ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.988
- Πόντοι
- 36.618
Ωραίες φωτογραφίες Nayomi!Εκρηκτική όπως πάντα! ;)
προς ενημερωση των μελων του Site
δευτερη φορα με τη nayomi-elena, πριν ενα χρονο και προσφατα
δεν εχει χασειτο κεφι της, καλη επαγγελματιας, σεβεται τον πελατη και τα χρηματα του
οι υπηρεσιες της σε επιπεδο πολυ πολυ πανω του μετριου..., δεν ειναι και ευκολο μια επαγγελματιας να εχει "κεφι" ολη μερα καθε μερα...μην πεταμε και στα συννεφα.
να εισαι καλα κοριτσαρε
Βιβηηη....τρεχα !!! παλι Αναστασια σε κανανε
Τι μπορώ να κάνω άλλο?
Βιβηηη....τρεχα !!! παλι Αναστασια σε κανανε
Πρότασή μου είμαι να γίνει από όλα τα μέλη του σάιτ μποϋκοτάζ στην κοπέλα/γραφείο που υπέκλεψε τις φωτό της Nayomi. Για να μάθουν ότι δεν απευθύνονται σε ηλίθιους.
ε και εσυ να το πας κανα σινεμα το καημενο.:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*χαίρομαι που με αγαπάς και πάλι!
Ότι και να πουμε είναι λίγο!!! Η κοπέλα έιναι όλα τα λεφτα..... ο ορισμός του σωστού επαγγλεματια και όχι της αρπαχτής....!!!! Την είχα συναντήσει πρίν ένα μήνα και κάθε μέρα είναι στο μυαλό μου!!!!
Ότι και να πουμε είναι λίγο!!! Η κοπέλα έιναι όλα τα λεφτα..... ο ορισμός του σωστού επαγγλεματια και όχι της αρπαχτής....!!!! Την είχα συναντήσει πρίν ένα μήνα και κάθε μέρα είναι στο μυαλό μου!!!!
ερωτευτηκες τυπε?
προχωρα φιλε και μην μασας.και ολοι οι υπολοιποι κουμπαροι.Ναι Ερωτευτηκα θέλω να την παντρευτώ!!!
Ναι Ερωτευτηκα θέλω να την παντρευτώ!!!
Κυριως Σεξ ειναι ο γαμος.Αντε και εσυ τι το σκεφτεσαι τα χρονια περνανε.Να κανεις και κανα παιδακι.Είσαι βέβαιος? ο γάμος δεν είναι μόνο σεξ!
πολύ σωστά τα λες κουκλα μου! υπάρχουν και άλλα πράγματα να εκτιμήσεις σε έναν άνθρωπο!Είσαι βέβαιος? ο γάμος δεν είναι μόνο σεξ!