Για μια αναστροφη σου παιρνουν αδεια και διπλωμα δεν το ηξερα αυτο....καλα τι αναστροφη ηταν αυτη
Μπορεί να ήταν αναστροφή με κολιά!
Για μια αναστροφη σου παιρνουν αδεια και διπλωμα δεν το ηξερα αυτο....καλα τι αναστροφη ηταν αυτη
Μπορεί να ήταν αναστροφή με κολιά!
Απο Μ3 ???
Η τεχνολογία κάνει θαύματα σήμερα.....
Λοιπόν, τελικά παιδιά προσφέρθηκε φίλος με μικρό αρεοπλανάκι να με μεταφέρει γρήγορα στον προορισμό. Γι΄ αυτό και η χρέωση θα είναι 200 την ώρα για να βγάλω τα σπασμένα του 20ήμερου. Μπαρούχος ετοιμάσου, υποσχέθηκες να με πάρεις για τα γενέθλιά σου. Θα κάνουμε προσγείωση στη στάση που λέγαμε στο τραμ. Θα έρθεις να με πάρεις από κει οκ? Οπότε σας απογοητεύω μερικούς αλλά κανονικά εργάσιμο το 20ήμερο.
Καλημερα κουκλαρα μου !!! :-* :-* :-* :-* :-* :-*
το βουκεφαλάκι σου τρολλάρει σκληρά..ξεκίνησε επιθετικά πουρνό-πουρνό
Φιλαρακο, την ξερω καλα και γι'αυτο, της στελνω τα :-* :-* :-* !!!
Γι΄ αυτό και η χρέωση θα είναι 200 την ώρα για να βγάλω τα σπασμένα του 20ήμερου. Μπαρούχος ετοιμάσου, υποσχέθηκες να με πάρεις για τα γενέθλιά σου. Θα κάνουμε προσγείωση στη στάση που λέγαμε στο τραμ. Θα έρθεις να με πάρεις από κει οκ? Οπότε σας απογοητεύω μερικούς αλλά κανονικά εργάσιμο το 20ήμερο.
δεν είδες τι έγραψε παραπάνω; :S
200? Τζάμπα πράγμα! :-
Πόσους πόντους 200αρι θέλεις για την ώρα?
http://[URL unfurl="true"]www.g-store.com.cy/images/xarti-toualetas-200-euro.gif[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
το βουκεφαλάκι σου τρολλάρει σκληρά..ξεκίνησε επιθετικά πουρνό-πουρνό
εγώ καίω μαζούτ το αρεοπλανάκι κηροζίνη οπότε σεις φταίτε που με αναγκάσατε, τώρα ποιος θέλει πληρώνει.....χι χι
Τι είπες τώρα χαχαχαχ θες νάχουμε κι άλλα δράματα ? Δεν φτάνει η αστυνομία που την κατατρέχει , θες να παρέμβουν και οι διαχειριστές ?Εγώ προτείνω για άλλη μία φορά να σταματήσει αυτή η συζήτηση...Δεν χρειάζεται όλο αυτό!Απορώ πως δεν έχει επέμβει ακόμη ο διαχειριστής
Τι είπες τώρα χαχαχαχ θες νάχουμε κι άλλα δράματα ? Δεν φτάνει η αστυνομία που την κατατρέχει , θες να παρέμβουν και οι διαχειριστές ?
:Sρε άντε και πηδήξου που θα μου πεις για την ψυχολογική μου κατάσταση παπάρι. Ελα να σου πω εγώ ποια είναι άμα σου δώσω καμιά ανάποδη, βλάκα.
παιδιά ειμαι πολυ στενοχωρημένη. Χθες επειδή έκανα παράνομη αναστροφή με πήρε η αστυνομία Αδεια και Δίπλωμα. Και για 20 μέρες δεν θα δουλέψω . Σαν να μη φτάνει αυτο σε κάποιον το είπα με pm έδω κι αντί να με πει μια κι κουβέντα με ρωτούσε ειρωνικα αφότου του το πα αν διάβασα το thread ....έχετε παει ποτέ σας φυλακή κι αν έχω αυτοκίνητο. Ειμαι πολυ στενοχωρημένη.