TYRAEL
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 54
- Like
- 226
- Πόντοι
- 7.195
εγώ που πήρα κατά τις 13:30, δύο φορές ήταν κατειλημμένο, και μια δεν το σήκωσε κανείς....Τι ωρα απαντανε τα τηλ στο γραφειο?
εγώ που πήρα κατά τις 13:30, δύο φορές ήταν κατειλημμένο, και μια δεν το σήκωσε κανείς....Τι ωρα απαντανε τα τηλ στο γραφειο?
πάντως εμένα μου ακούστηκε μες την καλή χαρά... και εξυπηρετικότατος όπως πάντα....καλη κονομα σημερα ο κωσταακης..θα χαρηκε το χειλακι του..
Πριν λίγο επικοινωνία. Σήμερα και οι τρεις κοπέλες fully booked. Όλες στο ξενοδοχείο στη Γλυφάδα...
ώστε γι'αυτό ο Κώστας ήταν χαλαρός; Ήταν εντελώς σίγουρος και για την καλοπέραση των κορασίδων {δηλ. της μιας...} ;)κάποια απολάμβανε ποτάκι δίπλα στο τζάκι και άλλα ωραία ;)
ώστε γι'αυτό ο Κώστας ήταν χαλαρός; Ήταν εντελώς σίγουρος και για την καλοπέραση των κορασίδων {δηλ. της μιας...} ;)
~έχεις mail... δες το για να προχωράμε σιγά-σιγά~
η εκπομπή μάλλον θ'αλλάξει όνομα σε "έχεις ΠΜ" ;)Τώρα πλέον γνωρίζω ποιό άτομο θα είναι πίσω από τον τοίχο αν με καλέση η Παπαβασιλείου στο "Έχεις γράμμα"... :2funnyει
η εκπομπή μάλλον θ'αλλάξει όνομα σε "έχεις ΠΜ" ;)
σε αναμονή απάντησης mail.... ~busy waiting....~
έτσι ακριβώς! σε τρελαίνει και μετά..... φεύγει. {αναμένετε κριτική}ρε παιδια, αυτη η Ντενισα ειναι τοσο GFE
έτσι ακριβώς! σε τρελαίνει και μετά..... φεύγει. {αναμένετε κριτική}
έτσι ακριβώς! σε τρελαίνει και μετά..... φεύγει. {αναμένετε κριτική}
0Νά'σαι good boy να σε πάω Ρουμανία
'ντάξει αυτό είναι τιμή Τρεζ...Denisa οπως τα λετε Παιχτες !!! Μια χαρα το κοριτσοπουλο σε σημειο που δεν θες να φυγης !!!
Μπραβο μαγκες !!!Thanks !!