έλα τώρα... κακιούλες... τούμπανο είναι...
ποπο τούμπανο!
Τι αναστάτωση....
το ιδιο λεμε τι τουμπανο τι μισελεν παραφουσκομενο....
ποπο τούμπανο!
Τι αναστάτωση....
pm από πελάτη εξέχουσας προσωπικότητας και γνώσεων, ένα από τα ωραιώτερα και το μοιράζομαι μαζί σας με την άδειά του.....
Ευχαριστώ πολύ γλυκέ μου!
βρες καμια κοπελιτσα εξω ρε φιλε.πηγαινε για κανα καφε.μιλα σε κανα κοριτσακι νορμαλ..ελεος.........Καλημερα κουκλαρα μου! Δεντρο δεν στολισα ακομη γιατι μου ελειπε το ΑΣΤΕΡΙ!! Ειμαι τυχερος ομςσ γιατι μολισ το βρηκα!! Να εισαι καλα ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ και να μας φτιχνεις τη μερα!!!! :-* :-* :-* :-* :-*
Καλημερα κουκλαρα μου! Δεντρο δεν στολισα ακομη γιατι μου ελειπε το ΑΣΤΕΡΙ!! Ειμαι τυχερος ομςσ γιατι μολισ το βρηκα!! Να εισαι καλα ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ και να μας φτιχνεις τη μερα!!!! :-* :-* :-* :-* :-*
Καλημερα κουκλαρα μου! Δεντρο δεν στολισα ακομη γιατι μου ελειπε το ΑΣΤΕΡΙ!! Ειμαι τυχερος ομςσ γιατι μολισ το βρηκα!! Να εισαι καλα ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ και να μας φτιχνεις τη μερα!!!! :-* :-* :-* :-* :-*
Πιο αγαπουλης πεθαινεις...
Το μυαλο μου παει σε δυο εδω στο φορουμ που θα εγραφαν τετοιο κειμενο!!
Παιχτουρας ftw
ποδολαγνος
pm από πελάτη εξέχουσας προσωπικότητας και γνώσεων, ένα από τα ωραιώτερα και το μοιράζομαι μαζί σας με την άδειά του.....
Τον τρέχοντα μήνα είναι και η ονομαστική σου, δεν σου αποκαλύπτω την ημερομηνία για να σου έχω έκπληξη. Θα ειδοποιηθείς εγκαίρως όμως για τα κεράσματα.