Κρίμα που βρίζει πάντως γιατι απο εμφάνιση δεν είναι κακή.Εχει το κάτι διαφορετικό.
Στο πιο γεμάτο μεν αλλά στη τελική δε γουστάρουν και όλοι τα μοντέλα
Φιλε δεν ψαχνουν ολοι μοντελα αλλα οπως ελεγε ο παππους μου, ο σκυλος δεν δαγκωνει το χερι που τον ταιζει....
και αν το κανει τον σκοτωνουν.
Οσες φορες ρωτησα για καποια ελεγα παντα για συμπεριφορα, διαθεση και υπηρεσιες. Η συγκεκριμενη, που εγω που της μιλησα αρχικα, την ειχα συναντησει γιατι την ειχε καλεσει φιλαρακι μου στην αθηνα. Εχει κοπει και στα 3 οποτε να μην λεει οτι μιλανε οι ασχετοι. γιατι πολλοι εδω μεσα που μιλανε οπως της ειπα την εχουν πληρωσει και αυτους που την εχουν πληρωσει βριζει. ασχετα εαν καποιοι δεν το λενε. Οφειλω να πω εδειχνε καλυτερη απο οτι στις φοτο, αλλα δεν αξιζει ουτε ευρο, μονο και μονο απο συμπεριφορα και αχαριστεια απεναντι σε οσους της κανουν την τιμη να την συναντησουν. Γιατι απλα της κανουμε τιμη,αυτης και των αλλον σαν και αυτη, δεν μας κανει χαρη. Απο εδω και περα κρινε μονος σου αν αξιζει να δωσεις λεφτα η οχι.
Για μενα παντως, πλεον ουτε για πεταμα δεν κανει, θα βρωμισει το περιβαλον. κριμα που ειδα οτι την βαλανε σαν μια απο αυτες που χαρακτιριζουν, τις ελληνιδες της δουλειας, γιατι ειναι καποιες που οντως αξιζουν και ειναι αδικο αυτο.
Οποτε καλο θα ηταν να ξαναδιαβασει λιγο τα ποστ και αν πιστευει οτι ειναι η μονη σωστη, τοτε να αρχισει να αναρωτιετε για το αν εχει οντως προβλημα, αλλιως να ζητησει ενα συγνωμη απο καποιους εδω μεσα και δεν μιλαω για μενα αλλα για 2 που την εχουν παρει 3-4 φορες.