HelenaBibi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2011
- Like
- 2
Δεν κατάλαβες καλά! Εσύ Nico78 είσαι ο χακεράκιας και ο ντέντεκτιβ!
με έκανε και χακεράκια Νίκο!
με έκανε και χακεράκια Νίκο!
kaυλα εισαι μωρομου και τι δε θα δινα τωρα για ενα τσιμπουκι;) κι όμως τί ειρωνεία ε? Ολοι μου λένε από τότε που ήμουν ξανθιά ακόμη, ό, τι της μοιαζώ......
quote author=ariadnos link=topic=132758.msg4154994#msg4154994 date=1351335405]
οπως τα λεει ο συναγωνιστης στην τελευταια κριτικη η ναομι καλο παιδι το παλευει οσο δεν παει δεν θα κλαψει κανεις τα λεφτα του αν θελει αγγελικη τζολι να ψαξει αλλου (δυνατο κορμι και αθλητικο σπανιο για ιεροδουλη)
Nayomi, νομίζω ότι μπορείς, όπως και κάθε μέλος του σάιτ, να γράφεις σχόλια στις κριτικές. Το λέω αυτό γιατί στο σχόλιο που έδωσες στον ποδολάγνο γράφεις ότι δεν μπορείς. Έχεις δοκιμάσει να προσθέσεις σχόλια σε κριτική πρόσφατα;
Δεν υπάρχουν τα κουμπιά από κάτω, δεν ξέρω τί έχει γίνει.
Αλλά πάντα υπάρχουν οι φίλοι μου που με βοηθούν δόξασι ο θεός!
:-* :-* :-* :-* :-* :-*
που χαθηκες καυλα?ολα καλα?
γεια σε όλους σας! Να έχετε ένα σούπερ σέξυ Σαββατοκύριακο.... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Όμορφη η φωτό, Nayomi. Το κάπελο όντως το φορούσες ή προστέθηκε με το photoshop;
photoshop.. δες τις αναλογίες ;)
Kαλημερούδια σε όλους μωράκια! Στολίσατε δέντρο? έρχονται γιορτούλες!!!
nayomi hello pw se vriskoume ena neo agori rotaei
Πήγαινε στην προηγούμενη σελίδα και κάνε κλικ στο προφίλ της. Όπως θα δεις, ανάμεσα στα στοιχεία του προφίλ υπάρχει και το τηλέφωνό της. Εκτός από τηλεφώνημα, μπορείς βέβαια να της στείλεις και pm.
Φίλε μου καλημέρα μού έκανε εντύπωση ή λέξη ... καί τήν πάτησα στο google...... respectη φωτογραφια με το καπελο ειναι σκετη [size=19pt]ονειρωξη[/size]