pistleto33
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2010
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
τι να γαρνιρω ?για μενα ειναι προστυχη δεν ειπα οτι ειναι η μπελουτσιΠιστολέτε όσο και να το γαρνίρεις...δεν
τι να γαρνιρω ?για μενα ειναι προστυχη δεν ειπα οτι ειναι η μπελουτσιΠιστολέτε όσο και να το γαρνίρεις...δεν
η κοπελιτσα ειναι με πιασιματακια αλλα ειναι πολυ προστυχη ειναι αυτο που βλεπεις
στο δρομο και λες ειναι ειναι το σκυλι που θελω να γαμησω περνει πρωτοβουλιες
και τον ξερει το πουτσο και της αρεσει να τον τρωει για να το γαμας ειναι οτι πρεπει
εχω γραψει κριτικηΔεν έχω λόγο να αμφιβάλλω ότι μπορεί να είναι "πρόστυχη" ή ότι της αρέσει αυτό που κάνει και το κάνει καλά.
Αλλά βρε φίλε μου το θέμα είναι να είναι και εμφανησιακά αξιόλογη. Δεν πληρώνουμε μόνο για το "κρεβάτι", αλλά πρώτα από όλα για την ομορφιά και τα νιάτα. Αυτή εδώ δεν φαίνεται να είναι κάτι το ιδιαίτερο, μάλλον και κάτω από τον μέσο όρο είναι θα έλεγα... Είπαμε είναι ειδικών προδιαγραφών και κοινού.
Αλλά μιας και την δοκίμασες (αυτό βγαίνει από όσα γράφεις) γιατί δεν βάζεις και μια κανονική και πλούσια κριτική να ενημερωθούμε;
σε ένα παιδί που δε γεννήθηκε ποτέ;;;;εχω γραψει κριτικη
Μήπωςτην έγραψες σε άλλη?ειπαμε εγω γραψει και δεν την εχουν ανεβασει
Γράψε με το κανονικό σου nick.ειπαμε εγω γραψει και δεν την εχουν ανεβασει
με ποιο απ ολα γιατι εχω 12 ????Γράψε με το κανονικό σου nick.
ειναι εδω η Τζεσικα??
το σαιτ σεν ανοιγει...
Εδω ειναι και καποιος κοκκινιστος την καπαρωσε πριβε ολη την ημερα!!
προφανως GFEακιας!
κοκκινιστοι ποιοι αποκαλουνται??
δηλαδη να καταθεσω τζεσικα?
ε να μην κοιμηθουνε λιγο,ολη μερα γαμησι,χρειαζονται ξεκουραση.ωρες καταστηματων παρε.Καλησπερα συναγωνιστες. Πηρα το κινητο που εχει το site αλλα ειναι κλειστο. Ξερει κανεις τι παιζει? Δε δουλευουνε τα κοριτσια τετοια ωρα?
Κ εγω που νομιζα οτι το μαγαζι δουλευει νυχτα. Απο τισ 9 που πηρα κλειστο ητανε.ε να μην κοιμηθουνε λιγο,ολη μερα γαμησι,χρειαζονται ξεκουραση.ωρες καταστηματων παρε.