλα εισαι με επαγγελματια, ειδικα με κατι κοριτσια σαν τη ναιομι που απ' οτι διαβαζω ειναι αριστη στη δουλεια της τα αξιζουν.
Ντάιο! άντε στα γυφτάκια σου συ, μην ασχολείσαι με καθαρόαιμα, δαγκώνουν άσχημα και θα μείνεις χωρίς αυτάκι.....
Τι εννοεις επαγγελματιας,οτι δινει αποδειξη?ρε παιδια δινεις 200 ευρω αλλα εισαι με επαγγελματια, ειδικα με κατι κοριτσια σαν τη ναιομι που απ' οτι διαβαζω ειναι αριστη στη δουλεια της τα αξιζουν.
Τι εννοεις επαγγελματιας,οτι δινει αποδειξη?
βρε φιλαρακι οσο και αν ειναι το μεροκαματο μου δε παω με το καθε ενα καθυστερημενο χοντρο βρωμιαρη τρισαθλιο να βγαλει την ανωμαλια του.Τι εννοεις επαγγελματιας,οτι δινει αποδειξη?
Τι εννοεις επαγγελματιας,οτι δινει αποδειξη?
βρε φιλαρακι οσο και αν ειναι το μεροκαματο μου δε παω με το καθε ενα καθυστερημενο χοντρο βρωμιαρη τρισαθλιο να βγαλει την ανωμαλια του.
Αξίζει την δοκιμή.λέω να πάρω Ραμόνα από spice models... fαίνεται τούμπανο
αααα.....δεν ανέβηκες στο αρεοπλανάκι να δεις τί όμορφα που προσγειώνεται!
Α Βασιλακη δεν μας τα λες και καλα!βρε φιλαρακι οσο και αν ειναι το μεροκαματο μου δε παω με το καθε ενα καθυστερημενο χοντρο βρωμιαρη τρισαθλιο να βγαλει την ανωμαλια του.
η μαρια τοπε οχι ο βασιλακηςΑ Βασιλακη δεν μας τα λες και καλα!
Η Ναόμι το σκέφτηκε,ο Βασίλης το είπε και η Μαρία το έγραψε. Ή κάπως έτσι.η μαρια τοπε οχι ο βασιλακης
Η Ναόμι το σκέφτηκε,ο Βασίλης το είπε και η Μαρία το έγραψε. Ή κάπως έτσι.
Εσυ γιατι θιχτηκες τυπε μηπως εισαι ετσι;Α Βασιλακη δεν μας τα λες και καλα!
τί μου τα λες? αυτά πορνόγερος είσαι και θε να ευλογήσεις τα γένια σου? Εγω είμαι η 30άρα με τα πλαστικά βυζιά, , μετά 10 χρόνια θα μαι η 40άρα με τα πλαστικά βυζιά και χέστηκα για τα ανδρείκελα στα οποία αναφέρεσαι. Στο δια ταύτα! Θες να πεις ότι αυτές που διαφημίζεις είναι 20 χρονών? Πες....
Είναι 25άρης και γαμεί τζαμπέ τα 20άχρονα. Τι πιο λογικό?
μπα ολο στα θρεντ των τραβελερς ειναι το κουναβι
Έχει ένα τσεκ που πρέπει να εξαργυρώσει.
ταιριάζουμε σου λέω...ήθελα και εγω να το σχολιάσω τοιουτοτρόπος!!
+100000000000000000000000πρόσεχε τα επίθετα που δίνεις..ακου κει ανδρείκελα; ξεχνας οτι αυτα τα "ανδρεικελα" πληρωνουν το νερο, τη δεη, τα βυζια σου, κι ολη την -εκδιδομενη- προσωπικοτητα σου;
ασε που ξεφτιλίζεσαι αδίκως ενώ ξέρεις ότι η φαντασίωση του κάθε άντρα είναι τα μωρά που αναφέρω πιο πάνω..
το ξέρω ότι μικροδείχνω αλλά έχω αποδεχθεί οτι ειμαι ροντι*
*απο το γεροντι
γτ δεν υπάρχουν τέτοια 20χρονα;;;
σε γλέντησα νομίζω
πρόσεχε τα επίθετα που δίνεις..ακου κει ανδρείκελα; ξεχνας οτι αυτα τα "ανδρεικελα" πληρωνουν το νερο, τη δεη, τα βυζια σου, κι ολη την -εκδιδομενη- προσωπικοτητα σου;
ασε που ξεφτιλίζεσαι αδίκως ενώ ξέρεις ότι η φαντασίωση του κάθε άντρα είναι τα μωρά που αναφέρω πιο πάνω..
το ξέρω ότι μικροδείχνω αλλά έχω αποδεχθεί οτι ειμαι ροντι*
*απο το γεροντι
γτ δεν υπάρχουν τέτοια 20χρονα;;;
σε γλέντησα νομίζω